Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 197 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Underbar personal. Väldigt hjälpsamma med god service. Fantastiskt duktiga på engelska.
-
Inget som jag kan komma på. Väldigt nöjd med hela upplägget på hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-10-05


2 av 10

+
-
Vi som reste hem med buss kl 19.00 var tvungna att lämna rummet 10.30 skitdåligt .Dom sa att hotellet var fullbokat inte sant ,sa dom att städ, inte jobbade eftermiddag .Danska resenärer hade rummet tills Bussen gick.jagerbjöd mig att betala städ fick inte. Skit Personal Ta Bort Hotellet

Bekräftad gäst: 2021-09-07

Svar från Apollo 2021-09-10
Hej Susanne! Tack för dina synpunkter. Enligt internationella hotellbestämmelser sker gästbyte kl 12.00 men ibland även tidigare. Därefter måste städerskorna få en chans att iordningställa rummen. Detta gäller även om du avreser på kvällen eller natten. På avresedagen kan hotellet, i mån av tillgång, erbjuda ett gemensamt rum för ombyte, vila och dusch, till de hemresande resenärerna. Med vänlig hälsning Linnéa, Apollo Kundservice

9 av 10

+
Läget, personal
-
Duschkabin eller glasdörr till dusch istället för draperi

Bekräftad gäst: 2021-09-06


8 av 10

+
Bra poolområde, personalen och sköna sängar
-
Trycket i duschen samt Wi-Fi kan förbättras

Bekräftad gäst: 2021-08-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


8 av 10

+
Personalen, service, frukosten, läget
-
Ac:n var inte den bästa men den funkade absolut

Bekräftad gäst: 2021-07-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Mycket bra sängar duxsängar! Kylskåp! God frukost! Pool för vuxen. Trevlig personal familjerägt hotell. Nära stranden, affär och bygata med restauranger och butiker. Vattenkokare, glas, koppar, hårfön.
-
Lite bättre info om pris på AC, saftiebox. Dörr från vårt trapphus stängdes vid oväder, fanns inget handtag att öppna dörren med, instängda! Krokar på väggen i rummet att hänga upp handuk/kläder. En stol till i rummet. Vårt rum vätte mot trafikerad gata, som kan vara störande.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Spännande planlösning med alla huskropparna, bra sängar, (dock urkassa kuddar, tjocka, tunga och oformliga), ljudisolerande fönster och balkongdörr, läckert poolområde, trevlig frukostmatsal,
-
Krokar, krokar, krokar, både i rummet och badrummet, avlastningsytor för neccesärer mm i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

214 omdömen
Utmärkt
 
105
Väldigt bra
 
60
Bra
 
24
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-26

av P8989XDnicoleb Västerås, Sverige

Fräscht och mycket bra läge!

Fräscht och nyrenoverat. Trevlig personal och bra läge. Mysigt och avslappnande hotell. Djup pool, inget för barn. Helt ok frukost, men ganska kort öppettid för frukost. Ingen hiss men de placerade unga på högsta våningen så äldre slipper gå så mycket. Bra lunchrestaurang och bar.

 
2019-07-03

av MartinaBertilsson Västervik, Sverige

Väl värt en vistelse!

Ett härligt litet familjeägt hotell med ägarna ständigt på plats! Ren pool, rena rum!! Vi bad om lite tips och fick massa bra tips av systrarna som äger hotellet. De har poolbar med lättare mål mat under dagtid. Frukosten var helt ok!! Vad andra än har skrivit tidigare! Ägg i form av kokta, stekta, omelette, äggröra, korv, färsk frukt, bröd, grekisk yoghurt, flingor, juice, kaffe/te, sockerkaka mm. Inget att klaga på alls!! Vi fick rum mot gatan- ingen störande trafik utan trevligt att titta på lite liv och rörelse och ingen kvällssol- vilket kändes skönt när man spenderat hela dagen i solen. Jacuzzin har samma temperatur som poolen- en smärre överraskning men säkert skönt om man vill ha en sval jacuzzi under högsommarvärmen. AC kostade en slant! WiFi otroligt bra!! Fanns gratis parkering strax jämte där vi parkerade vår hyrbil. Kanske lite lyhört då det är springa mellan ytterdörr och golv, men jag har alltid med mig öronproppar och min man sover trots alla ljud ;)

 
2019-02-15

av Daphne8787

Hotell Bel Air Nidri Lefkas

Ett mycket trevligt litet hotell centralt i Nidri. Nära till en liten skön strand där man kan hyra en mndre motorbåt för att upptäcka ett antal öar som har små tavernor och fina stränder. Fördelen med orten Nidri i Lefkas är att det finns en skärgård. Perfekt för alla som vill välja sin egen båttur.

 
2018-10-14

av N7129BFannab Malmö, Sverige

Väldigt trivsamt familjeägt hotell.

Under en vecka i juli njöt vi detta mysiga hotell fantastiskt servade av de 3 systrarna och deras personal! Vi bodde i den nyare delen av hotellet! Rent och fint, sköna stora sängar, kylskåp på rummet! Fantastisk pool, god enkel frukost! Rekommenderar er att hyra båt och besöka omkringliggande öar!

 
2018-07-31

av mikaelo268

Nidri 23-30/7

Otroligt bra hotell med mycket bra service. Ägarna gav alltid oss som kund det lilla extra. Mycket bra läge med ca 50 m till stranden och några hundra meter till centrum. Det var skönt att varje dag avsluta med ett dopp i den välskötta och fräscha poolen. Jag rekommenderar detta hotell. Ni kommer inte att bli besviken. /Micke med sambo och vänner