Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service, vennlighet, renhold, beliggenhet
-

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
Beliggenhet , svært bra. Og veldig hyggelig vertskap. Praktiske leiligheter.
-
Passe på at alt fungerer og holder seg bra.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


9 av 10

+
Läge. Rummens utrustning.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-06


8 av 10

+
Härlig utsikt, stor balkong. Väl utrustat kök. Vi lagade all mat själva, så vi kan inte betygsätta maten.
-
Vi stördes av rökande grannar. Annars var det bra. Hade också varit bra med en mikro.

Bekräftad gäst: 2021-08-30


8 av 10

+
Utsikten och faciliteterna
-
Mikrovågsugn

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
Rummet, utsikten, trevlig personal, frukosten
-

Bekräftad gäst: 2021-08-16


10 av 10

+
Hotellägaren och dottern bidrog till en så fin vistelse på hotellet, toppenservice och behjälpliga i diverse frågor. Bra läge på hotellet, nära till bad och stan.
-
Inget nämnvärt

Bekräftad gäst: 2021-08-16


8 av 10

+
Läget
-
Bättre information vid anländndet.

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
Nära stranden tystnad lugn o ro
-
För mig var ok

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
otrolig utsikt och fantastisk värdpar som fanns till hjälp hela tiden
-

Bekräftad gäst: 2021-08-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-14

av perolae Hammarö, Sverige

Mycket trevligt

Underbart läge från terassen, mycket trevlig personal och bra städning. Gångavstånd till centrum. en liten enkel strand och strålande lunchtavernor alldeles nedanför Irini. Jag kan starkt rekommendera er att bo här om några trappor inte stör er för mycket.

 
2017-03-31

av MammaMu45 Plomari, Grekland

Vårt andra paradis på jorden

Har nyttjat detta trevliga boende många många gånger alltsedan första gången 1986. Åker i år igen i slutet på april. Bra läge nära till byn och väldigt nära till en liten strand (med dusch) där man inte brukar behöva trängas med alltför mycket folk. Solsängar och parasoll finns att tillgå. Trevligt värdfolk som dessutom producerar "väldens bästa" ekologiska olivolja....som tyvärr inte går att köpa i Sverige - ännu. Jobbar på att hitta en importör.

 
2019-09-24

av Hanne Rikke J Fredrikstad, Norge

Mr.Service, himself

I have just come home from a wonderful week at this charming small hotell, not far from the square in Plomari. The owner,Paris is a very, very nice, helpfull and smiling person. Always available if you need something. All the rooms have sea viuw and with a very equipped kitchen. But, you must like to walk in stairs , specially if you live on the top. If I go back to Plomary, this will be my place to stay.

 
2018-12-04

av OleJanus Viby J, Danmark

Irini by Paris

This is a grat Pearl in Plomari. The owner, Paris, is the perfect host. He did everything that was posible for us to have the most perfect stay. The room was nice an very clean. Not to mention the amazing view. Free Water a libitum, free washing machine. Sweet cleaning lady.

 
2017-09-26

av kimhX8189GV Värmlands län, Sverige

Lovely Plomari Lesbos

Amazingly wonderful. High standard. Beautiful setting. Sea View. Centrally located, close to everything.I recommend Eirini Plomariou Apartments. One of the best accommodations in Plomari Lesbos. I was here in May and will travel again in October. 🇾đŸ‡Ș Ett av de bästa boendena i paradiset Plomari Lesbos