Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 241 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Trevliga personal och rummet
-
Maten. Det fanns inte så mycket utbud på buffé knappt några grekiska rätter mest pasta och pizza. Inga juser bara läsk med jätte mycket socker i. Jätte dålig glass. När buffén var stängt då var det samma snacks varje dag och vid varje tillfälle.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Service/personal
-
Städning av barnpoolen.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Allt
-
Hotellet är perfekt

Bekräftad gäst: 2021-07-23


6 av 10

+
Hotellet var lite åtskild från det stora
-
Vägen man går över mellan huvudhotell och Village ska blir säkrare att gå över

Bekräftad gäst: 2021-07-17


9 av 10

+
Lugnt, rent, bra personal
-
Mer underhållning, mer utbud mat (T ex grekiskt), mer variation på snaks

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Läget
-
Servicen

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Mysigt , lugnt, inne och Ute miljö, mycket träd och buskar, blommor
-
Inget redan fantastastiskt

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
Trevlig personal och fräsch mat. Mycket bra dryckesutbud.
-
Hade gärna sett en reception vid hotellet. Personalen hade dålig koll på saker vilket gjorde att man många gånger fick besöka receptionen på det andra hotellet för att exempelvis kunna få en pool-handduk. Långsam check in som tog alldeles för lång tid.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Rummen var stora
-
Bättre inredning och bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-10-20


6 av 10

+
Fint och bra städat.
-
WI-FI fungerade mycket dåligt och nu var det lågsäsong också. Dåliga sängar för att vara 5* hotell. Litet Badrum med inåtgående dörr som slog i handfatet. Borde ändras per omgående till utåtgående. Rummet var stort så proportionerna stämde inte.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

256 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
92
Bra
 
39
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-11-03

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Sverige

Ett trevligt hotell med bra läge

Ett helt ok hotell med bra läge.Lite längt från stranden, men gott om plats vid poolen och vi bodde i ett litet hotellrum, men med stor kyl och micro, så det var bra. Vi hade halvpension. God mat och trevlig service. Själva hotellområdet var sisådär, men helt ok. Ganske liten pool

 
2019-10-19

Inlägg av Haw83 Östersund, Sverige

Bra boende nära strand och shopping

All inclusive vistelse på det här hotellet. Fick då även tillgång till systerhotellet på andra sidan gatan. Där fanns al la carte-restaurang, gym och fler pooler att tillgå. Maten var bra även om man efter en vecka på samma ställe tröttnade en aning på utbudet. Närhet till både shopping och strand.

 
2019-10-09

Inlägg av StefanA1913

Suveränt!

Frukost som borde tillfredställa de flesta med ett brett utbud av god kvalite. Bra service såväl i reception som av övrigt personal. Rent och städat både i rum som på utsidan. Ett hotell man gärna återvänder till.

 
2019-08-25

Inlägg av Alexandra H Växjö, Sverige

Fint på ytan men dålig mat och service

Det positiva med detta hotellet är bra läge, stor pool med vattenleksaker, sköna sängar och helt ok frukost. Om man gillar sallad. Stort plus är att hotellets gäster får använda gymmet på systerhotellet över gatan. Det gymmet är ganska stort och välutrustat för att vara ett hotellgym. Vi provade buffén för all-inklusive gästerna en kväll och vi var väldigt glada att vi inte hade köpt all-inklusive innan. För det var bland det äckligaste vi ätit- och varken jag eller min pojkvän är kräsna med mat men ingen proteinkälla var ätbar. Vi åt endast salladen tillslut. Gällande frukosten var äggröran och omeletten smaklös och smakade mjöl. Helt ok bacon och stekta ägg! Poolområdet är stort men fullt med solstolar och upplevs som trångt. Utrymmet mellan poolkant och solstol är tight, går inte att få möte där utan att känna sig rädd för att ramla i poolen! Går inte att vinkla stolar efter solen och parasoll. Låg även en död fågel vid en av stolarna, som utifrån dess skick troligtvis legat där länge. Vårt rum var fint med rymlig balkong vid bra läge men det var lyhört från korridoren utifrån. Det kröp även runt små myror i rummet. Personalen var inte supertrevliga, verkade väldigt trötta på människor- vilket jag själv kan relatera till då jag jobbat inom resturang länge. Men vi kände oss inte riktigt välkomna i restaurangen. Då vi reste ospecificerat hade vi inga förväntningar på vår hotellsituation och var därav ändå väldigt nöjda med vår semester på hotellet. Men rekommenderar att skippa all-inklusive och äta den fantastiska maten på restaurangerna runt omkring!

 
2019-08-09

Inlägg av GunnC6 Borås, Sverige

Toppenställe

Mycket bra service, trevliga rum, rent o snyggt varje dag.Bäst var att man även hade tillgång till Porto Platanias Beah and Spa med alla pooler o barer där också. Och beställde man dagen innan fick vi äta både lunch och middag där också. Och så låg stranden precis nedanför. På all inclusive var det mat för alla smaker även vegetarianer som en utav oss var. Vi 3 var nöjda och glada. Tyckte kanske att jag för ett enkelrum betalade ganska mkt mer. Det borde inte vara så stor skillnad.