Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lägenheten
-
Vem var poolen för? Kändes bara som ett attribut.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Läget, och personal
-
Går knappast att bada i poolen som låg mitt bland frukoststolarna. Inga solstolar

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Nära stranden.
-
Står det restaurang så förväntar man sig kunna äta något annat än frukost, det framgår inte i beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Nära till stranden. Rummet var fint,sköna sängar. Det var tyst och lugnt.Trevlig personal.Väldigt rent och fräscht vid frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
Frukosten.
-
Folk som rökte vid frukostborden utomhus förstörde några frukostar.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


9 av 10

+
Bra service, fräscht rum och lugnt vid pool.
-
Poolen var mindre än vi trodde.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


9 av 10

+
Nära till beach
-
Saknade engelsk nyhetskanal på tv

Bekräftad gäst: 2023-08-20


9 av 10

+
Mycket fräscht och luktade väldigt gott :-)
-
Dörren till korridoren var väldigt svår att stänga, man fick slå igen den.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

35 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
8
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-06-04

av roinen Sverige

Överträffade alla förväntningar

Jättetrevligt hotell ett stenkast från stranden. Nyrenoverat innan pandemin men fortfarande i nyskick. Ljusa stora fina rum med möjlighet till självhushåll. Småskaligt och i princip barnfritt bidrar till en väldigt lugn och trevlig atmosfär. Bra frukost och väldigt trevlig atmosfär. Hotellet kan verkligen rekommenderas 😊.

 
2018-07-28

av 420SWEDEN

Nästan allt man kan önska sig

Kommer du till Tucepi och vill slippa barn är Flora ett perfekt lägenhetshotell för dig. Vi bodde i en tvårummare med kök. AC som fungerade utmärkt, stort badrum och städning som fungerade ok. Det mesta som du kan behöva finns att hyra till rimlig peng på hotellet, till exempel badlakan, dynor och cyklar med mera. Polen är liten men gör sitt jobb. På den lilla uteserveringen kan du beställa drinkar av hög klass till Tucepis lägsta pris. Hotellets egna vinprovning var "dyr" men värd varenda krona. Bra vin och tilltugg som presenterades av kunnig värd i hotellets egna taverna. Dock var sängarna inte så bra. Skulle behövts bytas ut redan för ett par år sedan.

 
2018-07-25

av stefanonthesea Sundbyberg, Sverige

Trivsamt men en del att önska

Ett relativt litet hotell med hemkänsla. Jättehärlig personal som ger bra service, högt betyg till dem alla! Smaken är olika men alldeles för mjuka och nedliggda sängar, snålt att ta betalt för beachhandduk. God frukost men yougurten var aldrig nedkyld. Hade varit bra att kunna köpa något ätbart under dagen. Härligt att sitta vid poolen och ta ett glas vin. Undvik rummen som vätter mot vägen på baksidan med ständig trafik! Bra läge men det ligger en bit från havet. Trångt om plats vid beachen i Tucepi i juli.

 
2018-06-09

av L6336IHchristianl Stockholm, Sverige

Trevligt lägenhetshotell!

Vi bodde här 1vecka. Vi hade en 2rumslägenhet med balkong mot vattnet. Stora, fina och fräscha rum med kök och bra fungerade aircondition. Läget är bra, ca 100m ner till stranden och beachwalken. Efter beachwalken är det fullt med butiker, restauranger och barer. Ett stort + för deras personal, väldigt trevliga och hjälpte mer än gärna till med allt ifrån att hyra bil till att hjälpa till med att föreslå restauranger, saker att se och göra.

 
2017-10-05

av BoGig Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med familjär stämmning

Hotellet är litet och ligger 2 minuter från stranden. Vi stördes inte av trafik eller andra turister. Frukosten , mot extra avgift, var mycket fräsch och god. Ägg i olika former lagades efter önskemål. Ett glas bubbel ingick. Poolen var mycket liten och låg i där frukosten serverades. Det kändes inte som jag ville bada eller solbada här. Såg heller inga solstolar. Men varför stanna här när det var ett stenkast till badstranden. Lägenheten hade all utrustning man kunde önska om man ville laga mat eller göra egen frukost. Rekommenderas för dig som vill ha det bekvämt utan barn.