Enrumslägenheter

Enrumslägenheter i varierande storlekar med balkong, utan balkong eller delad uteplats. En av lägenheterna har trappsteg inne i lägenheten. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare och smörgåsgrill samt enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter i varierande storlekar med balkong. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och smörgåsgrill samt enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter i varierande storlekar med balkong, markbalkong, markterrass eller delad uteplats. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och smörgåsgrill samt enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.