Rumstyper på Porto Platanias Village

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum och minikök med kylskåp, kaffepress, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bord och stolar finns endast på balkongen/terrassen, inte inne i lägenheten. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv. hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i vissa lägenheter. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: 22 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet superior

Enrumslägenheter superior i varierande storlekar. Sovrummet är kombinerat med vardagsrum och minikök. Tv. Minikök med kylskåp, kaffepress, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bord och stolar finns på balkongen/terrassen, inte inne i lägenheten. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet, frukost

Enrumslägenheter i varierande storlekar. Sovrummet är kombinerat med vardagsrum och minikök. Tv. Minikök med kylskåp, kaffepress, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bord och stolar finns på balkongen/terrassen, inte inne i lägenheten. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i några av lägenheterna. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.