Kundomdömen om Santana Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Plats nära strand och garden
-
Det behöver att fixa lite bättre frukost

Bekräftad gäst: 2023-03-23


10 av 10

+
Lugnt, en fantastisk trädgård, trevligt poolområde, trevlig och serviceinriktad personal. Nära till både strand och samhälle med shopping och restauranger
-
Wifi på rummet var under all kritik. I restaurangen och i poolområdet var det inga problem

Bekräftad gäst: 2023-03-22


3 av 10

+
bra frukost. bra indisk utbud för lunch och middag, bra service
-
att man hamnar i ett rum med sovrum utan fönster!!! enligt uppgift berodde det på att Apollo valt det billigaste alternativet på hotellet!!!! man åker inte så långt bort och betalar denna summa för att bo undermåligt.

Bekräftad gäst: 2023-03-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


9 av 10

+
Lugnt läge, mycket personal med god omsorg
-

Bekräftad gäst: 2023-01-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2250 omdömen
Utmärkt
 
1379
Väldigt bra
 
683
Bra
 
128
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2023-02-08

av m0mmenm

Det ett bra medelklasshotell

Vi stannade i tre veckor och fick ett stort rum med ett litet kök. Renoverat och fint.. Det kunde dock funnits lite mera garderober. Det varrent och snyggt. Fylldes på med vattenflaskor varje dag. Fin balkong. Vi tycker att de två poolerna inte gick att bada i för vattnet var för kallt. De kan ta bort poo,en vid restaurangen dålig och ingen badar där

 
2020-02-27

av Anders N Sjöbo, Sverige

Underbart hotell

Santana Beach Resort är ett underbart hotell! Rummen ligger i en riktigt mysig miljö med lummig trädgård runt byggnaderna. Personalen är mycket trevliga och städningen sker varje dag. Varje dag så viker personalen duschhandukarna till olika djur eller annat. Igår hade det vikt en gubbe av dessa som låg på sängen när vi kom från stranden. Wifi fungerar alldeles utmärkt här, i alla fall på vårt rum. Frukosten varierar varje dag och det finns alltid något gott för alla. Maten i restaurangen är också mycket god. Stranden ligger ca 2 minuters promenad från hotellet och den är jättefin.

 
2024-04-12

av RahulJ1800 Singapore, Singapore

Awesome stay at Santana

Awesome stay. Everything about Santana was just superb. This resort seems a little old but the facilities are top-notch. The highlight is the Kalamari beach restaurant located right at the Candolim beach. The beach shacks nearby are good too. The property itself is lush green, well maintained, staff is courteous and helpful. We would definitely come back.

 
2024-04-09

av Companion44109986959

A beautiful stay for visiting with families as well as friends

BEAUTIFUL resort, 2 mins walk to the beach, excellent rooms with balcony, well maintained property, excellent service, the food in Olegorio restaurant was just outstanding and finger licking good, the pool was very clean and safe for children, excellent place for families and friends! Trevor and Alyster were very helpful. All of us in the family look forward to revisit SANTANA.

 
2024-04-08

av Tourist04154180004 Leicester, Storbritannien

Best hotel

After coming to Goa for the past twelve years this has got to be the best hotel we have stayed in. The rooms are spacious & clean,the grounds are immaculate & all the staff are lovely. Also AJ makes the best Bloody Mary I’ve ever tasted! We’ve just booked to come back next year.