1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Fafa Grand Blue Resort

 • Nybyggt hotell
 • Direkt på stranden
 • Barnklubb och simskola

Vid den milslånga sandstranden på Durres riviera ligger splitternya Fafa Grand Blue Resort. Det fyrsoliga hotellet är byggt i nyklassisk stil och stoltserar med tre pooler och faciliteter som passar hela familjen. Hotellet tillhör Apollo Mondo Family Resort, och här finns Polly och Mino barnklubb, simskola, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee och gratis träningspass.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 4 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Pol och restaurangen
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 7,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fafa Grand Blue Resort är ett helt nybyggt hotell i ett av Europas prisvänligaste land - Albanien. Precis utanför hotellet sträcker sig Durres riviera som består av en milslång sandstrand.

Pooler och bred strand
Hotellet har ett poolområde med totalt tre pooler, och två barnsektioner. Gratis solstolar och parasoller vid både poolen och nere vid stranden. Pool- och strandhanddukar mot deposition.

Vällagad och hälsosam mat
På Fafa Grand Blue Resort serveras varierade och hälsosamt komponerade maträtter på restaurangen och för barnen finns en egen specialkomponerad meny. Ett par kvällar i veckan bjuds det på lättare underhållning efter middagen. På kaffe- och juicebaren Mondo Coffee kan du köpa gott kaffe, nypressade juicer och lokala bakverk. Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet.

Kul för barnen på Fafa Grand Blue Resort
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en lekplats. Läs mer om allt skoj för barnen och om vår barnklubb och simskola på Fafa Grand Blue Resort.

Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter. Varför inte överraska barnen och boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Fyra träningspass om dagen
Hotell Fafa Grand Blue Resort erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Gåstavar finns att låna mot deposition på servicekontoret. Du kan också hyra cykel- och löpvagnar. På hotellet kan du få massage mot avgift. Läs mer om sport och träning på Fafa Grand Blue Resort.

Övrig information
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service. Till närmsta supermarket är det ca 200 meter. Lokal trafik. Till Durres centrum är det ca 8 kilometer.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Lägenheter: Inga måltider. Frukostbuffé, halvpension, helpension och All Inclusive mot tillägg. Dubbelrum och Familjerum: Frukostbuffé. Halvpension, helpension och All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
- Snacks, kl. 16.30-17.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och vissa lokala drinkar (dock inte cocktails), kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 11.00 avresedagen.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Fafa Grand Blue Resort får du alltid direkttransfer. Det innebär att transferbussens första stop är Fafa Grand Blue Resort och vid avresa är det hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Barnvagn och barnsäng

För en smidigare resa kan du förboka sulky och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till vagn/säng efteråt genom att logga in på Min bokning