Enrumslägenheter

Enrumslägenheter i varierande storlekar. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och minikök. Kaffebryggare, vattenkokare och smörgåsgrill. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong eller delad uteplats. En enrumslägenhet saknar uteplats och en av lägenheterna har trappsteg inne i lägenheten. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter i varierande storlekar med kombinerat minikök och vardagsrum samt två separata sovrum. Extrabädd i form av bäddsoffa. Kaffebryggare, vattenkokare och smörgåsgrill. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter i varierande storlekar med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett separat sovrum. Extrabädd i form av bäddsoffa. Kaffebryggare, vattenkokare och smörgåsgrill. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong, markbalkong, markterrass eller delad uteplats. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.