Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med delad uteplats. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. En av tvårumslägenheterna har ingång via balkongen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Fläkt i det det kombinerade vardagsrummet/miniköket. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med delad uteplats. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.