Kundomdömen om Chalston Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Mat och dryck
 
9,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fantastisk service och underbar personal!!!
-

Bekräftad gäst: 2023-03-09


9 av 10

+
Trädgården och läget.
-
Lite skitigt, t ex runt lysknappar på väggarna.

Bekräftad gäst: 2023-03-02


7 av 10

+
Rent, lugnt på strand nedanför hotellet, trevlig personal.
-
Det står 0 meter till stranden i hotellbeskrivning på Apollos sida, men vi fick vårt rum i byggnaden längst ifrån. Bättre att det framgår t ex 0-200 meter från strand, beroende på vilken byggnad gästen får sitt rum i. Hotellet valdes pga fotledsskada, vi fick rummet i den byggnad belägen längst från stranden vilket orsakade problem för mig.

Bekräftad gäst: 2023-02-23


9 av 10

+
Läget nära havet. Vänlig och hjälpsam personal. Underbar stor trädgård. Trevligt att Maria är svensk.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-09


10 av 10

+
Läget på stranden med en underbar trädgård och jättebra service god frukost med bra valmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-02


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2023-01-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

928 omdömen
Utmärkt
 
442
Väldigt bra
 
350
Bra
 
89
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-03-06

av madeleinechrister

Funderar ni på Indien åk till GOA

Perfekt läge på hotellet lugnt och skönt vill man ha liv och rörelse bara att gå upp på den stora gatan. Jättebra restaurang bra läge ser havet och vällagad God mat. Underbar stor hotellträdgård mycket blommande buskar blommor träd som en mindre botaniska trädgård. Många fåglar att upptäcka om man har det intresset. Trevlig personal oavsett arbetsuppgifter. Rent och snyggt. Det finns en anledning till att vi varit här vid sju semestrar👍🌞😎🌴🍹

 
2020-01-23

av ferre1954 Stockholm, Sverige

Rekommenderas

Vi kom dit utan någon bookning och togs emot av myckat trevlig personal i receptionen. Ordnade ett bra rum mot den lilla men mysiga poolen. Bekvämt, rent och lungt. Två hundra meter till stranden i hotellets område, vackra trägårdar. Restaurange med havs utsikt utmärkt med vänlig och profesionell personal. Maten var underbar och man behövde inte vänta mer än 15 minuter. Mycket hög standard av råvarorna. Vi vågade äta sallader och frukt utan att ha konsekvenser. En av de bästa hotellen vi har bott och vi reser minst två gånger per år. Tipset fick vi av en arbetskamrat och det stämde. Vi kan varmt rekommendera. Hotellet drivs av en indisk/svensk familij, pappa hindu, mamma svensk och tre barn två pojkar och en flicke som pratar obehindrad svenska och är med hela tiden i verksamheten och ser till att all fungerar. Tack familjen för 8 underbara dagar från den andra till den 10 januari 2020. Fernando och Lizzie

 
2018-01-19

av Lundbypar Örebro, Sverige

Finns bättre hotell

Nja det finns nog bättre hotell än detta. Bästa var att det låg nära stranden och havet. Inriktad mot charter turister som trivdes. Sängen var ok , städningen var bra om man kom ihåg lämna ner nyckel i receptionen. Fanns ett dusch munstycke och en stor balja ,om man skulle stå i baljan eller inte vet vi inte. Kanske är grinig men vill ha bättre hotell för det jag betalade.

 
2018-01-05

av mariazC4446ZW Norsborg, Sverige

Ett underbart ställe

Jag har bott här många gånger. Ett fantastiskt hotell där Du känner dig välkommen. Beach resort av bästa sorten. En fin restaurang som serverar mycket god mat. Boendet är också mycket bra. Det finns olika alternativ.

 
2017-10-28

av slowmaz Paris, Frankrike

Bästa hotellet med bästa personalen

Hade väldigt låga förväntningar på detta hotell. Men det är ett av de bästa hotellen jag bott på under mina resor. Otroligt mysigt hotell. Vi bodde i ett av små husen och det var väldigt mysigt. Är man lite känslig för insekter, bör man nog välja deras vanliga rum i den stora byggnaden. Rummen var otroligt rena och fina. Väldigt bra städning. Det bästa med hotellet var de som ägde hotellet samt deras personal. Så himla duktig personal som gjorde att man inte ville lämna Goa. Personalen i restaurangen var så duktiga och kompetenta och gjorde vistelsen så himla roligt. Jag har aldrig saknat ett hotell som jag saknar denna. Maten ska vi inte ens prata om för den var helt otrolig. Både när det gällde indiska rätter och andra vanliga rätter. Servicen var helt perfekt i hela hotellet. Otroligt vacker utsikt mot havet som bara var så lugnande. Jag kommer att rekommendera denna hotell till alla som ska till Goa. Jag kommer även tillsammans med mitt sällskap definitivt besöka detta hotell igen.