Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 112 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, rent och fräscht
-
Går tyvärr inte att göra något åt men det hade varit trevligt med en större pool

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Läget, städning, utsikt, sköna sängar.
-
Det enda jag kan komma på att hade vart skönt att ha kaffekokare i lägenheten☺️

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Skinande ren lägenhet med perfekt läge! Vi välkomnades av den trevliga, unga mannen Ante som har alltid stått till vår tjänst! Väldig trevlig kille! Välkomstlikör, vatten och croissant väntade på oss vid ankomst samt vatten, snacks fick vi inför hemresan! Sådana små detaljer uppskattas mycket! Tack! Välfungerande We fi! Väldigt nära till stranden, restauranger!
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
Lugnt omr?de,trevlig personal
-
Att det finns en toalett n?r hemresan ?r lagd p? eftermiddagen

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Läget med fantastisk utsikt över Baska Voda och Adriatiska havet. Ljus och fräsch lägenhet. Mycket trevligt bemötande och utmärkt service.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-08


9 av 10

+
Mkt trevlig personal! De erbjöd oss ett rum att förvara våra saker och nyttja dusch, eftersom utcheckningen var kl 11:00
-
Lite marigt när utcheckning är kl 11:00, men bussen kommer 16:00, men nu löste personalen de galant! Finns tyvärr ingen public toalett på hotellet

Bekräftad gäst: 2021-06-26


9 av 10

+
Bra läge i tyst område. Lagom promenadavstånd till stranden och strandpromenaden. Väldigt trevlig hotellpersonal allt från de i receptionen till städerskorna. Väldigt rent och fräscht. Bekväm säng. Bra att det fanns möjlighet till att hyra cykel.
-
Lite bättre garderobsinredning då ont om plats att lägga kläder på.

Bekräftad gäst: 2020-08-15


9 av 10

+
Personalen och fina rum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Riktigt bra lägenheter. Kanske hade vi dålig utsikt. Riktigt bra personal. Man kände sig riktigt välkommen.
-
Ingenting! Vad skall man svara på om maten, når man inte har ätit på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Something went wrong when loading reviews.