Kundomdömen om Le Meridien Lav

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Vi var nöjda med det mesta.
-
Tyvärr var inte rummet, som 4 personer varav 2 barn inte klart, när vi anlände kl1 på natten. De fick kontakta receptionen , som ordnade det. Dock lite smolk i bägaren när det gäller ett så fint hotell. Det var som de inte riktigt visste vilka rum vi skulle ha.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Läget.
-
Servicen på matställen som låg i anslutning till hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Fräscht och lugnt
-
Bättre på eng i reception.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


8 av 10

+
Låg nära vattnet och bra promenadstråk.
-
Anläggning på balkongen för att hänga handdukar saknas. Konstiga utemöbler på balkongen som inte är sköna att sitta i. Ingen kontakt i badrummet för att ladda tandborsten. Ta bort heltäckningsmattorna i rummet. Inte ok i dagens läge.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

+
Läget
-
Vatten. Kaffe kokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Allt! Strandläget, bra restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

+
Otroligt bra service. Det finns alltid lediga solsängar och hjälp att få på stranden. Bra tillgänglighet till duschar. Shuttle bussen in till Split kostar 60 kuna p.p t.o.r och är väldigt smidig. Hotellrummen ska renoveras denna vinter.
-
Som det alltid är på stora resorter är priser i barer och restauranger skamligt höga. Här betalar man det dubbla för en öl. Men som resort gäst är man medveten om det feån början. Har inget annat att klaga på.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

+
Stort, luftigt. Fint spa. God mat. God frukost även om den kunde varieras mer.
-
För liten pool och för mkt ”barnpool”. Synd med så många barnfamiljer på ett hotell som inte riktar sig till den målgruppen. Skulle vara bättre om profileringen var ”vuxenhotell”. För hårda sängar!!! Fick begära två bäddmadrasser för att sova någorlunda.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

+
Beach cluben Att det inte var rent snyggt och avslappnad stämning. Marinan med alla lyxiga båtar
-
Slitna rum fast nu ska de renoveras

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2293 omdömen
Utmärkt
 
1160
Väldigt bra
 
737
Bra
 
247
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2021-08-22

av 883linn_aj

Not five star

Hotellet klassas som 5-stjärnigt men nej, det kan inte kallas 5-stärnigt enligt mig. Rummen är okej men ganska slitet och långt ifrån hög standard. Ingen bra städning på hela veckan, in princip bäddade de bara sängen. Väldigt liten pool för ett så stort hotell. Långsam personal, fick vid flera tillfällen påminna om beställningar vi gjort och till och med hämta själv ibland. Beach club Gooshter, mysig miljö men extremt dålig service, inte ens ett leende fick man. Dyrt att äta och dricka på hotellet. Långt ifrån andra restauranger, detta visste vi i för sig när vi bokade man räknade inte med så extrema priser på deras mat. Låter bittert men hotellet är inte värt sitt pris tyvärr, luras inte av att det är 5-stjärnigt. Man blir besviken när man betalat mycket pengar för sin resa. Finns mycket bättre hotell med mindre stjärnor.

 
2021-07-25

av Jimpalinen Podstrana, Kroatien

Inte prisvärt

Ett för stort överklass hotell som inte levererar. Antalet personal kompenserar inte deras kunskap. Hotellet har svårt att hantera avvikelser från det förutbestämda. Vi var nöjda med själva hotellet men maten är dyr och massproducerad, det glutenfria utbudet är nästan obefintligt, och när dessutom kockarna enligt servicen är motvilliga till att ändra menyerna så finns det inget för en som är allergisk att äta. En glutenfri måltid kunde tex vara stekt ris. Kroatsien har så mycket mer att erbjuda än vad Le Meridien har.

 
2019-07-24

av Christine W

Fantastiskt hotell!

Jättefint hotell med mycket hög servicenivå. Man hinner knappt fälla upp ett soloparasoll innan någon kommer springande! Otroligt bra frukostbuffé där precis allt finns. Två stränder att välja på, och man behöver aldrig passa solstolar. Det finns så det räcker. Nackdelen är att det ligger 20 min utanför Split, men det vet man ju när man bokar. Det är också dyrt att äta och dricka på hotellet, men det förändrar inte att det är ett femstjärnigt hotell. Rekommenderas!

 
2019-05-19

av f00dl0ver040 Malmö, Sverige

Bra överlag

Väldigt trevligt hotel. Stora rum med fin havsutsikt. vi bodde 3 vuxna i ett rum utan problem! Dock lite omodern inredning. Bra service och den bästa frukostbuffén jag ätit. Dock var maten i baren väldigt dålig, ingen i vårt sällskap på 5 personer åt upp. Trevlig pool och strand. Allt på hotellet var väldigt dyrt... men är väldigt nöjd med mitt besök!

 
2018-10-10

av Gabriella C

Bra hotell, men usel service i frukostmatsalen

Fint hotell med bra bad ute och inne och fina rum, i alla fall vårt med havsutsikt och över marinan. Bra frukost med allt man kunde önska sig. Däremot var sevicen vid frukosten absolut usel . Personalen var långsam, de var för få och verkade allmänt okunniga och oorganiserade. Även om man har stora konferenser på hotellet måste alla hotellgäster kunna tas om hand. Hotellets läge lite tråkigt ty i omgivningarna finns absolut ingenting. Bussen till Split går varje halvtimme och det tar cirka 25 minuter dit.