Hyr båt i Kroatien

Upplev Kroatien från havet! Är du i Kroatien ska du inte missa möjligheten att uppleva landets fantastiska skärgård. Ge dig ut på det kristallklara vattnet och åk till närliggande byar, eller hitta undangömda vikar på någon av de närliggande öarna. Bada från båten och bara njut av tillvaron.

Hyr båt, Kroatien

Hyr båt i Kroatien

Är du i Kroatien ska du inte missa möjligheten att uppleva landet från havet. Ge dig ut på det kristallklara vattnet och åk till närliggande byar, eller öar. Har du skepparexamen (eller motsvarande) kan du hyra båt helt på egen hand, annars finns även möjligheten att hyra båt med en skeppare. Det är enkelt att köra båt i den kroatiska skärgården, som nästan helt är utan grund. I båtväg finns allt från mindre gummibåtar, till riktigt stora båtar att hyra. Uthyrare finns längs hamnen i Makarska och även i flera av de mindre orterna längs rivieran. 

 

 

Fabians bästa tips 

Fabian, Product Coordinator på Apollo, och som tidigare arbetat flera år som Destination Manager i Kroatien, hyrde ofta båt på sina lediga dagar. Här delar han med sig av sina bästa tips! 

  • Åk bara rätt ut på det spegelblanka havet, stäng av motorn och bara glid. Bada från båten och bara njut av lugnet. 
  • Åk över till någon av öarna Hvar eller Brac. Här finns många undangömda vikar och chansen är stor du får en hel vik för dig själv.
  • Upptäck kustlinjen längs med fastlandet och byarna längs Makarska Rivieran.

Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Kroatien, hitta och boka en resa till Kroatien eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Kroatien

Vill du veta vilken ort som passar dig bäst, vilka de bästa stränderna är eller kanske få tips på restauranger och utflykter? Här har vi samlat våra bästa restips inför din resa till Kroatien!

Se alla restips för Kroatien

Kroatien

  • Vykortsvacker natur och kristallklart vatten
  • Underbara Makarska rivieran med många mysiga orter 
  • Spännande utflyktsmål 
Se alla resor till Kroatien

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här