Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nära till stad och bad, restauranger. Trevliga lägenheter
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
Nära strandpromenad. Fin utsikt från vår lägenhet: hörnlägenhet högst upp med balkong mot havet. Perfekt med dubbla AC, en för sovrummet och en för storstugan. Båda mycket tysta och effektiva. Hjälpte till med bagageförvaring efter utcheckning.
-
Onödigt tidig utcheckning (kl 10) då bussen hämtade kl 15.

Bekräftad gäst: 2021-08-28


7 av 10

+
Läget
-
Städningen!! 7:e gången på detta hotell och denna gång var det en katastrof med städningen! Aldrig upplevt tidigare! Utcheckningstiden!!

Bekräftad gäst: 2021-08-28


9 av 10

+
Läget!
-
Rutiner för städning, att försöka få städ med att blippa med "el-kortet" fungerade ibland och ibland inte.

Bekräftad gäst: 2021-08-21


3 av 10

+
Nära till havet
-
Informationen från ”receptionisten”/ Apollo ang om man låser med nyckeln så kommer städerskan inte in. Man ska bra stänga dörren! Vi hade ingen städning under 3 dagar! Samtidigt hade en lägenhet full med myror som invandrade även sängen! Restaurangen ligger precis under hotellet och personal ingången är i samma uppgång som för oss gäster och det är mellan 7-00 som det springer ut och in, det skramlas, bankas och slås i dörrar! Omöjligt att sova! Personalen börjar röka direkt i trappan utan att gå ut och det luktar i hela trappuppgången och in i lägenheterna!! Kan inte rekommendera denna hotell!

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Läget
-
Städningen. På hemsidan står det 7 ggr/vecka. Vi hade städning 4 ggr på 14 dagar. Måndag vecka 2 bad vi om byte av sängkläder men det gjordes inte. Iof kanske ett i-landsproblem eftersom det inte blev stökigt och jätteskitigt. Tur det inte var sandstrand. Men som sagt betyget dras ner eftersom det inte motsvarade beskrivningen. När de städade så kan vi inte klaga på utförandet de gånger det städades. Jag frostade faktiskt ur frysfacket själv under tiden vi var där eftersom det inte fick att stänga pga isbildning.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


7 av 10

+
Läget
-
Städtider,välkomnadet, reception

Bekräftad gäst: 2021-07-24


8 av 10

+
Nära till bad och restauranger
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-07-11


10 av 10

+
Rena o fina rum.Perfekt läge
-
Man borde kunna ha sin väska på förvaring tills man åker dagen då man skall hem.Jobbigt att ha stor väska på stranden. Möjlighet att duscha innan man blir hämtat med bussen.

Bekräftad gäst: 2021-07-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-07-31


Something went wrong when loading reviews.