Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen och frukosten.
-
Öppettiderna för poolen, som endast var tillgängligt mellan 12 - 19. Vilket inte framgick i informationen i bokningen.

Bekräftad gäst: 2024-07-20


10 av 10

+
Mycket trevlig personal. Inte så stort utan litet och mysigt. Det blev mer familjert då.
-
Flera av solstolarna var trasiga. Behövs nya.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


9 av 10

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Det var mysigt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


7 av 10

+
Lugnt, fin stämning, vänlig personal. Läget nära strand och inte långt från centrum. Ingen trafik. Bra frukost. Bra sängar. Generellt fräscht och fint.
-
Badrummet var lite slitet, kunde få en renovering. Kranen i duschen väldigt svår att vrida om.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


5 av 10

+
Välstädade rum och omgivningar. Jättetrevlig frukostpersonal.
-
Vi fick ett mörkt och omodernt rum. Det gick inte att se något om man inte hade taklampan tänd (även på dagtid). Om rummet hade fräschats upp med ljusa färger och nya möbler och badrummet gjorts om hade betyget blivit högre. Receptionisten som var på plats de första dagarna var rätt barsk. När vi först kom fick vi inget särskilt trevligt bemötande - snarare en massa direktiv: ”Drick inte vattnet!”, ”Lek inte med katterna!”, ”Bär inte väskorna - det gör jag!”, ”Ni måste ha balkongdörren stängd!” mm. Hen var kanske trött - och så även vi - men vi var flera gäster som reagerade och undrade vart vi kommit.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
service av hotel personalen.dom fixade till ett rum för oss. När vi kom dit så fanns vi inte med på listan att vi skulle bo på detta hotellet. men personal löste det på ett bra och smidigt sett.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
25
Bra
 
16
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2016-09-16

av Ebba L

Mycket bra

Jag tyckte frukosten var bra. Rummet var rent och hotellet var mysigt med bra avstånd till stranden och staden. Dock var poolbaren katastrof, kunde inte göra drinkar eller enklare lunch. Det enda som saknades på rummet var krokar att kunna hänga ex handväska eller dylikt på.

 
2013-10-14

av lynnmP7870KI Great Falls, Virginia

Utmärkt Naxos Alternativ

Vi var med en liten grupp, men jag tvivlar vår behandling var annorlunda än oberoende resenärer. Naxosbeach skämmer inte bort på något självklart sätt. Det är dock ganska rent och bekvämt, såvitt vi var oroliga. Frukosten var bra, bättre än de flesta, och matplatsen utanför var lugn och trevlig. Trädgården var vackert anlagd, med skuggiga trädgårdar, alltid trevligt i soliga Grekland. Lobbyn är stort men bekväma nog att tillbringa tid i, och det finns naturligtvis en dator för användning. Vårt rum var mycket stort, badrummet inte någon större än den skulle vara, men återigen, det är så det är i den Egeiska såvida du stöter din prisklass upp lite. Riktigt trevligt att njuta av restaurangen ett halvt kvarter bort på stranden, för att äta middag eller bara drycker. Stranden är det enklaste sättet att promenera från stan till hotellet. Staden är nära byggt, och det kan vara rätt skönt att komma bort och tillbaka till hotellet i slutet av dagen. The swimming var helt underbart i havet, efter vandring runt. Provade Vi inte poolen, men skulle ha om vi hade varit där i mitten av dagen.

 
2024-07-14

av Departure553057

Fabulous hotel but let down by the foodod

The hotel was gorgeous and the staff were great, especially TUI rep, Norea who was unbelievably helpful. However, I am vegetarian and the choice of food was very limited, so it was pasta and salad most nights. My favourite meal on holiday is breakfast: dark bread toasted, slice of cheese with either an omelette or a fried egg and a large fresh tomato. Only tomatoes available were tiny cherry tomatoes. No mushrooms either. Only cold boiled or scrambled eggs available every day. Not a fan of scrambled eggs! Asked the restaurant manager for either an omelette or a fried egg - 'not possible'! However, I could PAY EXTRA for a fried egg (we were all inclusive). Ridiculous, I've been able to have fried eggs at breakfast in every hotel that I've visited around the world. How much would one fried egg cost? €7 or €8 for a larger egg. I could buy 3 dozen large free range eggs at home for that!! Apart from that, and the arrogance of the restaurant manager, we had a lovely time, but I cannot recommend the hotel.

 
2024-07-01

av K9806SLheleng

Amazing gem of a hotel!

This hotel is as pretty in reality as it looks in photos- staff were all so friendly and helpful- breakfast was lovely, lots of choice but if you're looking for a full English then don't stay here as it's lots of lovely Greek choices 😊 the rooms were so clean and well supplied with air conditioning and a fridge. The pool was a lovely end to the day on the beach and the bar was very welcome. Supermarket, beach, restaurants and the town are all within 10 to 15 mins walk . Will definitely return!

 
2024-06-28

av justynahoyer Sochaczew, Polen

Nice hotel to stay

nice hotel, very nice staff, small but clean rooms, nice surroundings in the hotel, well-kept, delicious breakfast, 5 minutes to the beach where there are many restaurants, 5 minutes to the store, parking included in the price, the only minus for me but it's a subjective feeling is too cold water in the pool, I recommend it