Rumstyper på Porto Platanias Village

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter i varierande storlekar. Sovrummet är kombinerat med vardagsrum och minikök. Tv. Minikök med kylskåp, kaffepress, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bord och stolar finns endast på balkongen/terrassen, inte inne i lägenheten. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 22 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet superior

Enrumslägenheter superior i varierande storlekar. Sovrummet är kombinerat med vardagsrum och minikök. Tv. Minikök med kylskåp, kaffepress, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bord och stolar finns på balkongen/terrassen, inte inne i lägenheten. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet, frukost

Enrumslägenheter i varierande storlekar. Sovrummet är kombinerat med vardagsrum och minikök. Tv. Minikök med kylskåp, kaffepress, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bord och stolar finns på balkongen/terrassen, inte inne i lägenheten. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i vissa lägenheter. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenheter superior i mycket varierande storlekar. Ett separat sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Tv. Minikök med kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffepress och vattenkokare. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor i några av lägenheterna. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.