Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med delad uteplats. Sovrum med vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrasäng i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong. En av tvårumslägenheterna har ingång via balkongen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenhet i etage med delad uteplats. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och extrabädd i enkelsäng. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med Kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost,smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.