Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Ingång via uteplatsen. Städning 5 ggr/vecka. Lägenheterna renoveras till sommaren 2024.

Antal personer: 1-2 personer.

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka. Lägenheterna har renoverats till sommaren 2023.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Nivåskillnader med några trappsteg inne i lägenheten. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka. Trerumslägenheterna är inte renoverade.

Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet med 4 ord. bäddar

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Nivåskillnader med några trappsteg inne i lägenheten. Två enkelsängar i sovrummet samt en enkelsäng och en plats i en våningssäng i vardagsrummet. Möjlighet till extrabädd i en våningssäng. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, smörgåsgrill, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka. En av de två tvårumslägenheterna är renoverad, specifik lägenhet kan inte garanteras.

Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer.