Enrumslägenhet

Enkla och fina enrumslägenheter med minikök som har kokplattor, ugn, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Några lägenheter har dusch, andra har badkar/dusch. wc. Ingång via uteplatsen. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: Enrumslägenhet för 1-2 personer.

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Extrabädden är en vanlig säng som står i vardagsrumsdelen och gör att det blir ganska trångt. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Några lägenheter har dusch, andra badkar/dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenhet

Enkla trerumslägenheter med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två av sängplatserna är i våningssäng. Kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Några lägenheter har dusch, andra badkar/dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Observera att det är några trappsteg inne i lägenheten.

Antal personer: 4- 6 personer.

Tvårumslägenhet

Enkla tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i vardagsrummet i vanlig säng eller i en våningssäng. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Några lägenheter har dusch, andra badkar/dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Observera att det är några trappsteg inne i lägenheten.

Antal personer: 4 personer/4-5 personer.