Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det vackra läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Att det är tyst på kvällar och nätter. Mattor i korridorer, rejäla dörrar. Bra personal som inte ger intryck av stress, även om det säkert ibland var stressigt, tex vid frukost. Lugn miljö generellt. Lite lekande barn gör inget, det är en helt annan sak.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
Snyggt, rent, modernt hotell med vänlig och serviceinriktad personal. Det bästa hotell vi har bott på. Fantastisk frukostbuffe. Bra poolområde och mycket nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Läget nära havet och centralt. Inomhuspool. Olika platser att vistas ute både i solen och skuggan. Fina utemöbler.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


9 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal. Mycket god frukostbuffé. Närhet till strand och restauranger. Mycket barnvänligt utan att upplevas som störigt för oss som inte har barn.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


8 av 10

+
Det var fräscha hotellrum och fräscht över lag.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


7 av 10

+
Inomhuspoolen samt sittytorna utomhus. Frukosten också väldigt bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


7 av 10

+
Kids club
-
Trångt poolområde, packade som sillar runt poolen.

Bekräftad gäst: 2022-07-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

680 omdömen
Utmärkt
 
237
Väldigt bra
 
304
Bra
 
99
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-09-03

av barrofiina Sverige

Fint hotell med allt du kan önska

Jättebra hotell med perfekt läge, precis vid stranden och nära centrum samt restauranger. Jättebra frukostbuffe. Otroligt bra för barn! Vi reste med vår son som är 15 månader, han älskade barnpoolen och det gigantiska lekrummet som hotellet har. Vid barnpoolen finns en rutschkana som vi åkte med honom i , och även ett område i poolen som har tak vilket var väldigt bra när han behövde vila från solen. Det stora lekrummet inomhus hade allt för barn, leksakskök, leksaksverkstad och alla leksaker du kan tänka dig. Vi reste i slutet av augusti in på början av september, vilket var en bra tid. Inte för mycket folk och inte för varmt. Vi sov med vår son i den stora sängen. Städerskan såg att vi hade bullrat upp med kuddar och satte då istället in ett sängskydd på ena sidan, riktigt bra! Vi blev väldigt glada över detta. Egna handdukar behöver ni inte ta med, man får handdukar av hotellet att ha vid poolen varje dag. Lite förbättring: - Vi hade bokat 4 rum för 8 vuxna och 1 barn, och vi med vår son blev tilldelade ett rum på andra sidan av hotellet. Detta var tråkigt och kunde skötas snyggare. Gör man en bokning för en hel familj, så förväntar man sig ändå att vara i samma del av hotellet. - Frukostlådan vi fick vid avresan tidigt på morgonen kunde varit lite roligare. - hade varit skönt med mjuka dynor i stolarna på balkongen. - det finns schampo/duschtvål på rummen, balsam hade också varit kanon. - fanns inget smidigt sätt att ta sig till poolen med barnvagn, mem detta skulle byggas till nu i höst som jag förstod det. Annars klockrent! Hit vill vi gärna åka tillbaka.

 
2022-07-04

av 30karlg Stockholm, Sverige

Fräscht hotell med fantastisk Kids club och frukost i världsklass

Tillbringade en vecka på Valamar Meteor i juni/juli 2022. Familj med två barn (7 och 1 år). Hotellet är fräscht rakt igenom, både vad gäller allmänna ytor och sovrum. Bra AC på rummet och fint/funktionellt badrum. Poolområdet fräscht. Barnpoolen mycket bra, med en trevlig del för de minsta och två roliga rutschkanor för barn 5-10 år. Uppvärmd till behaglig temperatur. Även vuxenpoolen fräsch och uppvärmd. Hotellet oerhört familjevänligt och genomtänkt. Fantastiskt fin Kids club för både större och små barn: stort ljust rum med moderna varierade lekytor. Supergullig personal som leker och pysslar med barnen. I lobbyn finns pingisbord, fussball-bord, trehjulingar och klätteryta för barnen. Finns även ett flertal biljardbord. Ramper och hiss för barnvagn finns. Frukosten är världsklass, en av de bästa jag någonsin ätit. Gourmet-klass på mycket och enkelt att hitta sittplats. Personalen genomgående vänlig och professionell. Personalen tillämpar hotellets regler med gott omdöme utan att vara övernitiska. Har annars bott på hotell där personalen läxar upp folk för minsta överträdelse, men så var inte fallet här. Ska sägas att gästerna överlag skötte sig bra också. Läget mycket bra, nära till allt. Ett par förbättringstips till hotellet: - Skaffa microvågsugn till matsalen, så att gäster själva kan värma sin barnmat. - Erbjud några enklare efterrätter i baren kvällstid Överlag kan jag verkligen rekommendera detta hotell, i synnerhet till barnfamiljer men passar även vuxna utan barn.

 
2021-10-13

av barbroa373 Eskilstuna, Sverige

Bästa semestern ever...

Fantastiskt hotell. Rent och propert. Vi blev uppgraderade till en minisvit på åttonde våningen. Fantastisk utsikt över staden. Uppvärmd inomhuspool 28 grader. Strandpromenaden låg utanför hotellet och sen den vackra stranden. Klappersten och ganska brant. Saknar en stege eller pir för rörelsehindrade. Gott om plats på stranden i september. Hotellet var stort men kändes ändå personligt. Gott om aktiviteter för barn i alla åldrar. Maten var OK men inget överdåd. Återvänder gärna.

 
2021-08-29

av Anna H

Bästa läget i Makarska

Nyrenoverat hotell med bästa läget i Makarska. Det är bara 10 minuters promenad till centrum och väldigt tyst och lugnt. Hotellet har en ny stor infinitypool som är härligt och det är bara några meter till stranden. Bra utbud av mat (buffé) både frukost och middag. Jag hade bokat ett rum med delvis havsutsikt och utsikten var mycket bättre än förväntat. Fin havsutsikt och solnedgången kunde ses från balkongen. Det som kan förbättras är problemet med paxandes av solstolar. Handdukar läggs ut redan vid sjutiden och personalen tar inte bort handdukarna trots informationsskyltar att det inte är tillåtet att paxa stolar. Det skulle även behövas en torkställning på balkongen.!

 
2021-07-13

av senada2002 Stockholm, Sverige

Fantastiskt

Nyrenoverad, helt ny infinity pol, barnpool med ruschikanan är jätterolig. Jätte rent, snygg disaigne, personalen är underbar, jättefin matsal nyrenoverad, jag är jättenöjd med allt, rekommenderar detta hotellet starkt