Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 179 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Hela hotellområdet var både mysigt och vackert med all vegetation och fina blommor.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


8 av 10

+
Läget och miljön
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


8 av 10

+
Poolområdet, renligheten och frukosten.
-
Nöjd med faciliteter men maten var riktigt dålig. Frukosten var iallafall bra!

Bekräftad gäst: 2022-10-15


10 av 10

+
Utsikten mot havet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-14


6 av 10

+
Ligger veldig fint til i byen, men kort avstand til det meste. Veldig fint område rundt på hotellet som ser nytt og fint ut, fint og ryddig rund på området.
-
Veldig dårlig mat og drikke, var nesten samme mat hver dag, som ikke smakte noen ting. Veldig dårlig utvalg av mat. Drikken smakte helt forferdelig, det gjelder alt av drikk. Så vi spiste mat ute meste av tiden, drikke kjøpte vi i butikken eller uten på en annen restaurant/bar. Skal du bo her - da dropper du all inklusive og heller spiser utenfor hotellet. Veldig sur betjening på hele hotellet, eneste som var hyggelig her var hun som vasket rommet. Bassengområdet var alt for lite og trangt, og mister solen tidlig på store deler av plassen. Dårlige og små rom, vonde senger som i tillegg nesten datt fra hverandre, hører naboen visker i sitt rom!!

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
Läget. Poolen serviceinriktadpersonal. Alltid positiva
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-06


10 av 10

+
Lugna omgivningar
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

306 omdömen
Utmärkt
 
113
Väldigt bra
 
106
Bra
 
51
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2022-10-17

av LindaT79 Norrköping, Sverige

Oktober på Kreta

Just hemkommen häromdagen. Är i helhet nöjd med hotellets faciliteter. Rent och fräscht och stort. Nu var vi i lågsäsong men kan tänka mig att det är mer rörigt i högsäsong. Poolområdet är stort men trots lågsäsong det var det svårt att få solstolarna att räcka till alla. All inclusiven var frukost, snacks mellan buffén och drinkar superbra. Lunchen, middagen och öl/vin/läsk på tapp under all kritik. Det smakade ingenting. Buffématsalen var som en större skolmatsal. Mest sittplatser inomhus och ett fåtal ute. Vi fick all inclusiven utan kostnad och det är jag glad för. Hade gråtit blod om vi betalat för den. Sängarna var inte sköna. Alldeles för mjuka och rangliga. 2 enkelsängar i konstig utformning som fösts ihop. Det tråkigaste var att hotellet saknade själ och hjärta. Det var ingen av personalen som pratade osv. Städerskorna var härliga och en tjej i buffén toppen. Annars sa man inte flaska, knappt hej och inget engagemang. Det är ganska nära till havet, 5 min promenad. Fin strand. Superhärligt väder ca 25 grader på dagarna!

 
2022-06-25

av E1999NHmariaj

Mycket nöjda!

Rent, fint hotell, bra poolområde, mycket solstolar i jämförelse med andra hotell man besökt, bra buffe, trevlig personal, gymmet på systerhotellet var bra sen insåg vi att det även fanns ett gym på village som måste varit helt nytt nu! För barnen fanns fanns det lite att pyssla med på dagen och disco varje kväll. Trots att barnen inte förstod engelska hade dom superkul med gänget som hade hand om detta!

 
2021-08-02

av Albert_IFA Stockholm, Sverige

Fint hotell mitt i Platanias

Plus för. -Rnghet, rent överallt. - Flera simbassängar. - Läge, nära till affärer, restauranger och Pltanias centrum. - Free parkering nära hotellet. - Den trevliga och hjälpsamma personalen. - Den goda och varierande maten. -Bra och rena rum. Minus Lite dyr.

 
2019-11-03

av IngridJ181 Malmö, Sverige

Ett trevligt hotell med bra läge

Ett helt ok hotell med bra läge.Lite längt från stranden, men gott om plats vid poolen och vi bodde i ett litet hotellrum, men med stor kyl och micro, så det var bra. Vi hade halvpension. God mat och trevlig service. Själva hotellområdet var sisådär, men helt ok. Ganske liten pool

 
2019-10-19

av Haw83 Östersund, Sverige

Bra boende nära strand och shopping

All inclusive vistelse på det här hotellet. Fick då även tillgång till systerhotellet på andra sidan gatan. Där fanns al la carte-restaurang, gym och fler pooler att tillgå. Maten var bra även om man efter en vecka på samma ställe tröttnade en aning på utbudet. Närhet till både shopping och strand.