Hinduiskt bröllop

Omge dig av Indiens kultur

Indien bjuder på en färgsprakande kultur, med rötter i hinduismen och influenser från flera erövrare genom tiderna. Få ett smakprov under din resa till Goa.

Spådam

Se en äkta Bollywoodfilm

Det spelar egentligen ingen roll att filmen är på hindi och saknar textning. Det är lika festligt att bara titta på de färgsprakande kläderna och de typiska danserna som symboliserar en äkta Bollywood-film. Glöm inte att stå upp när den indiska nationalsången spelas före varje film börjar. Visas på INOX-biografen i nordvästra Panjim, bredvid Panjim market. Bio finns även i Mall the Goa i Porvorim.

Spå din framtid

Låt en spåman eller spådam sia om din framtid, eller besök en astrolog som vägleder dig i viktiga beslut. Oavsett om du tror på spådom eller inte så är det en kul upplevelse. Och vem vet, kanske är det trots allt något som slår in? Spåmän och astrologer marknadsför sig via lappar på träd och vägskyltar.

Cricket

Indiens största sport är ingen kort historia. En match kan pågå i flera dagar och reglerna kan vara lite kluriga för den som tittar för första gången. Hör med din reseledare om var matcherna spelas.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Goa, hitta och boka en resa till Goa eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Goa

Här hittar du våra bästa tips på de finaste stränderna, härligaste sevärdheterna, bästa smakupplevelserna och mycket mer!

Se alla våra restips för Goa

Indien

  • Bo längs paradisiska stränder i vackra Goa 
  • Fantastiska sevärdheter och marknader
  • Matupplevelser utöver det vanliga
Se alla resor till Indien

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här