Kreatören bakom gastronomin i Apollo Mondo Boutique

Som en av de bästa kockarna i Grekland har Mirsini Lambraki varit med och skapat den unika smakpaletten för Apollos nya koncept Apollo Mondo Boutique. Mirsini Lambraki är ansvarig för att bland annat utbilda hotellens kockar, skapa menyer och ständigt utveckla mat- och dryckeskonceptet för Apollo Mondo Boutique.

Den prisbelönta kocken föddes på Kreta och har en lång familjetradition inom grekisk gastronomi och medelhavsmat. Hon har arbetat som chefskock på flera välrenommerade restauranger och skrivit mer än 20 böcker kring temat medelhavsmat. Hon har sina egna tv-program i Grekland och har även öppnat en egen restaurang i Aten.

Med sin långa erfarenhet, både nationellt och internationellt, har Mirsini Lambraki gett sin expertis i de artiklar och recept som presenteras under "Det grekiska köket". Låt dig fyllas med inspiration för att upptäcka smakerna av ljuvliga Grekland.

Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique är Apollos nya koncept där vi hittat naturligt eleganta hotell och utvecklat arkitektur och design, rum och mötesplatser, smaker och service som sätter avtryck.
Detaljerna är lika viktiga som helheten och här är det bekvämt och enkelt att vara – lyx på ett lite lättare, ledigare och sinnligare sätt.

Läs mer om Apollo Mondo Boutique och låt dig svepas med i den unika atmosfären och rytmen som bara finns att hitta på äkta boutiquehotell.

 

Läs mer om det grekiska köket