Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 604 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-04


8 av 10

+
LÄGET
-
När sonen tog över resturangen har det familjära försvunnit, förut var det grekisk afton och BBQ kvällar med underhållning det är nu borta, det går inte att köpa en glass utan då blir det lösglass i en skål inte så roligt för en barnfamilj eller att sitta på en solsäng vid stranden och äta. det går heller inte att få en enkel lunch t.ex. Gyros i pita. fick bli lunch på Elvita. Jag som skiver har varit påJames över 30ggr.

Bekräftad gäst: 2023-06-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-04


9 av 10

+
Rummet, förutom att det inte fanns en duschdörr.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


9 av 10

+
Trevligt bemötande, god mat, bra rum och fräscht
-
Lite små saker som behöver fixas i rummet. tex fläkt i badrummet lät som en traktor och det rinner ut vatten på hela golvet när man duschar.

Bekräftad gäst: 2023-05-25


8 av 10

+
Läget och den trevliga personalen
-
Hotellet levde upp till förväntningarna

Bekräftad gäst: 2023-05-21


8 av 10

+
Trevlig personal närheten till havet,
-
Vår bokning hade genom Apollos bokningssystem blivit konstigt och vi kommer att ta kontakt för att få rättelse. Jag och min mans bokade dubbelrum, hade bokats in på var sitt enkelrum med en extrasäng i varje. Så vi har betalat för 2 enkelrum under vår vecka på St James. Vi var en familj bestående av 15personer uppdelade på 4 familjer. Hotellet hjälpte oss men det var kaos vid ankomsten där antal rum var felaktigt och fler av familjerna blivit inbokade på ett felaktigt sätt. Jag återkommer till er i Apollo för att få rättelse.!

Bekräftad gäst: 2023-05-21


3 av 10

+
Personalen
-
Mögel i lägenheten så vi va sjuk hela resan

Bekräftad gäst: 2023-05-18


8 av 10

+
Lugnt hotell, nära stranden och havet. Fanns alltid solstolar vid poolen. Trevlig och hjälpsam personal. Bra läge nära restauranger och supermarkets.
-
Det var lyhört från korridoren in till lägenheten vilket störde på natten, bättre dörrar hade nog hjälpt. ACn var inte så bra, kändes fuktigt i lägenheten emellanåt. Det rann vatten över hela badrumsgolvet när man duschade så golvet blev plaskvått.

Bekräftad gäst: 2023-05-18


10 av 10

+
Läget på stranden,lugnt,avslappnad atmosfär,rent och snyggt,trevlig personal,nära till affär och bästa restaurangen periklis taverna
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2023-05-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-07-09

av sf-73 Linköping, Sverige

Det blev inte bra

Vi fick en stor hörnlägenhet som var både till fördel och nackdel. Mycket fräscht, verkar nyrenoverat. Sköna sängar. Välisolerade rum. Men ingen vidare AC. En apparat som stod på golvet, och det var endast där det va kallt. Resten av lägenheten kokade. Tack o lov fixade de fram en golvfläkt vi kunde flytta runt. Endast varmvatten i alla kranar, förutom ca kl 21 då blev det lite svalare så man kunde duscha. Wi-Fi var under all kritik, bröts konstant !!! Som inte va kul då vi ville se EM matcherna. Vi sa till pga pandemin vi ville ha städning endast en dag. Morgonen därpå klev städerskan rätt in i rummet utan att knacka först!! Det stank konstant rök i korridorer. Vi testade frukost första morgonen men vi fortsatte göra egen. Kaffet var odrickbart. Restaurangen spelar väldigt irriterande musik hela dagarna, och FRUKTANSVÄRT högt på helgen så man inte kunde vistas på hotellet. Urusel stenig strand, inga restauranger på stranden, stora klumpiga tunga solsängar som knappt gick att flytta. Hotellets restaurang hade en udda meny, sämsta mojito vi nånsin köpt. Vi hyrde bil hela veckan och åkte till Pefki beach som räddade vår semester, helt magiskt ställe! Men fantastisk trevlig serviceminded personal som gjorde allt de kunde för oss!!

 
2019-08-08

av SaraLango

Underbar service och mysigt hotell precis på stranden

Mysigt och relativt litet hotell som har ett fantastiskt läge precis vid stranden. Det som gjorde vår vecka där ännu bättre var personalen och deras fantastiska service. Rummen är superfräscha och stora, maten var god och känslan av att kunna växla mellan pool och hav samma dag var fantastisk.

 
2019-07-25

av rosund

Härligt hotell nära stranden

Härligt hotell på stranden med bra service trevlig personal och god mat. Lugn miljö. Bra restauranger i närområdet. Bra för barnfamiljer. Vi åkte både vuxna och barn. Enda negativa är att AC:n stängs av nattetid. Vi kommer definitivt att återkomma

 
2019-07-07

av 769ulrikal Varberg, Sverige

Avkoppling

Ett alldeles fantastiskt hotell. Fina, stora o välstädade rum. Fint o fräscht poolområde som ligger alldeles precis vid havet. Kanongod mat i deras restaurang. Mycket trevlig personal. Återvänder mer än gärna till detta mysiga lilla hotell.

 
2019-05-29

av evveelindgren Älvsbyn, Sverige

Perfekt!

Detta hotellet var perfekt för oss som inte ville ha massa fest och gärna ville ha nära till allting. Fanns ett supermarket direkt utanför hotellet samt många mer uppe längst efter vägen. Fanns några restauranger lite längre upp, vi gick överallt. Fanns busshållplats uppe vid vägen när man ville åka in till Rhodos stad och Lindos. Vi hade rummet 312, superfint! Sköna sängar, fin inredning och bra städning. Personalen var trevliga och hjälpsamma, lobbyn hade öppet 24h. Poolområdet var fint och lagomt stort, restaurangen och maten vid poolen var också helt okej. Det var mycket härligt att ligga vid havet, kostade 4€/stol per dag. I överlag så var detta ett jättemysigt & trevligt hotell och jag har ingenting att klaga på! Rekommenderar starkt och skulle gärna åka tillbaka.