Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 453 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till allt och väldigt smakfullt fint
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2024-07-17


10 av 10

+
Närheten till Stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-07-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-16


10 av 10

+
Allt! Läget, personalen, att det var så lugnt. Rent och fint!
-

Bekräftad gäst: 2024-07-16


8 av 10

+
Närheten till havet
-
I rum 301 fungerade inte AC som förväntat. Vi hade 32 grader på rummet hela veckan. Vilket vi påtalar både hotellchefen och er personal. Bättre utrustning i köket. Byt ut alla skärbrädor, snuskiga. Duschdraperi i badrummet.

Bekräftad gäst: 2024-07-14


6 av 10

+
Hotellets restaurang Kantola och hotellbaren var fantastiskt serviceinriktad, bra bemötande och hjälpsamma, fantastiska. All personal var trevlig och hade bra bemötande, framförallt den äldre herren i receptionen, de som hade hand om polstädning, restaurang personalen, barpersonalen och killen som hade hand om/ och servade alla vid stranden och strandstolarna var fantastiska. Läget var bra.
-
Ta in kläder och handdukar på kvällarna, katter lägger sig på dem på natten och vi fick badbyxor och handduk nedkissade, tänk extra om du har kattallergi. Vi hade lägenhet men det var lite spartanskt utrustat, hade förväntat mig att det åtminstone kunde finnas nåt vinglas, en kapsylöppnare/korkskruv, kanske nån skål att hälla upp i etc. På altanen (markplan) hade det varit smidigt om man kunde hänga upp badbyxor och handdukar på tork typ torkställning/upp nedfällbart eller liknande, någon sopborste hade varit bra då det lätt följer med lite grus och sand samt kaffe maskin med kapslar hade varit bra. Det stod inte i presentationen vad som finns i rummets kök. Hotellets wifi var värdelöst, som tur var fanns restaurangens som täckte våra rum, pool, bar/restaurang och stranden mycket bra.

Bekräftad gäst: 2024-07-14


8 av 10

+
Poolområdet och sängarna var ett plus.
-
Hotellet var egentligen helt ok var bajset som drog ner.

Bekräftad gäst: 2024-07-09


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


10 av 10

+
Läget, strandbaren, storleken
-
Frukosten skulle kunna vara lite roligare

Bekräftad gäst: 2024-07-07


8 av 10

+
Läget och rummet, att det var så fint, rent och behaglig luft och temperatur inne.
-
Frukosten var för mig långt ifrån värd det höga priset. Jag äter normalt sett inte frukost men tvingades välja och betala för det för att dottern ville ha och man inte kunde välja endast frukost för en i rummet. Å själva frukosten var torftig för det höga priset.

Bekräftad gäst: 2024-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2024-06-10

av LenaochMicke

Harmoni

Om man letar efter lugnet och en härlig miljö så är detta hotellet för dig. Det är lägenhets hotell så du kan om du vill laga din egen mat. Vi hade rum 105 på bottenplan och det passade oss väldigt bra. Man kan vid bokning välja havsutsikt om man gärna vill ha det. Vi hade bara 50 meter till havslinjen och 6 meter till Polen och lika långt till Kanaloa restaurangen/baren. Rummen var välstädat och hade allt man behövde. Inga problem med vare sig AC eller kallvatten trots att det var närmare 40 grader varmt när vi var där. Nära till affärer av olika slag där du kan handla det du behöver. Har bara gott att säga om detta hotell. Vi kommer att komma tillbaka.

 
2021-07-09

av sf-73 Linköping, Sverige

Det blev inte bra

Vi fick en stor hörnlägenhet som var både till fördel och nackdel. Mycket fräscht, verkar nyrenoverat. Sköna sängar. Välisolerade rum. Men ingen vidare AC. En apparat som stod på golvet, och det var endast där det va kallt. Resten av lägenheten kokade. Tack o lov fixade de fram en golvfläkt vi kunde flytta runt. Endast varmvatten i alla kranar, förutom ca kl 21 då blev det lite svalare så man kunde duscha. Wi-Fi var under all kritik, bröts konstant !!! Som inte va kul då vi ville se EM matcherna. Vi sa till pga pandemin vi ville ha städning endast en dag. Morgonen därpå klev städerskan rätt in i rummet utan att knacka först!! Det stank konstant rök i korridorer. Vi testade frukost första morgonen men vi fortsatte göra egen. Kaffet var odrickbart. Restaurangen spelar väldigt irriterande musik hela dagarna, och FRUKTANSVÄRT högt på helgen så man inte kunde vistas på hotellet. Urusel stenig strand, inga restauranger på stranden, stora klumpiga tunga solsängar som knappt gick att flytta. Hotellets restaurang hade en udda meny, sämsta mojito vi nånsin köpt. Vi hyrde bil hela veckan och åkte till Pefki beach som räddade vår semester, helt magiskt ställe! Men fantastisk trevlig serviceminded personal som gjorde allt de kunde för oss!!

 
2019-08-08

av SaraLango

Underbar service och mysigt hotell precis på stranden

Mysigt och relativt litet hotell som har ett fantastiskt läge precis vid stranden. Det som gjorde vår vecka där ännu bättre var personalen och deras fantastiska service. Rummen är superfräscha och stora, maten var god och känslan av att kunna växla mellan pool och hav samma dag var fantastisk.

 
2019-07-25

av rosund

Härligt hotell nära stranden

Härligt hotell på stranden med bra service trevlig personal och god mat. Lugn miljö. Bra restauranger i närområdet. Bra för barnfamiljer. Vi åkte både vuxna och barn. Enda negativa är att AC:n stängs av nattetid. Vi kommer definitivt att återkomma

 
2019-07-07

av 769ulrikal Varberg, Sverige

Avkoppling

Ett alldeles fantastiskt hotell. Fina, stora o välstädade rum. Fint o fräscht poolområde som ligger alldeles precis vid havet. Kanongod mat i deras restaurang. Mycket trevlig personal. Återvänder mer än gärna till detta mysiga lilla hotell.