Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 263 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra service och städning.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


6 av 10

+
Rymliga legenheter med bra balkonger. Nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-22


5 av 10

+
-
Rummet var jätte litet. Uteplats obefintlig såg inte ens var det var för väder ute. Som man bodde i en ”bunker””

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Att vi fick ett så bra läge på rummet, alla va trevliga, bra städning och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Priset, läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Läget nära stranden och allt annat.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Städerskorna, trevliga och mycket duktiga
-
Fruktansvärt dålig WI-FI, trögt och långsamt Och så dessa handuksbokningar av solstolar varje morgon vid poolen, folk lägger dit handdukar så fort solen går upp och sen går man inte dit på flera timmar, tycker detta beteende är fruktansvärt dåligt, och att inte hotellet reagerar på detta är ännu värre tycker jag, har åkt med andra till andra hotell och gjorde man så där så kastade personalen handdukarna i poolen, då fick dom slut på detta omgående Receptionens dåliga öppet tider, en reception på ett sånt stort hotell bör vara bemannad i stort sett dygnet runt

Bekräftad gäst: 2022-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

35 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
10
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-04

av Anna L

Mysiga lägenheter med trevliga balkonger

Mysigt ställe, lite för stort för min smak men trevligt. Andra gången jag bor här. Vi hade en lägenhet en trapp upp med super bra balkonger. Enda nackdelen va att aircondition stod i vardagsrummet och inte i sovrummet. Helt ok utrustning i köket och sängarna var förvånande nog ganska mjuka o sköna. Även bra med kuddar. Trängsel på stranden och vid poolen , stolar redan upptagna vid kl 7 på morgonen. Nära till en bra supermarket med färskbröd varje morgon. Super fin städning.

 
2020-09-27

av lottanicke

Underbart ställe

Så mysigt ställe, vi trivs så bra här. Denna gång bodde vi i en etta med delat ute plats. Kan verkligen rekommendera detta ställe, härligt nära till allt. Vi åter vänder hit så ofta vi kan. Underbar sängar, rent och fräscht. Trevlig personal🇬🇷💕

 
2018-10-21

av lottanicke

Nära till allt

Bodde på detta hotell för första gången nu i september 1v. Bra ställe, nära till stranden och shopping. Helt otroligt sköna sängar. Mysiga städerskor. Rena och frächa rum. Vi hade en tvåa med 2 uteställen.

 
2018-08-11

av jimlL7217FE

Bra, enkelt och trivsamt.

Fint och trevligt hotell med bra läge och lugnt på nätterna. AirCondition och WIFI ingår men tyvärr fungerade WiFi endast korta stunder och oftast då mycket långsamt. Sofia Beach är systerhotell med Ideal Beach Hotel och delar pool och poolbar. Baren är makalöst dyr och en enkelt lunch kostar lika mycket som en riktig middag på kvällen på en resturang på stan. Poolområdet är OK men har allt för få solstolar. Receptionen är bara öppen några timmar per dag och personalen där är både ointresserade och oengagerade. Fick använda Appollo för att få hälp med receptionen.

 
2018-08-09

av helenel203

Litet och mysigt

Hotellet är litet och mysigt. Vi bodde i en trevlig 3-rumslägenhet med två balkonger. Nära till shopping, nöje och restauranger. Minus: wifi fungerar bara när det själv vill, för få solstolar vid poolen och för många som ”bokar”, redan kl 8.00 är alla ”bokade” trots att man inte får.