Rumstyper på Melrose by Mage Hotels

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Kuddmeny. Möjlig extrabädd för en tredje person. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong. Två sovrum, ett med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett med en enkelsäng och en bäddsoffa. Kuddmeny. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler i varje rum. Hårtork. Tofflor. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Sviter

Svit med balkong. Ett vardagsrum och ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Kylskåp. Välkomstpaket vid ankomst med läsk, öl och mineralvatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: 35 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer.