Cape Kanapitsa

På en udde mellan de två sandstränderna Tzaneria Beach och Kanapitsa Beach ligger hotellet Cape Kanapitsa. Från alla rum har du en vacker utsikt över havet men även poolområdet bjuder på en fin utiskt. Kort promenad till de båda stränderna.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Deluxerum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 260 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 6,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från hotell Cape Kanapitsas poolområde har du fin utsikt över havet. Två pooler med solstolar och parasoller. Poolhanddukar ingår. Här finns också en poolbar som serverar kalla och varma drycker samt enklare måltider, glass och snacks under dagen men du kan även äta här till sent på kvällen.

Wifi ingår över hela hotelet. Trappor och nivåskillnader inom hotellet och till stranden. På båda stränderna finns solstolar och parasoller att hyra samt olika vattensporter. Hyr du bil under semestern så finns det parkering i direkt anslutning till hotellet. Ca 7 kilometer till Skiathos stad. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 500 meter från hotellet. Bagaget transporteras separat direkt till hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukost serveras kl. 08.30-10.30.

Alla hotell, Kanapitsa & Kalamaki

Kanapitsa Mare

På en sluttning, omgärdat av pinjeträd och olivträd, ligger Kanapitsa Mare med magnifik utsikt mot havet. Här bor du bekvämt med en pool på hotellet och bara en kort promenad till sandstranden Tzaneria. Och alla rum har havsutsikt!