Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 429 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ett litet hotell med lugn och ro.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Läget
-
Krokar på väggarna att hänga kläder mm på. När man duschar är det blött överallt, skrapa o draperi önskas

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Läget och närhet till restaurang och servicebutik
-
Önskade kaffebryggare och brödrost vilket inte gick att få till lägenheten eftersom det bara fanns en av var på hela hotellet

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Mysigt, mindre, personligt hotell. Så trevlig personal ! Närheten till havet. Stranden intill hotellet på ena sidan är helt fri. Lagom med solstolar på stranden nedanför hotellet. Jättegod mat på hotellets restaurang där man sitter med havet nedanför sig.
-
Köksutrustningen var bristfällig. . Saknades en del saker för att kunna laga lite enkel mat, ex. en stekspade, ett durkslag. Skärbrädan av plast ville vi inte använda då den var helt utnött. Vi köpte en ny i trä och lämnade den kvar.Endast en brödkniv fanns . Hade varit bra med en kniv för tex. grönsaker mm. Brödrost fanns ej . Vi frågade i receptionen och fick till svar att det fanns en och den var utlånad.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Lugnt o fint. Närheten till bad i havet. Bra med solstolar runt polen. Toppen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Rent fräscht och trevligt bemötande
-
Lite skralt med köksutrustning och lite dåligt med förvaring. T ex fyra galjar för två vuxna. Och ingen torkställning på den stora balkongen. Men dom fixade galjar och ett snöre att hänga tvätt o tork på direkt. WiFi var skralt.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Läget God lunch Bra service på strand o restaurang
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


9 av 10

+
närheten till stranden och bra solbäddar
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-07-09

av sf-73 Linköping, Sverige

Det blev inte bra

Vi fick en stor hörnlägenhet som var både till fördel och nackdel. Mycket fräscht, verkar nyrenoverat. Sköna sängar. Välisolerade rum. Men ingen vidare AC. En apparat som stod på golvet, och det var endast där det va kallt. Resten av lägenheten kokade. Tack o lov fixade de fram en golvfläkt vi kunde flytta runt. Endast varmvatten i alla kranar, förutom ca kl 21 då blev det lite svalare så man kunde duscha. Wi-Fi var under all kritik, bröts konstant !!! Som inte va kul då vi ville se EM matcherna. Vi sa till pga pandemin vi ville ha städning endast en dag. Morgonen därpå klev städerskan rätt in i rummet utan att knacka först!! Det stank konstant rök i korridorer. Vi testade frukost första morgonen men vi fortsatte göra egen. Kaffet var odrickbart. Restaurangen spelar väldigt irriterande musik hela dagarna, och FRUKTANSVÄRT högt på helgen så man inte kunde vistas på hotellet. Urusel stenig strand, inga restauranger på stranden, stora klumpiga tunga solsängar som knappt gick att flytta. Hotellets restaurang hade en udda meny, sämsta mojito vi nånsin köpt. Vi hyrde bil hela veckan och åkte till Pefki beach som räddade vår semester, helt magiskt ställe! Men fantastisk trevlig serviceminded personal som gjorde allt de kunde för oss!!

 
2019-08-08

av SaraLango

Underbar service och mysigt hotell precis på stranden

Mysigt och relativt litet hotell som har ett fantastiskt läge precis vid stranden. Det som gjorde vår vecka där ännu bättre var personalen och deras fantastiska service. Rummen är superfräscha och stora, maten var god och känslan av att kunna växla mellan pool och hav samma dag var fantastisk.

 
2019-07-25

av rosund

Härligt hotell nära stranden

Härligt hotell på stranden med bra service trevlig personal och god mat. Lugn miljö. Bra restauranger i närområdet. Bra för barnfamiljer. Vi åkte både vuxna och barn. Enda negativa är att AC:n stängs av nattetid. Vi kommer definitivt att återkomma

 
2019-07-07

av 769ulrikal Varberg, Sverige

Avkoppling

Ett alldeles fantastiskt hotell. Fina, stora o välstädade rum. Fint o fräscht poolområde som ligger alldeles precis vid havet. Kanongod mat i deras restaurang. Mycket trevlig personal. Återvänder mer än gärna till detta mysiga lilla hotell.

 
2019-05-29

av evveelindgren Älvsbyn, Sverige

Perfekt!

Detta hotellet var perfekt för oss som inte ville ha massa fest och gärna ville ha nära till allting. Fanns ett supermarket direkt utanför hotellet samt många mer uppe längst efter vägen. Fanns några restauranger lite längre upp, vi gick överallt. Fanns busshållplats uppe vid vägen när man ville åka in till Rhodos stad och Lindos. Vi hade rummet 312, superfint! Sköna sängar, fin inredning och bra städning. Personalen var trevliga och hjälpsamma, lobbyn hade öppet 24h. Poolområdet var fint och lagomt stort, restaurangen och maten vid poolen var också helt okej. Det var mycket härligt att ligga vid havet, kostade 4€/stol per dag. I överlag så var detta ett jättemysigt & trevligt hotell och jag har ingenting att klaga på! Rekommenderar starkt och skulle gärna åka tillbaka.