Miramare (Lesvos)

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Enrumslägenhet med frukost för 2 personer. Större enrumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Nära in till byn och stranden. Lungt och stilla . Jätte mysig uteplats och gård
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 23 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Miramare i Petra på Lesvos ligger nära havet och många av lägenheterna lockar med havsutsikt. Köper du till frukost serveras den i hotellets trädgård där det finns olika små sittgrupper och några solsängar som gästerna kan använda.

Wifi ingår på hela hotellet. Ca 500 meter till grovkornig sandstrand och ca 300 meter till centrum av Petra.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro på ett äldre men charmigt hotell. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 är ett hemtrevligt boutique-hotell i engelsk lantlig stil. Själva byggnaden härstammar från 1821 och har sedan 2008 varit ett hotell. Hotellet ligger på norra Lesvos, i den vackra byn Petra, nära Molivos. På hotellets veranda kan du sitta och koppla av i sköna soffor eller lägga dig och läsa en bok i hängmattan. Efter en kort promenad kommer du till Petra där du kan slå dig ner och njuta av grekiska specialiteter, grillad fisk och ett immigt glas med Retsina.