Rumstyper på Mythos Platanias

Enrumslägenhet

Enkelt inredd enrumslägenhet med kombinerat sov- och vardagsrum med minikök. Möjlighet till en extrasäng. Kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och smörgåsgrill. Satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Delad uteplats. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Enkelt och trevligt inredda tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till en eller två extrasängar. Kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och smörgåsgrill. Satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. En av tvårumslägenheterna har ingång via balkongen. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Enkelt inredda tvårumslägenheter i etage med sovrum i öppen planlösning på övervåningen och vardagsrum/minikök på nedervåningen. Möjlighet till en extrasäng. Kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och smörgåsgrill. Satellit-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Delad uteplats. Städning 6 gr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.