Kundomdömen om The Ravenala Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

5195 omdömen
Utmärkt
 
3602
Väldigt bra
 
1141
Bra
 
269
Mindre bra
 
111
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2023-07-30

av kukariamba Danderyd, Sverige

Underbar hotel

Stannade på ravenala i en vecka på vår bröllopsresa. Det var underbart. Stort rum med fin trädgårdsitsikt. 10 restauranger med olika teman som ingår i Halfboard. Eftersom vi var på smekmånad fick vi lite presenter och en candlelight middag på stranden. Man kunde lätt stanna på hotellet en hel vecka utan att lämna området. Det fanns snorklingtur, glasboat tur, en möjlighet att prova på att paddla kanot, vattencyclel osv. En kanon service. Den enda nackdelen var att det var långt från lokala ställen.

 
2023-01-19

av 493pernillan Göteborg, Sverige

Semester

Absolut det bästa hotellet, stora fina rum, personalen är 100% …super bra service, bra med solstolar på stranden. Vid poolen fanns det många solstolar också. Tyvärr var stranden inte jätte bra, ibland var vattnet inte så fint, mycket stenar och snäckor vid strandkanten. Men allt som allt är detta hotell 100%… Underhållning varje kväll och mycket god mat, flera olika restauranger, och flera barer…bästa baren och bästa servicen var nere på stranden!!!! Ni kommer inte ångra er om ni reser hit!

 
2022-11-12

av hanso_825

Drömen blir besannad på denna anläggning

Vi var en grupp från en reseförening De Aktiva Eskilstuna och vi hade en fantastik vistelse på detta Hotel med rum, mat och bad av högsta klass. Man kunde även låna många olika båtar för utflykt i floden eller havet. Närheten till Port Lois var också ett plus.

 
2022-07-30

av Louise B Stockholm, Sverige

Familjevänligt hotell med vacker strand.

Ett trevligt familje hotell med All Inclusive. Stort poolområde och vacker strand. Flera restauranger och barer. Väldigt mysigt med live musik och underhållning på kvällarna. Rummen skulle kunna renoveras lite vad gäller målning och snickerier men annars stora och fräscha rum. Bra service och trevlig personal! Bra massage och för rimligt pris. Manikyren okej.

 
2022-03-08

av Ebba S

Underbart hotell

Jag var här med mim familj i mars. Hela hotellet är jätte vackert och servicen man får är jätte bra. Mina favorit restauranger var tavola och bistron. Mamta är servitris på Bistron och hon var en favorit bland oss alla. Poolområdet var jätte bra och poolerna stora och bra. En sak som kan förbättras är toaletten på rummet. Det är ganska öppet, och ”fönster” in till badrummet.