Rumstyper på The Ravenala Attitude

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjesvit

Familjesvit i etage med balkong eller terrass. Ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-5 personer, varav 3 barn.

Svit

Svit med balkong eller terrass och havsutsikt. Sviten välkomnar gäster över 18 år. Ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med soffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Sviterna ligger i hotellets vuxendel, närmast stranden

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.