Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rent, frächt, rymlig terrass,två badrum
-
Bekväma stolar på terrassen saknades, underlägg till tallrikar för att undvika metalliskt oljud.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Nyrenoverat, hög standard
-
Enda förbättringen är en markis då balkongen blev för varm att vistas på.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Balkong, utsikt läge lugnt
-
Saknade låsbar dörr till balkong från trappuppgång

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
-
Saknade pool Mycket trappor

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Utsikten från balkongen
-
Mycket brant backe/Många trappor upp till hotellet

Bekräftad gäst: 2023-10-08


5 av 10

+
Utsikten
-
När man ankom till hotellet så var inte mitt rum färdigt då det fortfarande bodde folk där. Fick vänta 3 timmar innan man fick tillgång till rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Fin utsikt, nytt och fräscht.
-
Bättre information om hur duschen fungerar, att det var en tvättställning på väggen på balkongen( som vi kom på själva efter en dag).

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Hjälpsamma och serviceinriktade ägare o personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Utsikten och läget. Hotellpersonalen. Utrustningen i lägenheten.
-
Först och främst vill jag påpeka att lägenheten var toppen! Högsta poäng. Det var beskrivningen av vem/vilka lägenheten passar för som brister. Vi var tre personer i en mindre tvårumslägenhet: enligt beskrivningen en dubbelsäng och en extrasäng. Den beskrivningen funkar för oss, även om utrymmet för extrasängen hade varit trångt. Dock var extrasängen ingen säng utan utgjordes av en slags schäslong som var mycket smal, hård och ej i fullängd. Vår kortaste familjemedlem på 168 cm hade fötterna utanför. Bra om det förhållandet är tydligt beskrivet, för då hade vi valt en större lägenhet. En mindre detalj är att belysningen i badrummet är sensorstyrd och lägenhetens dörrar är genomskinliga. Det betyder att alla toabesök nattetid lyser upp hela lägenheten. Mindre bra om man (som vi) har en familjemedlem med lite sömnsvårigheter.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Väldigt fint, rent och fräscht hotell/lägenhet med fina och moderna val. Trevlig och hjälpsam personal. Hotellet har en fantastisk utsikt!
-
Det kan behöva nämnas att det antingen är många trappor upp till hotellrummen, eller en ganska lång och brant backe upp. Bra att veta om man har svårt att gå tex.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

20 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-14

av perolae Hammarö, Sverige

Mycket trevligt

Underbart läge från terassen, mycket trevlig personal och bra städning. Gångavstånd till centrum. en liten enkel strand och strålande lunchtavernor alldeles nedanför Irini. Jag kan starkt rekommendera er att bo här om några trappor inte stör er för mycket.

 
2017-03-31

av MammaMu45 Plomari, Grekland

Vårt andra paradis på jorden

Har nyttjat detta trevliga boende många många gånger alltsedan första gången 1986. Åker i år igen i slutet på april. Bra läge nära till byn och väldigt nära till en liten strand (med dusch) där man inte brukar behöva trängas med alltför mycket folk. Solsängar och parasoll finns att tillgå. Trevligt värdfolk som dessutom producerar "väldens bästa" ekologiska olivolja....som tyvärr inte går att köpa i Sverige - ännu. Jobbar på att hitta en importör.

 
2023-12-31

av FellowTraveler782008

The peoples of greek.

I been going to greek since 1989 and the peoples are great.When you go to town the people are so friendly and like meeting the real greek. I love the beachs and the boat trip to the other part of island. I alway look for Dolphin.

 
2023-08-18

av SEQueenslander Brisbane

Great Apartments and Views !

Excellent apartment. Stayed for 2 weeks in scorching temperatures. Air conditioning was perfect. Great kitchen with ample kitchen utensils and crockery/cutlery. Great fridge. BBQ Area wonderful and great washing machine available for guests. Housekeeping was 1st class. Taxi from Plomari square 5 Euros - Some cabs wont go to Irini - hill too steep. 5 mins to beach - steep 10 min walk home. Paris (owner) a terrific host. Great place, wonderful stay !

 
2023-06-24

av Trine E

The greatest hotel in Plomari

Currently at Irini, enjoying our final day of our one week stay together with the entire family. Paris, the owner, made our stay comfortable and was always there at our service. Our apartment was resently renovated with a modern, clean touch (not the photos online). And the view was breathtaking....!!! 🤩 If you're looking for a calm hotel with a Nice view, close to the beach and tavernas: visit Irini apartments. We Will be back