Resor till Kalifornien

  • Upplev Los Angeles & San Fransisco
  • Nöjen i mängder
  • Härliga stränder

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

En resa till Kalifornien är ett måste för den som verkligen vill uppleva USA. Delstaten erbjuder en otrolig variation av natur med dess långa kust, höga berg, vindalar och nationalparker. Storstäderna Los Angeles och San Francisco är några av USAs mest besökta städer och det är också hit som många beger sig för att prova lyckan inom tv- och filmbranschen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame - alla finns de här och det är kändistätt!

Populära orter – Kalifornien

Fakta om Kalifornien

Tidsskillnad

Svensk tid - 9 timmar

Äta ute

Kalifornien kan erbjuda mat med influenser från hela världen. Fisk, skaldjur, mexikanskt, kinesiskt - vad du än vill ha kan du hitta det. Du kan gå på en snabbmatsrestaurang och äta mycket billigt, men också på mycket fina restauranger där priset är högre. I USA räknar man med att du lägger 15% i dricks.

Stränder

Kalifornien har några av världens mest kända stränder. Venice Beach, Santa Monica State Beach, Huntington Beach och så vidare. Det är främst runt Los Angeles och San Diego som man hittar de stora stränderna.

Mer fakta

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell