Fafa Grand Blue Resort

apollo mondo family

  • Nybyggt hotell
  • Direkt på stranden
  • Barnklubb och simskola

Vid den milslånga sandstranden på Durres riviera ligger Fafa Grand Blue Resort. Det fyrsoliga hotellet är byggt i nyklassisk stil och stoltserar med tre pooler och faciliteter som passar hela familjen. Hotellet tillhör Apollo Mondo Family Resort, och här finns Club Polly & Mino, simskola, kaffe- och juicebaren Mondo Café och gratis träningspass.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 4 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Oj, mycket som var tipp topp men läget är ju fantastiskt och hotellet är jättemysigt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 84 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Fafa Grand Blue Resort, vårt Apollo Mondo Family-hotell i ett av världens mest prisvänliga land - Albanien. Precis utanför hotellet sträcker sig Durres riviera som består av en milslång sandstrand.

Pooler och bred strand
Hotellet har ett poolområde med totalt tre pooler, och två barnsektioner. Gratis solstolar och parasoller vid både poolen och nere vid stranden. Pool- och strandhanddukar mot deposition.

Vällagad och hälsosam mat
På Fafa Grand Blue Resort serveras varierade och hälsosamt komponerade maträtter på restaurangen och för barnen finns en egen specialkomponerad meny. Ett par kvällar i veckan bjuds det på lättare underhållning efter middagen. Hotellet har även en á la carte-restaurang vars specialitet är fisk- och skaldjursrätter samt italienskt. Restaurangen har en vacker utsikt över stranden och erbjuder både lokala viner och viner från närliggande länder som Kosovo och Makedonien. På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa gott kaffe, nypressade juicer och lokala bakverk. Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet. På hotellet finns även en lobbybar och en strandbar (ingår inte i All Inclusive).

Kul för barnen på Fafa Grand Blue Resort
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en lekplats. Läs mer om allt skoj för barnen och om vår barnklubb och simskola på Fafa Grand Blue Resort.

Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter. Varför inte överraska barnen och boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Fyra träningspass om dagen
Hotell Fafa Grand Blue Resort erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Gåstavar samt löp och cykelvagnar finns att låna mot deposition på servicekontoret. På hotellet kan du få massage mot avgift. Läs mer om sport och träning på Fafa Grand Blue Resort.

Övrig information
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service. Till närmsta supermarket är det ca 200 meter. Lokal trafik. Till Durres centrum är det ca 8 kilometer.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Lägenheter: Inga måltider. Frukostbuffé, halvpension, helpension och All Inclusive mot tillägg. Dubbelrum och Familjerum: Frukostbuffé. Halvpension, helpension och All Inclusive mot tillägg.

Vid helpension ingår vatten, alkoholfria drycker samt ett glas vin eller öl i bufférestaurangen.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
  • Snackbar vid poolen, kl. 10:00-22.00.
  • Snacksrestaurang vid poolen, kl. 16:30-17:30.
  • Snackbar vid stranden, kl. 12:00-18:00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och vissa lokala drinkar (dock inte cocktails), kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 11.00 avresedagen.

Bra att veta

Vid ankomst/avresa stannar bussen ibland ca 200 meter från hotellets reception.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
  • Barnklubb och simskola
  • Gruppträning och gym ingår
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis wifi

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Fafa Grand Blue Resort har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Fafa Grand Blue Resort och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Löp- och cykelkartor

Är du intresserad av löpning och cykling på Fafa Grand Blue kan du ladda ner kartor:

Gravel Loop 20 km
Lake Loop 8 km
Happy Loop 4 km