Prime Plaza Sanur

  • Centralt beläget
  • Gratisbuss till stranden
  • Palmkantat poolområde

Hotell Prime Plaza Sanur erbjuder en utmärkt bas för dig som längtar efter avkoppling och att upptäcka Bali. Slappna av i solstolen på det prunkande poolområdet, eller hoppa på gratisbussen till hotellets privata strand för en dag vid havet. Varför inte haka på ett av hotellets yogapass eller njuta av lite skön jacuzzi?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Den fina poolen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1269 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Prime Plaza Sanur har en modern atmosfär och ligger inbäddad i en grönskande trädgård i centrala Sanur på Bali. I mitten av hotellområdet ligger det fina poolområdet som kantas av träd och palmer med gratis solstolar och parasoller. Poolbar som serverar enklare rätter och snacks. Hotellet har en gratisbuss som dagligen går till stranden där hotellets strandbar finns.

På hotellets bufférestaurang Sanur Harum börjar du dagen på allra bästa sätt med en härlig frukostbuffé. Hotellet har även ett café med en à la carte-meny och en loungebar, om du inte vill ta dig ut för att upptäcka Sanurs matutbud.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stort gym. Gratis yoga, tennis och biljard. Gratis bastu och jacuzzi. Skönhetscenter som erbjuder bland annat massage mot avgift. Tvättservice och room service mot avgift. Reception som är öppen dygnet runt. Balis största turistort Kuta ligger bara några kilometer från Sanur.

Måltider

Frukostbuffé.