Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det är tredje gången vi bor på samma hotell och vi stortrivs. Läget och närheten till stranden samt den familjära tonen på hotellet tilltalar oss. Frukosten var också mycket bättre än tidigare.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


5 av 10

+
Nära stranden. Mysig atmosfär. Lugnt.
-
Vi fick ett rum utan badrum. Duschen var placerad bredvid ingångsdörren i själva rummet. Samma med handfatet. Toaletten var som tur va avskilt med en dörr som kunde stängas, men samtidigt inte ens en kvadratmeter stort. Sista natten var vi tvungna att byta rum, varför vet jag inte, för när vi lämnade hotellet kl 5 på morgonen stod det gamla rummet fortfarande tomt. Dock var det ett avskilt badrum i det nya rummet, så det var ju skönt i alla fall.

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Personalen var fantastiska
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


9 av 10

+
Fantastiskt fin service på hotellet. Familjär stämning. Frukosten superb.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


5 av 10

+
läget och den personliga servicen var utmärkt!
-
rummen såg annorlunda ut än på bilderna! Dessutom så betalade vi skatt för 4stjärnigt hotell men det vi fick var 3 högst, om ens det!

Bekräftad gäst: 2022-07-02


1 av 10

+
Inget
-
Det är ett lågbudget hotell som ni anser vara ett av de bästa på Naxos. Jag betalade 24" för detta som inte ens har 2* hotellststandard

Bekräftad gäst: 2022-06-25


9 av 10

+
Rummets läge i hotellbyggnaden, hade utsikt ut över polen o begränsad havsutsikt. Rent o snyggt. Trevlig personal. Kort avstånd till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


9 av 10

+
Läge, service
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


1 av 10

+
Faktiskt inget
-
Det var otroligt nedsatt, slitet, smutsigt och personalen var otrevlig och nonchalant.

Bekräftad gäst: 2022-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

274 omdömen
Utmärkt
 
108
Väldigt bra
 
117
Bra
 
34
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-06-27

av Maria S Lidingö, Sverige

Riktigt fint hotell nära havet med utmärkt frukost

Min man och jag har precis kommit hem från en underbar vecka i Naxos. Vi bodde på Alkyoni Beach Hotel där vi hade utmärkt frukost varje morgon, swimmingpool och nära stranden. Rummet hade luftkonditionering och internet och sängen var mycket bekväm. Personalen var alltid mycket professionell och villiga att hjälpa till. För att komma till Naxos stad gick vi på strandpromenaden som var mycket trevlig. Nästa gång vi åker till Naxos vi kommer definitivt att bo på Alkyoni Beach Hotel.

 
2015-09-30

av schlenis

Väldigt mysigt , underbart ställe . Nära havet

Lugnt och fint , trevligt familjeföretag med mycket värme och omtanke . God varierad frukost . Nära stranden. Tar 5 -10 min att gå in till Naxos stad En stor supermarket i närheten och allt inom räckhåll Underbart ställe , andra gången vi är här och kommer säkert tillbaka

 
2014-10-31

av 970g_rans Stockholm, Sverige

Fantastiskt lähe

Familjärt hotell som ligger väldigt nära stranden. En grekisk idyll med mycket bra restauranger vid stranden. Liten djup pool, inget för de små. Dåliga sängar. Liten dusch. Fräscht för övrigt. Åker tillbaka närsomhelst men då för läget, atmosfären och närheten till stranden och de närliggande restaurangerna.

 
2012-07-20

av Kerstin J Vänersborg, Sverige

Lugnt hotell nära stranden med gångavstånd till staden.

Ett litet mycket trevligt hotell. Olika små hus i en omgivning av många palmer och andra växter. En fin pool. Rent o snyggt. Trevlig personal. Tar fem min att gå t centrum efter stranden.

 
2011-06-07

av pillan89 Växjö, Sverige

Lugnt och fint hotell med härlig pool

Ett riktigt bra hotell med trevlig personal. Ingen dålig sunkig mögellukt utan rummet luktade alltid fräscht och gott. Det enda minuset är den extremt lilla duschutrymmet.