Grönskande golfbana med utsikt över havet i Mexiko

En aktiv semester i Mexiko

- sportaktiviteter du inte får missa

Mexiko har mycket att erbjuda dig som vill vara aktiv under din semester. Både på land, till havs, under ytan och på stranden väntar fartfylld aktivitet och spännande äventyr.

Kitesurfing i Mexiko

Golf i Mexiko

Älskar du att spela golf har du kommit rätt. I Tulum, Playacar och Akumal hittar du flera fina golfbanor. Banorna håller hög klass och på många av dem hålls flera stora mästerskap. Du hittar ofta banorna vid hotellen.

Surfarens paradis

Längs Riviera Maya blåser det allt som oftast idealiska vindar för dig som gillar att kitesurfa. På många hotell och sportcenter längs med stränderna kan du prova den vågade sporten tillsammans med en instruktör. Om du redan har tekniken inne går det självklart bra att enbart hyra utrustningen också.

Beach volley

När du tröttnar på att ligga och lata dig i solen är det kanske läge för lite beach volley. På de kritvita stränderna spelas det beach volley lite överallt och du är alltid välkommen att delta. I Playa del Carmen hålls ofta mästerskap med världsstjärnor i toppklass.

Dykning i Mexiko

Snorkling och dykning i världsklass

Utanför Riviera Maya ligger världens näst största korallrev som bjuder på dyk- och snorkel-upplevelser i världsklass, oavsett om du är proffs eller nybörjare. 

Djuphavsfiske

Nybörjare eller hängiven fiskeentusiast spelar ingen roll! Vattnet utanför Riviera Maya erbjuder utmärkta möjligheter till att håva in riktigt goda fångster. Välkommen att testa fiskelyckan genom att följa med ut på en fiskebåt under en halv eller hel dag. Har du tur drar du kanske upp en svärdfisk eller en segelfisk. 


Tips & inspiration

Välj mellan en mängd resmål - kombinera sol och bad med storstad, shopping, nöjen och kultur.

Boka vinterns drömsemester

Drömsemestrar med Apollo i vinter – välj bland flera resmål, såsom Maldiverna, Mauritius eller Seychellerna. 

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och noggrant utvalda hotell i ett smidigt paket. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se alla weekendresor

Billiga flygbiljetter världen runt

Hitta billiga flygbiljetter från en mängd avreseflygplatser i Sverige.

Hitta och boka flygbiljetter