Radisson Resort Plaza Skiathos

Radisson Resort Plaza Skiathos är ett stilrent hotell med ett fint poolområde som är gjort för lata semesterdagar och vacker utsikt. Rummen är ljusa och bjuder in till läcker design. Bara några steg bort ligger den långgrunda stranden Kanapitsa Beach och Skiathos stad lockar med restauranger och butiker.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och de nyrenoverade rummen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 40 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 550 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Resort Plaza Skiathos är ett snyggt och stilrent hotell i stram design. Här kan du luta dig tillbaka i en skön solstol och njuta av uppfriskande bad i poolen och njuta av vacker utsikt. Ta gärna en tur till Skiathos stad som bjuder både på mysiga restauranger och en utomhusbiograf som fortfarande visar filmen Mamma Mia under bar himmel. Från hotellet har du ca 500 meter till stränderna Tzaneria Beach och Kanapitsa Beach. Stränderna är smala med grunt vatten och passar därför barnfamiljer.

Fint och stilrent poolområde med en pool, solstolar, parasoller och poolhanddukar. Plaza Pool Snack Bar serverar rätter inspirerade av köken runt Medelhavet, lättare snacks och drycker. Gym. Spa med skönhetsbehandlingar.

Reception dygnet runt. Gratis Wifi över hela hotellet. Rumsservice dygnet runt. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Lokal trafik. Till Skiathos stad är det ca 7 kilometer och du kan ta en taxibåt in till Skiathos stad, resan tar ca 15 minuter.

Måltider

Ingår:
Frukostbuffé

Mot tillägg:
Halvpension (frukostbuffé och middag)