Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 77 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Semi-tillgång till poolen vid grannhotellet. Nära till supermarkets och restauranger.
-
Inga P-platser. Hissen slutade fungera och de lovade fixa snarast men trots 4:e dagen och sista dagen innan hemresan var den inte fixad. Så vi behövde bära ner våra resväskor då ingen hjälp ficks.

Bekräftad gäst: 2024-06-23


4 av 10

+
Finns inte så mycket bra att säga. Vi hade tak över huvudet och hade kunnat vara sämre.
-
Vi hade ett rum för två. Men i rummet finns bara en sittplats? Och på balkongen finns bara en stol. Skulle inte få plats med en till. Tråkigt att inte kunna sitta och umgås i något annat än sängen. Duschen var äcklig och liten. Om man hade vart en kraftig person hade det aldrig gått. Förstå den personens ångest...

Bekräftad gäst: 2024-06-09


2 av 10

+
Hjälpsam personal i receptionen
-
Kackerlackor, dåligt städat, nyckelkortet fungerade aldrig efter kl 20, badrummet var så litet att man behövde stå i duschen för att öppna/stänga dörreb

Bekräftad gäst: 2023-08-13


5 av 10

+
Svar vet ej, den killen som hade kvällspasset i receptionen en kväll fick agera hjälte för mig en kväll och gå ut på taket nedanför vår balkong då mitt badlakan blåste ner. Och vi hade havsutsikt trots en huvudgata mellan. Annars var det ett rätt slitet ställe.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-13


7 av 10

+
Läget. Bra man fick använda poolen intill där man slapp betala 15 euro för två solstolar.
-
Duschkabin istället för draperi. Säkerhetsskåpet borde ingå i priset. Mycket dålig avloppslukt i vårt rum, vi fick dock byta efter tre dagar vilket blev mycket bättre.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


7 av 10

+
Att det är ett "vanligt hotell" med bra läge och inget jättekomplex i stil med all inclusive-fängelse. Bra säng i det ena (206) av våra två rum.
-
Det ena (209) av våra två rum hade väldigt dålig säng. Alltså som i helt tvärslut. Fler koppar och glas till frukosten.

Bekräftad gäst: 2023-07-27


7 av 10

+
Att det är ett "vanligt hotell" med bra läge och inget jättekomplex i stil med all inclusive-fängelse. Bra säng i det ena (206) av våra två rum.
-
Det ena (209) av våra två rum hade väldigt dålig säng. Alltså som i helt tvärslut. Fler koppar och glas till frukosten.

Bekräftad gäst: 2023-07-27


4 av 10

+
Läget och frukosten
-
Att få badlakan när de tagit våra gamla och att man kan få hjälp med det så man kan duscha på kvällen, men det kunde de inte hade inte extra

Bekräftad gäst: 2023-07-10


6 av 10

+
Nära stranden och restauranger badrummet
-
Badrummet var extrem liten och dusch ställen var knappast trygg att vistas i hela golvet svemmat med dusch när msn kliva ut från duschen

Bekräftad gäst: 2023-07-05


7 av 10

+
Takterrassen, fin utsikt. Kunde ha fixat till den lite till. Tillgång till poolen på grannhotellet.
-
Blev inte sedd av personalen i receptionen, ett enkelt godmorgon hade varit enkelt. Inget av glutenfri bröd, frågade om det och dom skulle kolla, men inget hände på hela veckan. Vi hade tur med vår balkong, men vissa balkonger skulle vi inte godkänna.

Bekräftad gäst: 2023-07-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

123 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
48
Bra
 
20
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2024-06-02

av Philipe G

Första dagen och redan missnöjd

Precis checkat in och det utan glädje. Börjar med att vi efter incheckning får vänta 60 minuter på att vårt rum ska bli färdigt... Sen när vi kommer till vårt dubbelrum så finns där endast en stol att sitta på (för ett rum som enligt beskrivningen är för 2-3 personer?) . På balkongen finns bara plats för en stol. Och den kan inte ens stå åt "rätt håll" I badrummet endast ett glas. Samt. Badrummet är så trångt så att när du sitter på toa så har du ett duschdraperi som smeker dig, då det inte går att flytta på. Och du har ett avloppslock precis där du har fötterna på som åker upp och gör dig blöt. Du har ingenstans i "hallen" att ställa upp skor eller hänga upp saker på. Jo, asså, inte taggad på den här veckan längre :/

 
2023-08-03

av rosa e

Dåligt

Ett litet slitet hotell utan pool, man kan gå till grannhotellets poolområde, det kostar 5 euro per solstol + minst 5 euro konsumtion från poolbaren där maten är dålig. Små rum men en liten toalett, minimal dusch men fräscht. Väldigt sköna sängar, AC, litet kylskåp och tv som ej fungerade på rummet. Trevlig servicpersonal - kvinnlig receptionisten för språkbrist samt ointresserad av ge information. Frukost som bestod av kaffe, the, juice, youhurt, müsli, ägg kokta/stekt/röra bacon, korv, vitablnor, pålägg, melon, kakor, bröd saknades frukt och variation. Hiss som strulade en del & vattnet försvann ofta på eftermiddagen. Vi återvänder inte hit.

 
2019-10-18

av BoEveT

Bra lågprishotell

Litet trevligt hotell. Hyfsad frukostbuffe. Tyvärr ingen egen pool så man måste gå in till grannhotellets poolområde med otrevlig och oärliga priser. I närheten finns Villa de Mare som erbjuder mycket bättre badmöjligheter. Med trevlig personal. Rekoomenderas.

 
2019-08-31

av Inspire252216 Varnamo, Sverige

Luther o Nojan

Utmärkt städning. Rent o vitt sänglinne o handdukar. Bra läge. Frukosten så där! Trist bröd. Väldigt salt bacon. Önskar mer frukt. Frukostpersonalen inte den bästa, mycket tog slut t ex tea o kaffe och det tog väldigt lång tid innan påfyllning.

 
2019-08-20

av 171arneb

Friherre

Ett riktigt bra hotell, inte lyx som man förstår på antalet stjärnor men rent och snyggt. Väldigt trevlig personal en frukost som räcker om man inte är väldigt kräsen. Vi bodde i rum 318 på andra våningen riktigt bra läge in mot gården och poolområdet! Nära till allt är det också publikbeach bortom surfers paradis, där finns också den lilla restaurangen Annas med utsökt mat!