Kundomdömen om The Ravenala Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

4585 omdömen
Utmärkt
 
3100
Väldigt bra
 
1056
Bra
 
258
Mindre bra
 
106
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2022-11-12

av hanso_825

Drömen blir besannad på denna anläggning

Vi var en grupp från en reseförening De Aktiva Eskilstuna och vi hade en fantastik vistelse på detta Hotel med rum, mat och bad av högsta klass. Man kunde även låna många olika båtar för utflykt i floden eller havet. Närheten till Port Lois var också ett plus.

 
2022-07-30

av Louise B Stockholm, Sverige

Familjevänligt hotell med vacker strand.

Ett trevligt familje hotell med All Inclusive. Stort poolområde och vacker strand. Flera restauranger och barer. Väldigt mysigt med live musik och underhållning på kvällarna. Rummen skulle kunna renoveras lite vad gäller målning och snickerier men annars stora och fräscha rum. Bra service och trevlig personal! Bra massage och för rimligt pris. Manikyren okej.

 
2022-03-08

av Ebba S

Underbart hotell

Jag var här med mim familj i mars. Hela hotellet är jätte vackert och servicen man får är jätte bra. Mina favorit restauranger var tavola och bistron. Mamta är servitris på Bistron och hon var en favorit bland oss alla. Poolområdet var jätte bra och poolerna stora och bra. En sak som kan förbättras är toaletten på rummet. Det är ganska öppet, och ”fönster” in till badrummet.

 
2020-08-08

av North1980 Stockholm, Sverige

Trevligt

Bodde där en vecka i mars precis innan corona stängde ned allt. Många bra restauranger, rekommenderas stark istället för buffén. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bra poolområde, lummig och mysig strand men vattnet var som många skrivit verkligen inte klart så är det viktigt för er - välj ett annat hotell. Rummen var stora men lite ofräscht med massa myror, vårt låg också väldigt avsides. Vår treåring gillade lekrummet i barnklubben, vilket var bra då det regnade en hel del (skulle i efterhand valt ett solsäkrare alternativ givet den långa restiden). Allt som allt en bra upplevelse men för 12h flyg och ganska högt pris krävs bättre strand/vatten och rum för att få bättre betyg.

 
2020-03-30

av Girlmommy1 Gustavsberg, Sverige

Mycket trevligt Hotel!

Vi spenderade två härliga veckor på Ravenala 15/2-1/3 och vi är supernöjda! Hotellet håller hög klass och har alla bekvämligheter som du kan önskar dig. Bra rum, bra gym och flera trevliga restauranger. Alla i personalen är supertrevliga oavsett yrkeskategorier, vi fick bland annat mycket bra service ifrån vår Roommaid Rozia samt Yeshuen som var snabb med att leverera härliga drinkar och Jeev Jaypaul som gav oss superbra service på kvällarna i restaurangen. Och även om jag inte minns fler namn så får alla 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för sitt trevliga bemötande och serviceanda! Hela min familj vuxna som barn rekommenderar detta hotell!