Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 262 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Inget speciellt
-
All-inclusive var begränsat och man fick inte äta på alla restauranger, trotts att det framgår i hotell beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2021-08-01


6 av 10

+
-
Apollos kundservice, sluta med falsk marknadsföring,

Bekräftad gäst: 2021-08-01


8 av 10

+
Personalen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-08-01


9 av 10

+
Personalen
-
Sängen var mycket gammal och dåligt.det gjort mycket oljud och man kände fjädrar.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


8 av 10

+
Rummet var stort och fräscht. Möjligheten att utnyttja poolerna på grannhotellet.
-
Många reserverade stolar vid poolen utan att personalen tog bort dessa som det stod. Vi fick inte äta vare dig buffé eller à la carte som utlovat på andra hotellet då det var fullbokat.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


8 av 10

+
Hotell personalen var bra,trevliga, hjälpsama och snälla
-
Restaurang personal måste vara trevligare och hälsar folk när kommer in att äta mat.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


9 av 10

+
-
Buffén i all inclusive bör varieras mer, lite smaklöst…

Bekräftad gäst: 2021-07-30


6 av 10

+
Trevliga personal och rummet
-
Maten. Det fanns inte så mycket utbud på buffé knappt några grekiska rätter mest pasta och pizza. Inga juser bara läsk med jätte mycket socker i. Jätte dålig glass. När buffén var stängt då var det samma snacks varje dag och vid varje tillfälle.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Service/personal
-
Städning av barnpoolen.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Allt
-
Hotellet är perfekt

Bekräftad gäst: 2021-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

279 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
98
Bra
 
43
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2021-08-02

av IFA350 Stockholm, Sverige

Fint hotell mitt i Platanias

Plus för. -Rnghet, rent överallt. - Flera simbassängar. - Läge, nära till affärer, restauranger och Pltanias centrum. - Free parkering nära hotellet. - Den trevliga och hjälpsamma personalen. - Den goda och varierande maten. -Bra och rena rum. Minus Lite dyr.

 
2019-11-03

av IngridJ181 Malmö, Sverige

Ett trevligt hotell med bra läge

Ett helt ok hotell med bra läge.Lite längt från stranden, men gott om plats vid poolen och vi bodde i ett litet hotellrum, men med stor kyl och micro, så det var bra. Vi hade halvpension. God mat och trevlig service. Själva hotellområdet var sisådär, men helt ok. Ganske liten pool

 
2019-10-19

av Haw83 Östersund, Sverige

Bra boende nära strand och shopping

All inclusive vistelse på det här hotellet. Fick då även tillgång till systerhotellet på andra sidan gatan. Där fanns al la carte-restaurang, gym och fler pooler att tillgå. Maten var bra även om man efter en vecka på samma ställe tröttnade en aning på utbudet. Närhet till både shopping och strand.

 
2019-10-09

av StefanA1913

Suveränt!

Frukost som borde tillfredställa de flesta med ett brett utbud av god kvalite. Bra service såväl i reception som av övrigt personal. Rent och städat både i rum som på utsidan. Ett hotell man gärna återvänder till.

 
2019-08-25

av Alexandra H Växjö, Sverige

Fint på ytan men dålig mat och service

Det positiva med detta hotellet är bra läge, stor pool med vattenleksaker, sköna sängar och helt ok frukost. Om man gillar sallad. Stort plus är att hotellets gäster får använda gymmet på systerhotellet över gatan. Det gymmet är ganska stort och välutrustat för att vara ett hotellgym. Vi provade buffén för all-inklusive gästerna en kväll och vi var väldigt glada att vi inte hade köpt all-inklusive innan. För det var bland det äckligaste vi ätit- och varken jag eller min pojkvän är kräsna med mat men ingen proteinkälla var ätbar. Vi åt endast salladen tillslut. Gällande frukosten var äggröran och omeletten smaklös och smakade mjöl. Helt ok bacon och stekta ägg! Poolområdet är stort men fullt med solstolar och upplevs som trångt. Utrymmet mellan poolkant och solstol är tight, går inte att få möte där utan att känna sig rädd för att ramla i poolen! Går inte att vinkla stolar efter solen och parasoll. Låg även en död fågel vid en av stolarna, som utifrån dess skick troligtvis legat där länge. Vårt rum var fint med rymlig balkong vid bra läge men det var lyhört från korridoren utifrån. Det kröp även runt små myror i rummet. Personalen var inte supertrevliga, verkade väldigt trötta på människor- vilket jag själv kan relatera till då jag jobbat inom resturang länge. Men vi kände oss inte riktigt välkomna i restaurangen. Då vi reste ospecificerat hade vi inga förväntningar på vår hotellsituation och var därav ändå väldigt nöjda med vår semester på hotellet. Men rekommenderar att skippa all-inklusive och äta den fantastiska maten på restaurangerna runt omkring!