Kundomdömen om Santana Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal. Bra frukostsbuffe
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
Närheten till havet, samt lugnt läge, och altid hjälpsam personal
-
Finns egentlig inget vi var missnöjd med, eventuelt kunde man ha förbättrat möbleringen på rummet fantes inga bekväma sittmöbler

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
Nära till stranden. Bra personal. Bra rum
-
Vi hade ett rum alldeles bredvid köket. Fläkten från köket lät väldigt. Man ville aldrig använda balkongen.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Strandnära och även nära centrum. Ej flera våningar. Mysig lummig trädgård mellan husen.
-
Litet gym möjligtvis.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


8 av 10

+
Personalen
-
Belastningen av Wifi var väl slött på vissa tider.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2145 omdömen
Utmärkt
 
1296
Väldigt bra
 
667
Bra
 
125
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2020-02-27

av Anders N Sjöbo, Sverige

Underbart hotell

Santana Beach Resort är ett underbart hotell! Rummen ligger i en riktigt mysig miljö med lummig trädgård runt byggnaderna. Personalen är mycket trevliga och städningen sker varje dag. Varje dag så viker personalen duschhandukarna till olika djur eller annat. Igår hade det vikt en gubbe av dessa som låg på sängen när vi kom från stranden. Wifi fungerar alldeles utmärkt här, i alla fall på vårt rum. Frukosten varierar varje dag och det finns alltid något gott för alla. Maten i restaurangen är också mycket god. Stranden ligger ca 2 minuters promenad från hotellet och den är jättefin.

 
2022-05-11

av Rashsomaiah

Relaxing Stay

This place was really awesome, we stayed in a suite room and the room was neat and well maintained. The best part was the pool. We really enjoyed a lot. We stayed for 2 nights and it was a comfortable stay.

 
2022-04-28

av Cydihi854654686vjcjv

Nice stay

Awesome food good staff behaviour. Good location clean pool and big. I love staying here I will definitely visit here again ❤️. Thank you nagoa hospitality making our holiday awesome we love to come again here and definitely we are refers to my family and friends thanks a lot of front office staff .

 
2022-04-15

av parthapratim89 Assam, Indien

One of the best resort of Goa

Few of the things which makes Santana Beach Resort makes a special one 1. Access to Beach - walkable distance 2. Wide variety of items in the menu 3. Well behave staff 4. Hygenic 5. Pool is well maintained 6. Well access to most of the tourist site. 7. Easily available of Scooty on hire, car on rent 8. Nearby market place 9. Beautiful ambience

 
2022-04-15

av VenkateshN113 Hyderabad, Indien

The Best Beach Resort

Every year i have book the resort twice, We along with a couple of friends from North and South come down to Santana Beach Resort and Celebrate life. Santana has become our second home and that we always have had a great experience here. Breakfast has improved and we absolutely loved it. Calamari is a dream place. I wish i could write more about it, the words may finish but compliments nope. We booked our stay via Devashish from their sales office, had a great experience. Been visiting this property since 2017 when first recommended to me by Ravneet. Ever since we never looked back. Much love to you guys for making our stay a beautiful one always. cheers