Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 222 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Service Mycket trevlig personal
-
Priser på drinkar, orimligt dyrt tyckte vi !

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Handikappvänligt. Nära till strand och inga trappor. Härlig inomhuspool, 28 grader. Bra läge när stan. Fin och trevlig strandpromenad. Fantastisk natur med havet och de höga bergen. Lagom stor stad med bra utbud av det mesta. Inte för influerat av turism. Blev uppgraderade till en minisvit på åttonde våningen, förmodligen för att de inte hittade vår bokning.
-
Skulle gärna se någon ramp eller pir vid stranden som skulle göra det lättare för rörelsehindrade att komma ned i havet.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Stora ytor att umgås på
-
Bra som det är

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
Centralt mycket bra frukost
-
Fria solstolar vid havet betalade 2X 50 Kuna varje dag lite dyrt tycker jag

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Poolområdet, frukostbuffén, härlig atmosfär, trevlig terrass, fint rum
-
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Läget, frukosten och poolen
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Läget och poolen
-
Träningen! Ambitiöst schema men exakt samma oinspirerande träning varje dag.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

628 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
296
Bra
 
96
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-10-13

av barbroa373 Eskilstuna, Sverige

Bästa semestern ever...

Fantastiskt hotell. Rent och propert. Vi blev uppgraderade till en minisvit på åttonde våningen. Fantastisk utsikt över staden. Uppvärmd inomhuspool 28 grader. Strandpromenaden låg utanför hotellet och sen den vackra stranden. Klappersten och ganska brant. Saknar en stege eller pir för rörelsehindrade. Gott om plats på stranden i september. Hotellet var stort men kändes ändå personligt. Gott om aktiviteter för barn i alla åldrar. Maten var OK men inget överdåd. Återvänder gärna.

 
2021-08-29

av Anna H

Bästa läget i Makarska

Nyrenoverat hotell med bästa läget i Makarska. Det är bara 10 minuters promenad till centrum och väldigt tyst och lugnt. Hotellet har en ny stor infinitypool som är härligt och det är bara några meter till stranden. Bra utbud av mat (buffé) både frukost och middag. Jag hade bokat ett rum med delvis havsutsikt och utsikten var mycket bättre än förväntat. Fin havsutsikt och solnedgången kunde ses från balkongen. Det som kan förbättras är problemet med paxandes av solstolar. Handdukar läggs ut redan vid sjutiden och personalen tar inte bort handdukarna trots informationsskyltar att det inte är tillåtet att paxa stolar. Det skulle även behövas en torkställning på balkongen.!

 
2021-07-13

av senada2002 Stockholm, Stockholm County, Sweden

Fantastiskt

Nyrenoverad, helt ny infinity pol, barnpool med ruschikanan är jätterolig. Jätte rent, snygg disaigne, personalen är underbar, jättefin matsal nyrenoverad, jag är jättenöjd med allt, rekommenderar detta hotellet starkt

 
2019-06-05

av gorel_levin Uppsala

En vecka turist

Krores resebyrå. Seniorresa. Mycket bra hotell. Bra service. Fina pooler. Allt fanns på hotellet. God mat. Orkade bara lunch och middag. Fina rum. Välstädat. Tyst och lugnt Gångavstånd utmed vacker strand till Makarska. Lagom temperatur

 
2018-10-28

av Marianne H

Bra hotell!

Det är ett stort hotell, men det kändes inte så. Perfekt läge vid havet, bara att gå ned direkt och bada. Poolområdet bra, lite skuggigt på eftermiddagen nu i oktober. Slamrigt i matsalen, inga textilier som tar bort ljud. Frukosten ok. Även ok mat till middag, det bästa är nog att inte ha helpension, det räcker med ett par gånger. Vi hade rum med stor terrass mot havet, underbar utsikt, rätt litet rum. Städningen perfekt. Jag testade att få en massage i fitness center och det var bra, skicklig massör.