Enrumslägenhet

Enrumslägenheter i varierande storlekar med balkong, utan balkong eller med delad uteplats. En av lägenheterna har trappsteg inne i lägenheten. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationell kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter i varierande storlekar med balkong. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i ena sovrummet och två enkelsängar i det andra. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter i varierande storlekar med balkong, markbalkong, markterrass eller med delad uteplats. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.