Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, frukost,gratis AC.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Litet, genuint. Trevlig och hjälpsam personal. Nära till fin strand. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Bra frukost, sköna sängar, rent och fint.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Nära havet och lätt att gå till hamnen och staden. Ett trivsamt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


9 av 10

+
Hotellets otroligt trevliga och tillmötesgående personal och läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Läget, trevlig personal, mysigt hotell
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


9 av 10

+
Läget, fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


9 av 10

+
närheten till stranden, personalen, småskaligheten, hemkänslan
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


10 av 10

+
Människor som jobbar där är fantastiska. Vad man än frågade efter fick man det och altid lite till. Hotellet är ren, frukost omfattande - (även för dem som har sämre frukost hemma)... Vi längtar redan till nästa vår eller sommar där!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

66 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
24
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-09-16

av Finnfara Säter, Sverige

Enkelt men bra

Rummen är ganska små men trevliga. Badrummet är trångt och duschdraperi är aldrig kul. Läget gör att det är långt till de flesta av Myrinas tavernor. Detta var det negativa. Positivt är närhet till en bra strand och att det är ett snyggt och rent hotell, med möjlighet att äta frukost både inom- och utomhus. Personalen är trevlig, men det brister lite i engelskan för några. Baren är välförsedd och öppnar på begäran. Hotellet har en liten och delvis takförsedd pool utomhus, men få solstolar. Sammantaget blir omdömet att hit återvänder man gärna. Vill man ha mat på hotellet så hjälper personalen till att beställa från tavernor med utkörning.

 
2022-08-03

av Krister_Sorling

Limnos hotell Ifestos

Limnos 2022 24-31 juli Vi gick och längtade till två veckors vistelse på ön Limnos med boende på hotell Evgatis med Apollo som researrangör. Då SAS piloterna gick ut i strejk blev vår resa inställd 6 timmar före avresa, vi hade detta på känn så vi sökte febrilt efter en sista-minuten -resa och vi hittade en ny till Limnos med en vecka som reslängd med avresa nästkommande vecka, denna resa var också med Apollo där SAS stod för flyget, vi chansade på att konflikten skulle lösa sig under väntan på avfärd. JA! Konflikten löste sig och vi kunde nu komma iväg på resan som visserligen var kortare och med ett annat hotell. Fyra vuxna är vi där våra barn 17 och 19 var två. Denna gång blev det Hotell Ifestos som är centralt beläget inne i huvudstaden Myrina. Vi hade två dubbelrum där frukost ingick. Vi landade på en mycket liten flygplats men det var väldigt smidigt, väskorna kom till samtliga resenärer på kort tid och bussarna 3st till olika delar av ön avgick genast. Vår transfer tog ca: 30min med endast ett stopp däremellan. Vi checkade in vilket var gjort på 5min, när vi kom till rummet pågick det städning och vi kunde inte komma in och de ursäktade sig för detta, då slog det oss att det var ju en tidig ankomst så det var ju inte så märkligt, informationen sa också att incheckning var kl:15,00, vi fick våra rum efter ca:45 min. Strax efter detta var det informationsmöte med Apollo på vårt hotell, ett mycket bra möte som var informativt och trevligt. Vi hade bestämt oss att vi skulle utforska denna ö på egen hand genom att hyra en bil, vi blev informerade om att vägarna bitvis är mycket dåliga och kan vara svårframkomligt framförallt efter ett regn. Vi hyrde en Suzuki Celerio prisgrupp B, 60€/dygn med fria mil, man kunde köpa en försäkring för 10€/dygn vilket vi gjorde. Ett stort minus är att det endast går att försäkra sig mot skador upp till ett belopp på 600€, här måste Apollo förhandla fram bättre förutsättningar eller byta samarbetspartner så det är möjligt med en 100% självriskeliminering som finns på alla övriga Greklandsöar vi har besökt. Det ska också vara samma mängd bensin vid återlämningen som när man får bilen. Holiday Cars kom på utsatt tid för kontraktsskrivandet, efter de fyra hyresdygnen var det bara att lämna bilnyckeln i receptionen. Hotel Ilfesto Mycket fräscha rum, rent och snyggt med modern AC, grymt sköna sängar och kuddar, vi alla hade olika hård- och mjukhet på kuddarna och det skulle enligt info gå att byta om man ville. Det fanns ingen uppmaning till att inte slänga papper i toan vilket brukar vara det vanliga vid de Grekiska resmålen. Det erbjuds gratis wifi vilket ingen av oss lyckades använda pga kapacitetsbrist. (wifi-modemet satt utanför vår rumsdörr). Men vi var ju inte där för att surfa på mobilen. Duschen hade extremt dåligt tryck och flöde, det brukar ju vara så men detta var extremt, det var samma på båda våra rum, någon sekund kunde det sätta fart med ett supertryck så hade man tur fick man detta när håret skulle sköljas. Kylskåpet var modernt och rymligt. Våra balkonger vätte mot en liten park och lokalgata, lokalgatan störde inte något då trafiken var lugn på denna ö, i den lilla parken visade det sig att det var olika evenemang, några av kvällarna ställdes det upp bord där de lokala kvinnorna ställde ut sitt hantverk för försäljning, tavlor, konst, skålar, smycken och olika textiler. En kväll var det en festival, en lokal Ortodox Kyrka hade ett firande, OJ! vilken fest de hade, det ställdes upp bord, stolar och det tändes stora grillar och det byggdes en scen med stora högtalare ( mitt framför vår balkong) när vi pratade med hotell managern sa han att ikväll får ni inte sova förrän vid kl:03,00 med ett stort leende och vad rätt han hade, de var full musik, liveband och dans med traditionell grekisk musik och dans. Många skulle nog uppfatta detta som mycket störande men vi såg detta som en fullträff med första parkett. Frukosten serverades mellan kl:08,00-10,00, en helt ok frukost, äggen var stenhårda vilket var det enda att anmärka på. Vill man hänga vid poolen ska man inte välja detta hotell, det är en liten pool under tak med ett fåtal solstolar som mestadels är i skugga, det vore också synd att hänga på hotellet med detta spännande landskap och lugna och fina stränder. Vi såg endast två taxibilar och inga lokaltrafiks bussar vilket visar på det lugn som är på denna ö. På stränderna var det ingen avgift för solstolar och parasoll men de uppskattas om man handlar av deras strandbarer som erbjuder både dryck och mat. 50cl öl på fat ca:3,5€ Club sandwich ca:6€ Grekisk sallad ca:7€ (som var stor) En middag för oss fyra kostade ca: 45-50€ med 50cl av det lokala vinet, läsk och olika maträtter. Jämfört med tex Kreta är det lägre priser på denna ö. Vi kom dit en söndag och på söndagar är mataffärerna stängda eller stänger tidigare, så vill ni köpa dricka för att ställa in i kylskåpet bör detta prioriteras vid ankomsten (ankomst med Apollo är just nu på söndagar). Det finns en bar på hotellet där man kan köpa en flaskvatten för 50cent. De butiker som ligger längst gågatan i Myrina där man är omgiven av vinrankor håller stängt mitt på dagarna men vid kl:19,00 öppnas de på nytt och har öppet långt in på natten. De klassiska ”luftmadrass affärerna” som brukar finnas längst strandpromenaderna finns inte här och hoppas att det förblir så framöver också. Vi åkte nästan 30mil med hyrbilen och det var bara vid ett tillfälle som vägen inte var framkomlig men det var inget av våra mål som missades, utan det var fortsättning på vägen efter Falakloru geological park. Tips på sevärdheter, Borgen i Myrina och solnedgången är den bästa tiden och det sprang en del hjortar på berget, det var väldigt mörkt att gå ner om man stannar för länge. Kyrkan utan tak uppe på berget, Panagia Kakaviotissa. Vi laddade med flaskvatten och bra skor, men det var en lättare promenad/vandring som visserligen var uppför, vi mötte flera som gick i flipflops men det är rekommenderat att ha skor, det är också bra att ta denna tur på förmiddagen, fin utsikt och ett lugn som var fantastiskt. Öknen med sanddynerna, Pachies Ammoudies. Här var det varmt och vi hade skor på oss vilket även rekommenderas här och gå gärna längs bort (två sanddyner bort) där skog möter ”öken”. Vi besökte denna plats direkt efter kyrkan och det blev en ganska tuff förmiddag så rekommenderat att man har detta som ett eget stopp. Falakloru geological park Fantastiska berg/lavaformationer där många bilder togs, vi var där på eftermiddagen vilket skapade fina skuggor som förstärkte effekten och endast en familj utöver oss var där, vilket skapade möjlighet för fotograferingen. Saltsjön, Limni Aliki Vi var där en blåsig dag och jädrar vad det blåste, vi gick ut till det vita saltet vilket rekommenderas och är man försiktig blir man inte geggig under skorna (vilket vi inte var). Surfstranden, Kerso strand Detta blev inget badstopp då det inte var inbjudande för bad men en häftig upplevelse att se alla surfare och få en liten inblick i deras livsstil. Ruiner och grotta, Archeologikos Choros Kaveiriou och Cave of Philoctetes. Fint ställe med en fantastisk utsikt, att gå ner i grottan är ett måste, det går både att simma in och att klättra då grottan har två ingångar. Det blåste ganska kraftigt när vi var där så vi tog landvägen, ta med er mobil eller kamera men se till att ha en ficka eller hänge runt halsen då båda händerna behövs för klättringen och att vada någon meter in i grottan, vattennivån är strax över knädjupt (på en som är 185cm) vågorna kan komma högre. Läs gärna på tavlan innan ni går ner till grottan om den person som blev lämnad där 400f.Kr. Beach Mikro Fanaraki Omtalad och rekommenderat beach som öborna gärna besöker själva, det är en bukt som omges av klippor vilka det går att bada ifrån (enligt uppgift) vi kom dit på eftermiddagen och fick solstolar högst upp på stranden vilket gjorde att vi var nära de högtalare som spelade hög musik, det var helt ok musik men alldeles för hög volym då vi var trötta och hungriga när vi kom dit, givetvis serverades dryck och strandmat. På vägen dit kan man passa på och se den magnifika kyrkan i Moudros. När vi var ute och åkte passade vi också på att besöka platsen och hotellet för den resa som blev inställd för oss, Hotell och beach Evgatis. Ska man bo här är hyrbil ett måste om man inte bara vill äta på hotellet, hotellet har ett fint poolområde med utsikt över havet och stranden var lång. Gå över ån för att hämta vatten… Stranden som låg inne i Myrina och närmast hotellet, Paralia Richa Nera var enligt vår bedömning absolut den bästa. Alla restaurangbesök var bra med god traditionell Grekisk mat, man kan få vänta en stund och maten kommer inte alltid samtidig men var gör det när man är på semester. Det enda bottennappet är den bar/restaurang som Apollo rekommenderar Nefeli All Day Bar och där det erbjuds en gratis kaffe eller ett glas vin beroende på när man är där, det är den inglasade på foten av fortet i Myrina. Det var som en ungdomsgård och det serverades pizza och hamburgare. Vill man äta detta så var maten ok men vi var taggade på Grekisk mat. Vid hemresan gick allt lika smidigt som vid ankomsten och hänger man på låset vid frukosten hinns den med innan transverbussen anländer. Vi blev glatt överraskade då den pyttelilla flygplatsen hade en ”taxfree butik” med ost, oliver, parfym, godis, alkoholdrycker, tobak mm… i mini format. Vi hann aldrig med att besöka någon av de alla omtalade vingårdarna men det ger oss en ytterligare anledning att besöka Limnos på nytt. Vår bedömning 1-5 solar Ön Limnos 5 solar Mat och upplevelser 5 solar Öborna 5 solar Hotellet 4,5 solar Strandhäng 5 solar Apollo på plats 5 solar Flygplats och transfer 5 solar

 
2022-05-30

av 169jenss Malmö, Sverige

Superfriendly staff, perfect location and really nice accomodation!

Just arrived home after spending the most superb week in Limnos and staying at the Hotel Ifestos was really a treat. Newly renovated and nice rooms with only 100 meters to the beach and restaurants. Tidy and excellent housekeeping along with the most friendly staff that helped us experiencing the best week ever! See you again next year, staff of Hotel Ifestos! Best regards, Jens & Annika

 
2020-09-25

av andy K Hemel Hempstead, Storbritannien

Visit to Ifestos Hotel September 2020

This is our 26th Greek Island Holiday. We planned Limnos in December 2019 and Ifestos Hotel stood out as location for our travel requirement for the Island. On arrival at 22.00 hrs. after a long 2 flight trip and Rental Car ride, we arrived and were immediately impressed by the reception and service on hand. Although tired and hungry we were shown to our room which was spacious and well appointed. Vaso from reception was helpful and told us of a Taverna just down the road that could give us our first evening meal. After this we returned to a lovely nights sleep. Breakfast in the morning was all you could expect, with a good range of food on menu. George the Hotel Owner met us in the morning, and helped us locate a Map Shop for our 2 week stay to see all of the Island. From start to finish we had a great time with all staff making for a great holiday in a great hotel. I would recommend to all who read this review. WELL DONE IFESTOS HOTEL..

 
2019-08-18

av danaegropali Tessaloniki, Grekland

Please don't visit that place

We had booked and prepaid a 2 nights stay for 85 euros /night. On the very first moment it was more than obvious that this building was never renovated. As a result, all the facilities were really poor. Even the basics proved to be a luxury there (no window screens - mosquito party!, yellowish towels and linen, disgusting toilet odor in the corridors and rooms and much more). We just left after the first night.