Enrumslägenheter

Enrumslägenheter balkong, vissa vetter mot havet. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong, vissa vetter mot havet. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, vissa vetter mot havet. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i fåtölj. Minikök med kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.