Executivesvit med jacuzzi

Executivesvit med havsutsikt och jacuzzi på markterrassen. På terrassen finns också en skön loungesoffa samt ett tak som solskydd. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Marshall Bluetooth-högtalare. Badrockar och tofflor. Fristående badkar i sovrummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Acqua di Parma badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Marshall Bluetooth-högtalare. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Acqua di Parma badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Svit

Svit med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Marshall Bluetooth-högtalare. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Acqua di Parma badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med jacuzzi

Svit med havsutsikt och jacuzzi på markterrassen. På terrassen finns en också en skön loungesoffa samt tak som solskydd. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Marshall Bluetooth-högtalare. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Acqua di Parma badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.