Kundomdömen om Le Meridien Lav

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2238 omdömen
Utmärkt
 
1136
Väldigt bra
 
730
Bra
 
237
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2019-07-24

Inlägg av christine010309

Fantastiskt hotell!

Jättefint hotell med mycket hög servicenivå. Man hinner knappt fälla upp ett soloparasoll innan någon kommer springande! Otroligt bra frukostbuffé där precis allt finns. Två stränder att välja på, och man behöver aldrig passa solstolar. Det finns så det räcker. Nackdelen är att det ligger 20 min utanför Split, men det vet man ju när man bokar. Det är också dyrt att äta och dricka på hotellet, men det förändrar inte att det är ett femstjärnigt hotell. Rekommenderas!

 
2019-05-19

Inlägg av f00dl0ver040 Malmö, Sverige

Bra överlag

Väldigt trevligt hotel. Stora rum med fin havsutsikt. vi bodde 3 vuxna i ett rum utan problem! Dock lite omodern inredning. Bra service och den bästa frukostbuffén jag ätit. Dock var maten i baren väldigt dålig, ingen i vårt sällskap på 5 personer åt upp. Trevlig pool och strand. Allt på hotellet var väldigt dyrt... men är väldigt nöjd med mitt besök!

 
2018-10-10

Inlägg av Gabriella C

Bra hotell, men usel service i frukostmatsalen

Fint hotell med bra bad ute och inne och fina rum, i alla fall vårt med havsutsikt och över marinan. Bra frukost med allt man kunde önska sig. Däremot var sevicen vid frukosten absolut usel . Personalen var långsam, de var för få och verkade allmänt okunniga och oorganiserade. Även om man har stora konferenser på hotellet måste alla hotellgäster kunna tas om hand. Hotellets läge lite tråkigt ty i omgivningarna finns absolut ingenting. Bussen till Split går varje halvtimme och det tar cirka 25 minuter dit.

 
2018-10-08

Inlägg av Annso Stockholm, Sweden

Fint och fräscht hotell med egen strand

Le Meredien Lav är ett fint och fräscht hotell med 2 egna stränder vid Adriatiska havet och i utkanten av Split. Mycket god frukost och bra restauranger, det kan dock bli lite lång väntan på maten på kvällen. Servicen i strandbaren var sådär, ibland blev man hänvisad till baren uppe vid poolen. Det kändes som att högsäsongen var över. Fint och rymligt rum med både dusch och badkar. Balkong med havsutsikt. Var där med jobbet, konferenslokalen var helt ok och lunchbufféerna var fräscha och goda. Rent allmänt nådde inte servicen upp i 5-stjärnig standard men väl en 4:a.

 
2018-10-08

Inlägg av 742emeliej

Fint hotell med många faciliteter

Fint och fräscht hotell vid havet. Egen strand, pool både inne och ute. Enkelt att ta sig in till split. Frukosten var god, dock var varmrätterna som serverades på middag och lunchbuffé väldigt osmakliga. Överkokt, överstekt osv.