Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 160 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Att det var en riktig dusch
-
Att rummet var för litet så det inte fanns bord och stolar inne, när vi kom var det inte så varmt ute. Lite för kallt att sitta ute.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Lugnt o stilla, bra utbud på frukost o lunch
-
Lite trångt med platser vid poolen, vårat plan gick på natten och skulle åka buss från hotellet vid ca 22, men vi behövde checka ut vid 12. Hade varit bättre om man fick ha kvar rummet hela dagen, och att dom skulle städat de dagen efter man åkte istället

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Trevlig personal
-
För få platser vid poolen. Folk lade ut badlakan redan före frukosten.

Bekräftad gäst: 2024-05-14


8 av 10

+
personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-21


4 av 10

+
Nej, avslut inte! Vid ankomsten ( kl 01.50) den 12/13-10 står en kille och bankade om taxa 10 euro, vill inte ha kontanter bara kreditkortet. Och det påstås att vi fic vaucher för middagsbufféer på grann hotellet. Jag fick ingen det och inte information om det. Wilma försökte prata om det och jag också. Flickan inte kompensation. Fick inte hjälp med bagaget och rummet låg högst upp ( rum 2346) så jag gick rund mitt inattem med bagage.kl ca 02.10 kom ett par med bebisen och mamman hjälpte mig att hitta mitt rum
-
Oansvarig och ej hjälpsam personal. Receptionen var värst

Bekräftad gäst: 2023-10-20


9 av 10

+
Läget var bra. Restaurangen hade god mat, bra utbud på buffén. Fräscht gym.
-
Vi önskade att det hade funnits kaffe, dryck och något fikabröd vid receptionen. Det fanns en uteplats som vette ut mot gatan. Men så trist att sitta där utan något att dricka eller tugga på något.

Bekräftad gäst: 2023-10-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


9 av 10

+
Standard & personal
-
Dåligt att varje morgon mötas av tomma solstolar som markerats med handdukar av gäster som gått frukostbuffén. Många som håller sig till de tydliga reglerna kan aldrig få en plats vid poolerna!

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

334 omdömen
Utmärkt
 
119
Väldigt bra
 
113
Bra
 
59
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2024-05-26

av Veronica B

Fint hotell men inget för rörelsehindrade

Många trappor som saknar ledstång. Hiss saknas för många rum och bagaget måste bäras. Fin pool men instabila stegar. Pooltrappa saknas. Starka armar behövs. Hala plattor runt poolen. Rena och fina rum. Maten är ok! Trevlig personal. För långt till stranden

 
2023-08-21

av Caroline H Västerås, Sverige

Andra gången här men blir inga fler gånger

- dåliga sängar, i ett av rummen där vi skulle ha dubbelsäng stod två hopskjutna enkelsängar som hela tiden gled isär. Dessutom skulle våran ettåring sova i spjälsäng. Denna säng hade ingen madrass utan han sov på en plywoodskiva med ett täcke i. Vi påtalade detta för receptionen (2ggr!) som sa att "vi ska göra en notering om det" men det hände INGENTING! - personalen i receptionen är under all kritik, utelämnar ganska väsentlig info vid incheckning. Generellt otrevliga. "Glömde" säga till om 4st kort till poolhanddukar vid utcheckning. Hade vi själva inte kommit ihåg detta hade vi fått en faktura på 80Euro. - 4stjärningt hotell enligt Apollo, 5stjärningt enligt hotellets fasad men oerhört slitna rum. En duschdörr som ej gick att stänga helt så varje gång vi duschade var det en vattenpöl på badrumsgolvet. - vid halvpension (lunch) ingår endast vatten som dricka. - för få solbäddar. Även om det står att man inte får reservera solbäddar med handdukar görs detta och ingen åtgärd för detta från personalen. + bra frukost och lunch + väldigt trevlig och hjälpsam personal i restaurangen, både morgon och lunch + bra poolområde och jättekul med ett nytt och fräscht vattenland + rent runt om på hotellområdet

 
2023-06-18

av Andre J

Andre

Vi bodde där i 2 veckor 27 maj-10 juni -23 med all incl. + service är 5/5 , likaså personalen . Tog väl hand om en och framför allt vår 10 månader bebis. Poolen var bra , rummen var stora och alltid rena . Fri dricka av olika sorters. Alkoholfri drinkar var magiska . -sängarna var hemska . Sängarna var som tältsäng på hjul . Bebis säng var hårda så rekommenderar att ni har Med babynest. Vår barn är 10 månader. -Al inlcusive . Vi betalade 4080kr för 2 veckor i pris . Skulle vi betala fullpris(8160kr) Så hade vi ALDRIG tagit de. Alla svenskar vi frågade som bodde de hade samma åsikter som vi. Smaklöst , äcklig , enformigt mat . Det alla tyckte var bra var halvpension så det är bättre. ”Mellanmål ” Man kunde plocka var tigerkaka, chockladkaka , muffin , frukter, kulglass vanilj o chocklad med chockladsås samt pizza som var som en sämre version av billys pann pizza . Wi-Fi var sådär . Funkade mellanåt. De gick bra på stranden också med Wi-Fi då den är Sammankopplad med Systerhotellet. Sammanfattning: Jag kommer lätt bo här igen men aldrig äta där . 🙂.

 
2023-05-25

av 222fian Njurunda, Sverige

Supertrevligt hotell med bra läge!

Fantastiskt barnvänligt med supertrevlig personal. Väldigt städat och rent. Något kalla pooler, men det är nog lika på alla hotell i maj. All inclusive funkade jättebra men det kunde fått vara lite större variation på maten. Ett minus att så många desserter kunde innehålla nötter, något oklart!

 
2022-10-17

av LindaT79 Norrköping, Sverige

Oktober på Kreta

Just hemkommen häromdagen. Är i helhet nöjd med hotellets faciliteter. Rent och fräscht och stort. Nu var vi i lågsäsong men kan tänka mig att det är mer rörigt i högsäsong. Poolområdet är stort men trots lågsäsong det var det svårt att få solstolarna att räcka till alla. All inclusiven var frukost, snacks mellan buffén och drinkar superbra. Lunchen, middagen och öl/vin/läsk på tapp under all kritik. Det smakade ingenting. Buffématsalen var som en större skolmatsal. Mest sittplatser inomhus och ett fåtal ute. Vi fick all inclusiven utan kostnad och det är jag glad för. Hade gråtit blod om vi betalat för den. Sängarna var inte sköna. Alldeles för mjuka och rangliga. 2 enkelsängar i konstig utformning som fösts ihop. Det tråkigaste var att hotellet saknade själ och hjärta. Det var ingen av personalen som pratade osv. Städerskorna var härliga och en tjej i buffén toppen. Annars sa man inte flaska, knappt hej och inget engagemang. Det är ganska nära till havet, 5 min promenad. Fin strand. Superhärligt väder ca 25 grader på dagarna!