Kundomdömen om The Ravenala Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

4297 omdömen
Utmärkt
 
2861
Väldigt bra
 
1014
Bra
 
252
Mindre bra
 
104
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2022-03-08

av Ebba S

Underbart hotell

Jag var här med mim familj i mars. Hela hotellet är jätte vackert och servicen man får är jätte bra. Mina favorit restauranger var tavola och bistron. Mamta är servitris på Bistron och hon var en favorit bland oss alla. Poolområdet var jätte bra och poolerna stora och bra. En sak som kan förbättras är toaletten på rummet. Det är ganska öppet, och ”fönster” in till badrummet.

 
2020-08-08

av North1980 Stockholm, Sverige

Trevligt

Bodde där en vecka i mars precis innan corona stängde ned allt. Många bra restauranger, rekommenderas stark istället för buffén. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bra poolområde, lummig och mysig strand men vattnet var som många skrivit verkligen inte klart så är det viktigt för er - välj ett annat hotell. Rummen var stora men lite ofräscht med massa myror, vårt låg också väldigt avsides. Vår treåring gillade lekrummet i barnklubben, vilket var bra då det regnade en hel del (skulle i efterhand valt ett solsäkrare alternativ givet den långa restiden). Allt som allt en bra upplevelse men för 12h flyg och ganska högt pris krävs bättre strand/vatten och rum för att få bättre betyg.

 
2020-03-30

av Girlmommy1 Gustavsberg, Sverige

Mycket trevligt Hotel!

Vi spenderade två härliga veckor på Ravenala 15/2-1/3 och vi är supernöjda! Hotellet håller hög klass och har alla bekvämligheter som du kan önskar dig. Bra rum, bra gym och flera trevliga restauranger. Alla i personalen är supertrevliga oavsett yrkeskategorier, vi fick bland annat mycket bra service ifrån vår Roommaid Rozia samt Yeshuen som var snabb med att leverera härliga drinkar och Jeev Jaypaul som gav oss superbra service på kvällarna i restaurangen. Och även om jag inte minns fler namn så får alla 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för sitt trevliga bemötande och serviceanda! Hela min familj vuxna som barn rekommenderar detta hotell!

 
2020-03-08

av moaelisa

Underbart hotell

Vi hade en underbar semester på Ravenala, Hotellet har mycket serviceinriktad och trevlig personal som gör allt för att man ska trivas. Shahem och hans kompis som serverade cappuccino vid poolen, Yasin från strandbaren och Anne Marie som gjorde rummet fint. Killarna som ordnade aktiviteter var toppen. Avii tog med oss på en fin utflykt, vi paddlade kajak och gick till vattenfallet. Våra barn/ungdomar var nöjda eftersom det fanns mycket aktiviteter som beachvolley och vattenpolo. Alvinio gav oss en intressant lektion i kreole. Det fanns många bra restauranger, Madame ming hade de godaste vårrullarna och den italienska restaurangen hade mycket god mat.På BBQ fick jag den bästa grillade fisken som jag har ätit. Där arbetar Sachin som ger den bästa service som du kan tänka dig. Att få sitta på stranden med familjen efter middagen och få ett glas bubbel och en pratstund med Sachin var fantastiskat trevligt. Rummet var stort och fint inrett men lite slitet. Hotellets gym var bra och det fanns gott om aktiviteter som till exempel aqua gym. Färgen på vattnet vid stranden blir grumligt av floden men det går fint att bada ändå. Det sämsta var att det fanns många vilda hundar på området.

 
2020-03-02

av BoelR4

Stort hotell!

Fin miljö och växtlighet runt byggnaderna! Stort fint men något slitet rum i adult wing. Städningen sådär, ganska ofräscht i badrummet! Stora pooler men ingen quiet pool vid vuxendelen av hotellet utan skrikande barn överallt! Alltså inte direkt plats för avkoppling med en bok...Maten är hyfsad, bäst på O och Madame Ming! Det stora problemet är liksom de andra Attitudehotell (Emeraude, Coin de Mire)vi besökt fåglarna! Särskilt nere vid stranden, i baren och buffén där! Massor av stora svarta fåglar som är överallt på borden och tar mat! Detta är inte så konstigt då vi såg personalen tömma ut stora byttor med rester bakom restaurangen! Ohygieniskt är bara förnamnet! Bland de sämre stränder vi besökt på ön, mycket pga att Citron River rinner ut där! Inbjuder inte till bad men man kan passera över floden och gå några hundra meter så finner man en fin badstrand!