Legian Beach

  • Mitt på den vackra stranden
  • Inbäddat i tropisk grönska
  • Avslappnad atmosfär nära Kutas puls

Hotell Legian Beach har bästa tänkbara läge mitt på stranden, på promenadavstånd från restauranger och shopping i Kuta. Hotellet är uppfört i traditionell balinesisk stil – fast med alla tänkbara moderna faciliteter. Rum och bungalower omgärdas av trädgårdar med palmer och väldoftande blommor. På stranden kan du njuta av spektakulära solnedgångar.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Deluxerum i bungalow for 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum for 1-3 personer / 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3781 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det strandnära hotellet Legian Beach ligger i lugna omgivningar med närhet till livliga Kuta.

På hotellet finns två pooler, en med barnsektion och jacuzzi, omringade av lummig grönska. Gratis solstolar och parasoller. Ta en svalkande drink på hotellets swim up-bar eller ta en paus i skuggan på pool- och snackbaren. Sköna Legian Beach ligger precis nedanför hotellet och bjuder in till härliga dopp i havet och vackra solnedgångar.

Utomhusrestaurangen Bale Banjar serverar utsökta rätter från det europeiska, indonesiska och orientaliska köket. På restaurang Lais kan du prova det bästa ur det lokala köket och på Ocean Terrace kan du njuta av mat och dryck direkt från den bekväma solstolen med vacker havsutsikt. Det finns också en pasta- och pizzacorner på hotellet, som håller öppet lunchtid, och flera barer. Vill du ta med dig en del av Bali hem? Prova hotellets matlagningslektioner mot avgift och lär dig mer om det balinesiska köket.

Gratis hotellbuss till centrum i Kuta två gånger om dagen. Gratis wifi över hela hotellområdet. Gratis gym. Tennis och surfing samt surf- och dyklektioner mot avgift. På Usadha spa kan du unna dig en härlig massage utomhus mot avgift. Tvättservice mot avgift. Det finns också en barnklubb i hotellets regi.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé på Bale Banjar, kl 7.00-10.00.
  • À la carte-lunch inklusive ett glas lokalt vin på Ocean Terrace eller Gino’s.
  • Enklare lunch vid poolbaren.
  • Snacks och förfriskningar i Lila Chita VIP Lounge, inklusive Cocktail hour kl 17.00-18.00.
  • À la carte-middag inklusive ett glas lokalt vin på Ocean Terrace eller Lais.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl/vin och lokala drinkar, kl. 10.00–24.00 (gäller ej under frukost).

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att visa upp hotellets All Inclusive-kort vid beställning av mat och dryck. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.