Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 156 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Vacker utsikt, havet och stranden nedanför...läget
-
Kylskåpet i rummet surrade högt. Ljud från gatan nattetid i vårt rum mot baksidan.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Mkt hjälpsam och trevlig personal!
-
Vu var enbart nöjda med hotellet!

Bekräftad gäst: 2023-10-07


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Läget och den mycket trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Gemytligt med trevlig ägare. Nära strand
-
Det mesta, men draperi i duschen är inte så trevlig

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Frukostbuffén och personlen.
-
Balkong mot baksidesgata.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Läget och den trevliga personalen
-
Läget

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Rent o fräscht, trevlig personal och bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

108 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
41
Bra
 
20
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-09-11

av Helena Z

Ett mycket bra hotell i Naxos

Ett fint hotell med perfekt läge på stranden fem minuter från centrum. Mycket bra service och mottagande som får en att känna sig varmt välkommen. Rummet var bra med bekväm säng, möblerad balkong med utsikt mot havet. Kylskåp finns i rummet. Frukosten fantastisk med grekiska och lokala rätter som små spenat- eller ostpajer, hembakta sötsaker och yoghurt med honung plus mycket annat. Städning klanderfri. Både hotellet och Naxos som ö kan varmt rekommenderas.

 
2019-08-30

av madelainep2018 Borås, Sverige

Prisvärt hotell precis vid stranden. Helt perfekt läge.

Ett perfekt hotell precis vid stranden med havsutsikt och 5 min till stan. Helt okej frukost och jättetrevlig personal. Byte av handdukar och städning varje dag. Lite hårda sängar var det, annars var allt helt perfekt. Prisvärt med nära till allt.

 
2019-06-10

av En_Loffe Naxos, Grekland

Perfekt läge på strand och nära centrum

Bra rum med balkong, kylskåp, luftkonditionering och kaffebryggare. Dock mycket hårda sängar. Bra frukost! Vi saknade någon form av solskydd, parasoll eller liknande, på balkongen. På eftermiddagarna blev det så varmt i solen att det inte gick sitta där. Hotellet har inte heller några solstolar/parasoller på stranden utan man är hänvisad till andra uthyrare om man vill vara på St George Beach.Läget är mycket bra. Vi kunde ta morgondopp i havet och sen åka runt till andra platser på Naxos, På kvällen var det sen nära till alla restauranger i Naxos stad. Vi bodde här i 3 veckor, 2 i maj och en i juni 2019.

 
2017-08-03

av Daisy797

Bra läge

Litet hotell med väldigt bra läge. Ca 5-10 min gångväg från Naxos stad och hamn. Hade en fantastisk havsutsikt från balkongen. Ganska små och slitna rum och otroligt hårda sängar. Står att det är dubbelsäng men är 2 enkelsängar som dessutom är en bit ifrån varandra och ej går att sätta ihop. Stranden nedanför hotellet är helt ok och flera tavernor finns precis utanför. Vi hyrde cyklar på Mikes bikes nära hotellet för ca 5-7 km bort låg flera fantastiska stränder. Gick även bussar till dem var 30e minut. Ett helt ok ställe att bo på om man ska till Naxos stad som är en helt underbar plats.

 
2016-06-27

av Karin L Nässjö, Sverige

Perfekt läge

Ett enkelt men trevligt hotell med bästa läge. Stranden alldeles bredvid. Restauranger runt knuten. Närhet till Naxos Old Town. Frukosten på hotellet var ok men lite enformig. Det absolut bästa med frukosten var att kunna sitta ute på en härlig terrass och blicka ut över havet. Det var rent och välstädat på rummen. Skulle gärna bo där igen om vi åker tillbaka till Naxos.