Kundomdömen om Valamar Meteor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 189 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Ombyggnation av hotellet är lyckad. Ny bassäng, fin och spa bassängen var perfekt.
-
Hotellet/receptionen behöver vara mer tillmötesgående mot sina gäster. vi var inte nöjda med rummet och önskade om att få byta eftersom vi skulle stanna på hotellet i två veckor, men det var strikt nej med förklaring om att hotellet är fullbokad. Detta har jag aldrig varit med om på någon resmål. Trots fullbokning så går det att få ett nytt rum om de som jobbar där vill erbjuda ett nytt rum. Jag förstår att man p g a Covid har tömt minibar, men för oss som kommer med flyg sent skulle vara bra om man hade åtminstone 1 flaska vatten på rummet. Eller alternativ att minibaren är påfylld vid ankomsten, sen behöver de inte fylla på under vistelse. Man ska se till att ge alla gäster kort för badhanddukar vid incheckningen. Vissa får och vissa får "tigga" fram dessa. De har begränsad tid för uthämtning/avlämning av badhanddukar, två timmar på morgon och två timmar på kvällen. Jag tycker att detta service ska vara tillgänglig hela dagen. Det som är nytt i år är att hotellet äger solsängar på stranden, men de tar betal för dessa för sina hotellgäster. Överallt i världen solsängar som äges av hotellet tar man inte betalt för från sina hotellgäster.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


8 av 10

+
Rummet och utsikt. Nära till stranden.
-
Alldelles för många gäster följde inte Covid-restriktioner vid frukostserveringen.

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
Över förväntan! Fantastisk trevlig och tillmötesgående personal, som gjorde det lilla extra. Väldigt rent och mycket bra faciliteter. Kommer mer än gärna tillbaks!
-
Möjligen förbud mot ”paxande” av solstolar - det är fullt 09.00

Bekräftad gäst: 2021-06-26


3 av 10

+
-
Duschen och små utrymmen

Bekräftad gäst: 2021-06-26


9 av 10

+
Väldigt trevligt
-

Bekräftad gäst: 2021-06-19


7 av 10

+
-
Att de tar tillbaka kaffemaskinerna vid frukosten

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Jag har varit där 2 gånger tidigare är väl ett gott betyg om något...
-
En klocka vid poolen sen är jag nöjd

Bekräftad gäst: 2019-09-18


10 av 10

+
Läget, personalen, allt!
-
Det saknas någon anordning på balkongen att hänga handdukar o baddräkter på!

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

+
Personalen var väldigt serviceinriktad och vänliga
-
Inget fel med servicen men felaktig information ang läge på rummen vi fick.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

+
Att det är tyst, de har bättre sängar än det brukar vara, stort utbud vid frukost. Bra att kassaskåp och AC ingår på en gång. Bra att underhållning slutar 23:00.
-
Valet av kaffe vid frukost är nu ett enda - kaffe. Kunde finnas någon maskin med espresso mm kanske, som förr. Utbudet av yoghurt/kvarg o.d. var väldigt tunt med svenska mått mätt, vet inte hur vanligt det är i Kroatien. Städningen väckte oss en del, skrapande av möbler och dammsugare redan vid 7-halv 8.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

611 omdömen
Utmärkt
 
183
Väldigt bra
 
293
Bra
 
96
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-07-13

Inlägg av senada2002 Stockholm, Stockholm County, Sweden

Fantastiskt

Nyrenoverad, helt ny infinity pol, barnpool med ruschikanan är jätterolig. Jätte rent, snygg disaigne, personalen är underbar, jättefin matsal nyrenoverad, jag är jättenöjd med allt, rekommenderar detta hotellet starkt

 
2019-06-05

Inlägg av gorel_levin Uppsala

En vecka turist

Krores resebyrå. Seniorresa. Mycket bra hotell. Bra service. Fina pooler. Allt fanns på hotellet. God mat. Orkade bara lunch och middag. Fina rum. Välstädat. Tyst och lugnt Gångavstånd utmed vacker strand till Makarska. Lagom temperatur

 
2018-10-28

Inlägg av Marianne H

Bra hotell!

Det är ett stort hotell, men det kändes inte så. Perfekt läge vid havet, bara att gå ned direkt och bada. Poolområdet bra, lite skuggigt på eftermiddagen nu i oktober. Slamrigt i matsalen, inga textilier som tar bort ljud. Frukosten ok. Även ok mat till middag, det bästa är nog att inte ha helpension, det räcker med ett par gånger. Vi hade rum med stor terrass mot havet, underbar utsikt, rätt litet rum. Städningen perfekt. Jag testade att få en massage i fitness center och det var bra, skicklig massör.

 
2018-09-19

Inlägg av N K

Hotell som alla andra

Perfekt läge, alla rum med balkong och utsikt över havet, baseng både inne och ute samt gymmet. Lite slitna väggar men allt är rent och fint. Alla rum med badkar, det skulle bli bättre med dusch. Personalen är hjälpsamma och gästvänliga. Maten var bra med lite förmycket fläsk kött i. De kunde bjuda på lite mera fisk och annat från havet. Dricka vid maten kostar lika mycket som i Sverige - dock på olika restaurang i närheten av hotellet likadana dricker kostar mer än tre gånger mindre. Hotellet har egna solstolar på stranden men att hyra de man måste även gäster.

 
2018-06-30

Inlägg av snovvmane

En ärlig recension

Mycket missvisande beskrivning av hotellet, väldigt slitet och gammalt. Maten var av väldigt låg klass, likaså matsalen där bilderna missvisar något enormt. Alltid igendragna gardiner vilket gör att matsalen känns väldigt mörk och dyster. Väldigt trångt och tråkig inredning. - trånga dåliga rum - slitna utrymmen, även loungen och alla allmänna utrymmen - slaffsig och äcklig middagsbuffé, frukosten var av något bättre slag men fanns fortfarande inte mycket att välja alls och det mesta var dåligt tillagat. - dåligt utbud av kanaler, enbart tyska kanaler. - inget ställe att hänga på där man kan ta det lugnt. +nära till stranden Sammanfattningsvis ingen känsla för inredning, tråkiga och slitna rum, tråkiga allmänna utrymmen, delvis otrevlig personal. Det som var bra var närheten till stranden.