Kundomdömen om Naxos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trivsamheten. Frukosten var riktigt smakfull.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Den trevliga personalen och de vackra hotellbyggnaderna med den fina trädgården!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Trevlig personal , rent och frächt
-
Fick rum med en säng kloss an mot väggen. Lite jobbigt när man måste klättra lver den andra vid toa besök på natten. Obs sängen gick inte att flytta ut.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

+
Frukosten
-
Städa på balkongen, det rann från ac och det fanns ingenstans vattnet kunde ta vägen.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

+
Frukosten och närhet till bad. Miljön runt hotellet var trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

+
Rent, fint, mycket fräsch frukost, familjärt, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

+
Familjärt
-
Vattenkokare på rummen eller tillgängligt någonstans

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
20
Bra
 
15
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2016-09-16

Inlägg av Ebba L

Mycket bra

Jag tyckte frukosten var bra. Rummet var rent och hotellet var mysigt med bra avstånd till stranden och staden. Dock var poolbaren katastrof, kunde inte göra drinkar eller enklare lunch. Det enda som saknades på rummet var krokar att kunna hänga ex handväska eller dylikt på.

 
2013-10-14

Inlägg av lynnmP7870KI Great Falls, Virginia

Utmärkt Naxos Alternativ

Vi var med en liten grupp, men jag tvivlar vår behandling var annorlunda än oberoende resenärer. Naxosbeach skämmer inte bort på något självklart sätt. Det är dock ganska rent och bekvämt, såvitt vi var oroliga. Frukosten var bra, bättre än de flesta, och matplatsen utanför var lugn och trevlig. Trädgården var vackert anlagd, med skuggiga trädgårdar, alltid trevligt i soliga Grekland. Lobbyn är stort men bekväma nog att tillbringa tid i, och det finns naturligtvis en dator för användning. Vårt rum var mycket stort, badrummet inte någon större än den skulle vara, men återigen, det är så det är i den Egeiska såvida du stöter din prisklass upp lite. Riktigt trevligt att njuta av restaurangen ett halvt kvarter bort på stranden, för att äta middag eller bara drycker. Stranden är det enklaste sättet att promenera från stan till hotellet. Staden är nära byggt, och det kan vara rätt skönt att komma bort och tillbaka till hotellet i slutet av dagen. The swimming var helt underbart i havet, efter vandring runt. Provade Vi inte poolen, men skulle ha om vi hade varit där i mitten av dagen.

 
2020-08-25

Inlägg av Betsiboo London, Storbritannien

Beautiful Naxos

We love Naxos so much we decided to stay an extra night! It’s a beautiful island, with everything you need in walking distance. Great beach with restaurants, bars & cafes along the boardwalk, with a short walk into the town where you will find lots of lovely shops and more restaurants & bars. Spoilt for choice of places to eat. The people are all super friendly and helpful. The hotel has refurbished its rooms to a very elegant & modern standard, the whole place was immaculately clean including a very nice pool and sun loungers. Breakfast options were varied and great service. Can’t wait to return

 
2020-08-16

Inlägg av 380suzannahh London, Storbritannien

Fantastic hotel 👍👍👍

Booked the here for 4 days as part of a longer stay on Naxos. It was really lovely. We opted for the more expensive ‘elegant’ room which was definitely the right move. It was stylish and very modern. The cheaper rooms, though perfectly fine, could benefit with the same makeover some time soon! The breakfast sitting outside on the terrace were a great start to the day, the pool was a good size, the staff were friendly and helpful, and everything that Naxos Town has to offer is only a 10 min walk along the beach. The icing on the cake was the Flisvos beach club just 2 mins from the hotel where you can drink fabulous cocktails watching the sunset or drop in for a late one after a night in the town!! Seriously thinking about coming back next year!

 
2019-08-17

Inlägg av Colintheroofer London, Storbritannien

hotel good

stayed her for 10 days in July - bit disappointed when we first arrived as it seemed we had been dropped off in the middle of nowhere but once we explored the area found the beach with all its wonderful bars and the town - lovely 20 minute walk away along the beach - the standard room we had was very small - if you opened the wardrobe door or balcony door you were trapped - but we soon got used to it - bathroom fine - have had far smaller in Greece. Breakfast was great - nothing cooked in front of you but plenty of cereal, fruit, tomatoes, cucumbers etc - lovely start to the day - what did make me laugh though was the staff "expecting" you to clear you own table - and one of them getting quite annoyed when people didn't - funny to watch - I personally don't see why we should but again not a big deal - lastly the pool area - seems people come in from outside and one day the management told off the kids in the pool for making too much noise and one of the parents took offence - only he wasn't a resident, hadn't paid the required 5 euro and had been windsurfing all day by himself leaving his kids there - bloody cheek - as the lady told him - there are other people around the pool - apart from that lovely pool could do with a bit more shade but that's it. Loved Naxos town.