Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Vänlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


7 av 10

+
Vi hade bokat ett annat hotell med havsutsikt men det var överbokat så detta hotellet var inte vårt första val. Så vi hade inga större förväntningar eftersom vi inte valt hotellet själva.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Service och personal
-
Knappast

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Service, utseende. Det kändes lyxigt.
-
Frukosten var den finaste och mest överdådiga jag sett, men smakmässigt den sämsta tyvärr. Det mesta smakade likadant och dessutom trist. Städerskorna kan tänka på att vara tystare på morgonen. Inte prata med varandra högljutt utanför dörrarna. Samt så lät deras skor mycket.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Den trevliga personalen, poolen, frukosten, covid-tänket.
-
Morgonkaffet kanske..

Bekräftad gäst: 2021-08-07


6 av 10

+
Poolen
-
Om 3 vuxna delar rum kan man inte använda en smal kanape och lägga en för bred madrass på och låtsas att man har 3 likvärdiga sängplatser. Usch.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1003 omdömen
Utmärkt
 
766
Väldigt bra
 
148
Bra
 
57
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-09-13

av 889alb Bålsta, Sverige

Fantastiskt boende

Mycket bra hotel i stan. 5-10 min promenad till huvudstråken. Poolen är den bästa vi badat i med 3.5m djup på ena delen. Renligheten 100%. Lite ont om solstolar där det paxas en del utan att någon är där, synd. Man borde införa, tomt i 60 min så rensas handdukarna. Inget specifikt för La Piscine gäller ju alla hotell. Solbäddarna dock ljuvliga. Bäst av allt, vilka sköna sängar!! Grymma kingsize, så stora att man knappt hitta sin partner..Sköna kuddar med, och många! Personalen är perfekt drillade av ledningen och mycket trevliga. Skönt också med vuxenhotell. Sakna ett gym, men det finns berg att bestiga. Missa inte heller hotellets restaurang, bland den bästa maten i Skiathos

 
2019-07-02

av 690emmiea Stockholm, Sverige

Mysigt och lugnt hotell. Fantastisk service.

Mycket bra hotell! Mysigt, Lugnt och skönt vuxenhotell nära centrum. Fina rum, bra poolhäng, god mat och goda drinkar. Vissa kvällar hade dom trevlig livemusik. Personalen ger den absolut bästa servicen jag varit med om. Dom är glada, trevliga och mån om att alla gäster får en bra upplevelse.

 
2019-06-01

av erikwesterdahl Stockholm, Sverige

Bästa hotellet jag besökt

Servicen är fantastisk. Hotellet är i toppskick. Maten och drinkarna är bland de bästa i Skiathos. Poolen är svalkande. Frukosten har ett brett utbud. Barn är inte tillåtna (perfekt för par som vill ha en lugn vistelse). Egentligen behöver man knappt lämna hotellet. Vi lärde känna personalen under vår vecka här och de bjöd med oss ut på festligheter nere i hamnen. Högt över förväntan. Rekommenderas varmt.

 
2016-08-26

av Emmy W Halmstad, Sverige

Fint hotell med bra service

Jättefint hotell med fräscha rum och underbart poolområde. Maten på hotellet var dessutom fantastiskt gott. Den trevliga brunhårig tjejen i receptionen bjuder alltid på ett leende och ett vänligt bemötande. Hon ska ha en stor guldstjärna :) de minusen jag kan hitta är först och främst den centralstyrda airconditionen. Även om man vet att det bara är att ringa receptionen så tar det ändå emot mitt i natten.. Och temperaturen i kroppen pendlar ju beroende på vad man gjort under dagen och man vill gärna kunna ändra det själv. Men det gick bra ändå iaf :) Sen frukosten var väl sådär tycker vi. Det fanns mycket att välja på men det föll oss helt enkelt inte riktigt i smaken. Det hade varit trevligt om juicen serverades kall och inte varmt varenda dag dock. Annars ett underbart hotell som ligger med perfekt gångavstånd till centrum. Kommer gärna tillbaka nästa gång vi besöker Skiathos :)

 
2022-09-24

av stephen p Liverpool, Storbritannien

Decent hotel

We had a nice room with a comfortable bed, but beware of the water temperature changes when having a shower as they range from scalding to stone cold. The breakfast, although a bit samey, is adequate enough for anyones needs. The Wi-Fi is good and the hotel is conveniently placed for Skiathos town. From front to back the staff are great, Deppy, Seraina, Giannis and George being the standouts for me. Visually the pool is lovely but there are are broken tiles in the area which I tipped over a few times and getting a sunbed can be an issue as the hoggers are out early doors ‘reserving’ theirs, only for a lot of the beds to be left empty whilst these individuals do other things, then they come back later in the day to claim their prize. This is frustrating and shouldn’t be permitted as it happened every day during our stay. It’s a decent hotel however with excellent staff and I would happily make a return trip.