Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trivsamheten. Frukosten var riktigt smakfull.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Den trevliga personalen och de vackra hotellbyggnaderna med den fina trädgården!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Trevlig personal , rent och frächt
-
Fick rum med en säng kloss an mot väggen. Lite jobbigt när man måste klättra lver den andra vid toa besök på natten. Obs sängen gick inte att flytta ut.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

+
Frukosten
-
Städa på balkongen, det rann från ac och det fanns ingenstans vattnet kunde ta vägen.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

+
Frukosten och närhet till bad. Miljön runt hotellet var trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

+
Rent, fint, mycket fräsch frukost, familjärt, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

+
Familjärt
-
Vattenkokare på rummen eller tillgängligt någonstans

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

103 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
22
Bra
 
15
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2016-09-16

av Ebba L

Mycket bra

Jag tyckte frukosten var bra. Rummet var rent och hotellet var mysigt med bra avstånd till stranden och staden. Dock var poolbaren katastrof, kunde inte göra drinkar eller enklare lunch. Det enda som saknades på rummet var krokar att kunna hänga ex handväska eller dylikt på.

 
2013-10-14

av lynnmP7870KI Great Falls, Virginia

Utmärkt Naxos Alternativ

Vi var med en liten grupp, men jag tvivlar vår behandling var annorlunda än oberoende resenärer. Naxosbeach skämmer inte bort på något självklart sätt. Det är dock ganska rent och bekvämt, såvitt vi var oroliga. Frukosten var bra, bättre än de flesta, och matplatsen utanför var lugn och trevlig. Trädgården var vackert anlagd, med skuggiga trädgårdar, alltid trevligt i soliga Grekland. Lobbyn är stort men bekväma nog att tillbringa tid i, och det finns naturligtvis en dator för användning. Vårt rum var mycket stort, badrummet inte någon större än den skulle vara, men återigen, det är så det är i den Egeiska såvida du stöter din prisklass upp lite. Riktigt trevligt att njuta av restaurangen ett halvt kvarter bort på stranden, för att äta middag eller bara drycker. Stranden är det enklaste sättet att promenera från stan till hotellet. Staden är nära byggt, och det kan vara rätt skönt att komma bort och tillbaka till hotellet i slutet av dagen. The swimming var helt underbart i havet, efter vandring runt. Provade Vi inte poolen, men skulle ha om vi hade varit där i mitten av dagen.

 
2021-08-30

av 715d_sir_ev

Great hotel: nothing to complain about

To sum up: - well-kept outdoor facilities - clean rooms with an traditional greek flair - friendly service - small distance to the beach We enjoyed our stay and would recommend this hotel to our friends.

 
2020-08-25

av Betsiboo London, Storbritannien

Beautiful Naxos

We love Naxos so much we decided to stay an extra night! It’s a beautiful island, with everything you need in walking distance. Great beach with restaurants, bars & cafes along the boardwalk, with a short walk into the town where you will find lots of lovely shops and more restaurants & bars. Spoilt for choice of places to eat. The people are all super friendly and helpful. The hotel has refurbished its rooms to a very elegant & modern standard, the whole place was immaculately clean including a very nice pool and sun loungers. Breakfast options were varied and great service. Can’t wait to return

 
2020-08-16

av 380suzannahh London, Storbritannien

Fantastic hotel 👍👍👍

Booked the here for 4 days as part of a longer stay on Naxos. It was really lovely. We opted for the more expensive ‘elegant’ room which was definitely the right move. It was stylish and very modern. The cheaper rooms, though perfectly fine, could benefit with the same makeover some time soon! The breakfast sitting outside on the terrace were a great start to the day, the pool was a good size, the staff were friendly and helpful, and everything that Naxos Town has to offer is only a 10 min walk along the beach. The icing on the cake was the Flisvos beach club just 2 mins from the hotel where you can drink fabulous cocktails watching the sunset or drop in for a late one after a night in the town!! Seriously thinking about coming back next year!