Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 94 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, utsikten, den rymliga lägenheten, vänlig, serviceminded personal. Lugnt läge i utkanten av byn. Vi är mkt nöjda med Irini!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


8 av 10

+
Bra läge, rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


8 av 10

+
Engagerad och trevlig ägare, familjär känsla. Bemötandet var mycket bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Allt! Bra personal, bra städning och fantastisk utsikt! Helt underbart hotell!!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Läget,läget,läget och Paris, hotellägarens service. Outstanding!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


9 av 10

+
The owner’s servant attitude! Also the sea view!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Väldigt bra service. Utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
Läget, havsutsikt. Fin och bra utrustad lägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Fantastisk utsikt från balkongen, bra läge, välutrustat kök, Hjälpsam och trevlig personal. Mycket bra städning, Vattenflaskor fanns i kyl på hotellet. Tillgång till tvättmaskin. Gick att beställa frukost till balkongen. Sammanfattningsvis ett toppenhotell!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


8 av 10

+
Utrustning, utsikt, läge
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-14

av perolae Hammarö, Sverige

Mycket trevligt

Underbart läge från terassen, mycket trevlig personal och bra städning. Gångavstånd till centrum. en liten enkel strand och strålande lunchtavernor alldeles nedanför Irini. Jag kan starkt rekommendera er att bo här om några trappor inte stör er för mycket.

 
2017-03-31

av MammaMu45 Plomari, Grekland

Vårt andra paradis på jorden

Har nyttjat detta trevliga boende många många gånger alltsedan första gången 1986. Åker i år igen i slutet på april. Bra läge nära till byn och väldigt nära till en liten strand (med dusch) där man inte brukar behöva trängas med alltför mycket folk. Solsängar och parasoll finns att tillgå. Trevligt värdfolk som dessutom producerar "väldens bästa" ekologiska olivolja....som tyvärr inte går att köpa i Sverige - ännu. Jobbar på att hitta en importör.

 
2019-09-24

av Hanne Rikke J Fredrikstad, Norge

Mr.Service, himself

I have just come home from a wonderful week at this charming small hotell, not far from the square in Plomari. The owner,Paris is a very, very nice, helpfull and smiling person. Always available if you need something. All the rooms have sea viuw and with a very equipped kitchen. But, you must like to walk in stairs , specially if you live on the top. If I go back to Plomary, this will be my place to stay.

 
2018-12-04

av OleJanus Viby J, Danmark

Irini by Paris

This is a grat Pearl in Plomari. The owner, Paris, is the perfect host. He did everything that was posible for us to have the most perfect stay. The room was nice an very clean. Not to mention the amazing view. Free Water a libitum, free washing machine. Sweet cleaning lady.

 
2017-09-26

av kimhX8189GV Värmlands län, Sverige

Lovely Plomari Lesbos

Amazingly wonderful. High standard. Beautiful setting. Sea View. Centrally located, close to everything.I recommend Eirini Plomariou Apartments. One of the best accommodations in Plomari Lesbos. I was here in May and will travel again in October. 🇾đŸ‡Ș Ett av de bästa boendena i paradiset Plomari Lesbos