Kundomdömen om Mythos Platanias

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,9 av 10 baserat på 87 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,9 / 10
Städning
 
4,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget i Gamla stan. Trevlig hotell ägare med personal. Utsikten mot dalen och bergen.
-
AC borde ingå i priset. Poolens bottenfärg färgade fötterna blå.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


6 av 10

+
Läget.
-
Laga trasigt duschmunstycke och usel avrinning i golvbrunnen.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


4 av 10

+
-
Städningen, sättet att bemöta gästerna vid poolen/baren. Wi-Fi fungerade inte på rummet som utlovat.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Litet och familjärt
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Bästa med hotellet var Panos (ägaren )med familj
-

Bekräftad gäst: 2023-08-20


10 av 10

+
Gästvänligheten, utsikten och alla fina och goda restauranger som låg i närheten
-
lite mjukare och fluffigare kuddar

Bekräftad gäst: 2023-08-19


5 av 10

+
Enkelheten
-
Trasig duschhandtag och trasig hårtork.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


7 av 10

+
Poolen och hotellbaren.
-
Lite sniket att ta 56 euro för ac, borde ingått, funkade dessutom enbart i det ena sovrummet.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


5 av 10

+
Bra lugnt läge, men ändå nära till centrum och hav.
-
Det var sunkigare än på bilderna. ”Receptionen” var trång och stökig. Det vore bättre om det inte stod en superstor VR-maskin och tog upp all plats där. AC ingick inte i priset, det stod inte i informationen.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Trevlig familj som ägde det. Litet mysigt hotell. Fick plocka frukt på deras träd.
-
Poolområdet var lite för litet. Lite trångt när man skulle gå till baren och beställa, dryck el pizza.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
20
Bra
 
6
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-09-28

av Eva B Laholm, Sverige

Restaurang

Vet absolut ingenting om boendet här. Enligt foton kan man få en hyfsad kökshörna. Vad vi fastnade för var erbjudandet om en pizza plus två stora öl för 19;50 euro. Vi fick välja precis vad ville ha på vår pizza och hon delade den på två så vi fick varsin halva med önskat pålägg. Den gräddades i stenugnen utomhus vilken var igång hela dagen även för andra ugnsrätter. Jag gillar inte öl och ville byta till vin i stället. Det gick bra och jag fick ett rågat glas vin. Vi kom tillbaka hit två gånger!

 
2019-06-24

av 604nillao Saxtorp, Sverige

Mysigt familjärt hotell

Mycket familjärt och trevligt hotell. Här är man mån om sina gäster. Rummen är välstädade och toaletten nyrenoverad. Läget är bra med närhet till bra restauranger. Dock att tänka på att det är en brant backe ner till city. Poolen är lagom stor. Vi har hängt där efter en dag på stranden. Baren är bra och deras frappe är fantastisk. De har även enklare maträtter att beställa.

 
2016-08-12

av Sara E

Helt ok ställe

Mythos apartments i Platanias ligger uppför en väldigt brant backe i det gamla Platanias. Kan vara bra att tänka på innan man bokar, om nu någon i sällskapet har svårigheter med detta. Hotellet är rätt litet och det gillade mitt sällskap (endast ett 14 rum). En pool finns samt snackbar. När vi checkade in slog hotellägaren på ac:n och nämnde inte ens att detta kostade 50 euro för 7 dagar. Jag påpekade detta och han sa att det stod i det "finstilta" på Booking.com som vi bokade igenom. Oavsett, anser jag att man meddelar gästen Innan, i synnerhet om det är nåt man tar betalt för utöver självaste rummet. Ett stort minus för hotellets hanteting av just detta. I övrigt bestod vår lägenhet (och tydligen fler fick jag höra) endast av 1 ac men då lägenheten hade 2 sovrum (v-rum med kök och sovrum) var man tvungen att ha dörren öppen mellan rummen för att kyla ner hela lägenheten. Vi var som sagt ett sällskap om 4 och man vill gärna kunna stänga dörren om sig, men det gick inte utan att de andra fick en bastu i retur. Köket var i absolut simplaste format med ett kylskåp samt 2 kokplattor som inte var helt dugliga. Plattorna var såpass svaga så att det inte gick att koka ägg ens. Vattnet kom aldrig upp i koktemperatur. Väldigt irriterande om man nu kanske har en tajtare mat budget men även en orsak till varför många barnfamiljer väljer just lägenhetshotell, för att även kunna tillreda måltider på egen hand. Vi borde sagt till om plattorna men orkade inte bry oss faktiskt, vi åt ute mestadels. Men det kan vara bra att veta ändå om man nu absolut vill ha ett dugligt kök. Rummen var i övrigt väldigt enkla, inget märkvärdigt. Servicen var enkel och personalen var trevlig. Testar däremot gärna nåt annat om jag åker till Platanias igen, vimlar av schyssta ställen i synnerhet nere vid havet och jag är inte överdrivet förtjust i branta backar eller denna "överaskningen" med ac:n. Kan även passa på att nämna att ta med er rejäla badlakan, hotellets är väldigt små och de bytte handdukar endast 2 gånger på hela veckan, vilket kanske är kutym där. Summa summarum, Mythos Apartments är ett enkelt ställe, med enkel "komfort".

 
2016-06-21

av 453rickardb Lomma, Sverige

Perfekt för semester

Mythos är ett perfekt litet hotel i Platanias. Bra rum med ett mycket bra läge, nära till allt utan att behöva vara mitt i allt. Nära till flera bra restauranger. Panus , ägaren är en mycket trevlig man, som gör det han kan för att man skall känna sig hemma. Bott här flera gånger och kommer forsätta med det :-)

 
2023-09-01

av SigneR63

Styr unna

Styr unna for all del! Skjønner ikke at et seriøst reisebyrå som Apollo bruker dette hotellet. I løpet av en uke ble rommet rengjort kun en dag, slukene er tette, det kryr av maur å ser helt forferdelig ut. I tillegg er hotellvertene stort sett fulle, i tillegg forventer de at du skal betale for aircondition selvom man ikke bruker den. Da flyet våres skulle gå om kvelden, spurte de om vi i tillegg ville betale 40 euro ekstra for å ha rommet et par timer. Nei takk, dette hotellet er en vits!