Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 251 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att det ligger nära både stranden och butiker och att man kan variera mellan havet och poolen.
-
Tyckte det var tråkigt att det var sån hets kring solstolarna, var inte alls så förra året när vi va där. Nu fanns det nästan aldrig någon ledig solstol, varken på stranden eller vid poolen när man kom klockan 9-10 då många var uppe och reserverade innan det och att folk från andra hotell nyttjade solstolarna på stranden eftersom de är gratis.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


9 av 10

+
Bästa tänkbara läget till pool, strand, restauranger. Mysigt hotell område
-
Kunde vara lite bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Prisvärt. Läget med nära till allt. Trevlig personal.
-
Dåligt utrustat kök, det hade inte varit möjligt att laga egen mat om man hade velat. Något ofräscht vid poolen, ofta smutsigt golv vid poolområdet och själva poolen är sliten.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Närheten till allt
-
Öppet tider lite dåligt

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
Strandnära o lugnt där vi hade rum
-
Inte hotellets fel men när man har markplan ( pga annat fanns inte när vi beställde) så var uteplatsen i stort sett i gången där folk gick. Bara välja balkong i tid. Wifi använde vi inte där av inget svar.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Läget
-
Vi kom sent till hotellet, en flaska vatten I kylen hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Läget.
-
Dåligt utrustad köksdelen.

Bekräftad gäst: 2023-10-21


8 av 10

+
Rummet, läget vid stranden, gott om solstolar och lugnet.
-
Gärna myggnät till fönsterna.

Bekräftad gäst: 2023-10-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
10
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-04

av Anna L

Mysiga lägenheter med trevliga balkonger

Mysigt ställe, lite för stort för min smak men trevligt. Andra gången jag bor här. Vi hade en lägenhet en trapp upp med super bra balkonger. Enda nackdelen va att aircondition stod i vardagsrummet och inte i sovrummet. Helt ok utrustning i köket och sängarna var förvånande nog ganska mjuka o sköna. Även bra med kuddar. Trängsel på stranden och vid poolen , stolar redan upptagna vid kl 7 på morgonen. Nära till en bra supermarket med färskbröd varje morgon. Super fin städning.

 
2020-09-27

av lottanicke

Underbart ställe

Så mysigt ställe, vi trivs så bra här. Denna gång bodde vi i en etta med delat ute plats. Kan verkligen rekommendera detta ställe, härligt nära till allt. Vi åter vänder hit så ofta vi kan. Underbar sängar, rent och fräscht. Trevlig personal🇬🇷💕

 
2018-10-21

av lottanicke

Nära till allt

Bodde på detta hotell för första gången nu i september 1v. Bra ställe, nära till stranden och shopping. Helt otroligt sköna sängar. Mysiga städerskor. Rena och frächa rum. Vi hade en tvåa med 2 uteställen.

 
2018-08-11

av jimlL7217FE Svedala, Sverige

Bra, enkelt och trivsamt.

Fint och trevligt hotell med bra läge och lugnt på nätterna. AirCondition och WIFI ingår men tyvärr fungerade WiFi endast korta stunder och oftast då mycket långsamt. Sofia Beach är systerhotell med Ideal Beach Hotel och delar pool och poolbar. Baren är makalöst dyr och en enkelt lunch kostar lika mycket som en riktig middag på kvällen på en resturang på stan. Poolområdet är OK men har allt för få solstolar. Receptionen är bara öppen några timmar per dag och personalen där är både ointresserade och oengagerade. Fick använda Appollo för att få hälp med receptionen.

 
2018-08-09

av helenel203

Litet och mysigt

Hotellet är litet och mysigt. Vi bodde i en trevlig 3-rumslägenhet med två balkonger. Nära till shopping, nöje och restauranger. Minus: wifi fungerar bara när det själv vill, för få solstolar vid poolen och för många som ”bokar”, redan kl 8.00 är alla ”bokade” trots att man inte får.