Rumstyper på Irini (Lesvos)

Enrumslägenhet

Enkla men fina enrumslägenheter med minikök som har kokplattor, ugn, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffekokare, vattenkokare och brödrost. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv. Hårtork. Några lägenheter har dusch, andra har badkar/dusch. wc. Ingång via uteplatsen. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: Enrumslägenhet för 1-2 personer.

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Extrabädden är en ordinarie säng som står i vardagsrumsdelen och gör att det blir ganska trångt. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv. Hårtork. Några lägenheter har dusch, andra badkar/dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenhet

Enkla trerumslägenheter med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två av sängplatserna är i våningssäng. Kokplattor, ugn, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv. Hårtork. Några trappsteg i lägenheten. Några lägenheter har dusch, andra badkar/dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 4- 6 personer.

Tvårumslägenhet

Enkla tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Extrabäddar i vardagsrumsdelen är en enkelsäng och en våningssäng. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv. Hårtork. Några trappsteg inne i lägenheten. Några lägenheter har dusch, andra badkar/dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 4 personer/4-5 personer.