Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 78 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt, fin stämning, vänlig personal. Läget nära strand och inte långt från centrum. Ingen trafik. Bra frukost. Bra sängar. Generellt fräscht och fint.
-
Badrummet var lite slitet, kunde få en renovering. Kranen i duschen väldigt svår att vrida om.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


5 av 10

+
Välstädade rum och omgivningar. Jättetrevlig frukostpersonal.
-
Vi fick ett mörkt och omodernt rum. Det gick inte att se något om man inte hade taklampan tänd (även på dagtid). Om rummet hade fräschats upp med ljusa färger och nya möbler och badrummet gjorts om hade betyget blivit högre. Receptionisten som var på plats de första dagarna var rätt barsk. När vi först kom fick vi inget särskilt trevligt bemötande - snarare en massa direktiv: ”Drick inte vattnet!”, ”Lek inte med katterna!”, ”Bär inte väskorna - det gör jag!”, ”Ni måste ha balkongdörren stängd!” mm. Hen var kanske trött - och så även vi - men vi var flera gäster som reagerade och undrade vart vi kommit.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
service av hotel personalen.dom fixade till ett rum för oss. När vi kom dit så fanns vi inte med på listan att vi skulle bo på detta hotellet. men personal löste det på ett bra och smidigt sett.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Hjälpsam och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Trevlig personal, god frukost, mysigt hotellområde, noggrann städning, djup pool (3,5)
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Frukosten över förväntan. Mycket trevlig personal i frukostmatsalen och god stämning i köket.
-
Rummet i minsta laget. Lite förtrångt vid kylen och några m2 till hade inte skadat.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

111 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
23
Bra
 
16
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2016-09-16

av Ebba L

Mycket bra

Jag tyckte frukosten var bra. Rummet var rent och hotellet var mysigt med bra avstånd till stranden och staden. Dock var poolbaren katastrof, kunde inte göra drinkar eller enklare lunch. Det enda som saknades på rummet var krokar att kunna hänga ex handväska eller dylikt på.

 
2013-10-14

av lynnmP7870KI Great Falls, Virginia

Utmärkt Naxos Alternativ

Vi var med en liten grupp, men jag tvivlar vår behandling var annorlunda än oberoende resenärer. Naxosbeach skämmer inte bort på något självklart sätt. Det är dock ganska rent och bekvämt, såvitt vi var oroliga. Frukosten var bra, bättre än de flesta, och matplatsen utanför var lugn och trevlig. Trädgården var vackert anlagd, med skuggiga trädgårdar, alltid trevligt i soliga Grekland. Lobbyn är stort men bekväma nog att tillbringa tid i, och det finns naturligtvis en dator för användning. Vårt rum var mycket stort, badrummet inte någon större än den skulle vara, men återigen, det är så det är i den Egeiska såvida du stöter din prisklass upp lite. Riktigt trevligt att njuta av restaurangen ett halvt kvarter bort på stranden, för att äta middag eller bara drycker. Stranden är det enklaste sättet att promenera från stan till hotellet. Staden är nära byggt, och det kan vara rätt skönt att komma bort och tillbaka till hotellet i slutet av dagen. The swimming var helt underbart i havet, efter vandring runt. Provade Vi inte poolen, men skulle ha om vi hade varit där i mitten av dagen.

 
2023-08-15

av richardcH9867LA

A lovely comfortable hotel

A very comfortable hotel with lovely, friendly and very helpful staff. Very clean, a great breakfast and a very handy location. Lovely pool bar. Adjacent to a very nice beach and close to the town without being too close. The hotel’s biggest asset: undoubtedly the staff. We hope to return to Naxos soon, as it is such a relaxing location and we will definitely stay at the Naxos Beach Hotel again, without any doubt.

 
2023-06-27

av Caitlin H

Nice hotel, bad pool and staff.

Hotel room was nice, however showers were very small. Additionally be wary as the pool turns your swim costumes green and yellow! Me and my partner spoke to the hotel about this and only got a condescending email back saying we didn’t take of our stuff and that the discolouration was our fault! They even included articles on what we should do better?!? Refused to help of give compensation as that stated that they had done no wrong. So despite nice stay would not stay here again as ruined 2 swim costumes and a pair of swim shorts

 
2023-06-22

av Venture68248281612 Dungarvan, Irland

Great stay in Naxos

Had a great stay at Naxos Beach, very close to the beach and a short walk into town. The staff were very friendly and helpful, when our ferry was delayed and we arrived at 1am someone was waiting for us and brought us straight to our room, which was much appreciated after a long day of travel. We didn’t use the pool a lot as preferred the beach but it seemed clean and quiet