Kundomdömen om Mythos Platanias

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Litet och rent
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


7 av 10

+
Utsiakten väldigt fint.
-
Hotellet behöver en ny kylskåp. Den är gammal och liten, samt den låter mycket på nätterna. Köket behöver mer hyllor för att lägga på kaffebryggare och brödrost apparat. Vi hade de på golvet.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
20
Bra
 
5
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-06-24

av 604nillao Saxtorp, Sverige

Mysigt familjärt hotell

Mycket familjärt och trevligt hotell. Här är man mån om sina gäster. Rummen är välstädade och toaletten nyrenoverad. Läget är bra med närhet till bra restauranger. Dock att tänka på att det är en brant backe ner till city. Poolen är lagom stor. Vi har hängt där efter en dag på stranden. Baren är bra och deras frappe är fantastisk. De har även enklare maträtter att beställa.

 
2016-08-12

av Sara E

Helt ok ställe

Mythos apartments i Platanias ligger uppför en väldigt brant backe i det gamla Platanias. Kan vara bra att tänka på innan man bokar, om nu någon i sällskapet har svårigheter med detta. Hotellet är rätt litet och det gillade mitt sällskap (endast ett 14 rum). En pool finns samt snackbar. När vi checkade in slog hotellägaren på ac:n och nämnde inte ens att detta kostade 50 euro för 7 dagar. Jag påpekade detta och han sa att det stod i det "finstilta" på Booking.com som vi bokade igenom. Oavsett, anser jag att man meddelar gästen Innan, i synnerhet om det är nåt man tar betalt för utöver självaste rummet. Ett stort minus för hotellets hanteting av just detta. I övrigt bestod vår lägenhet (och tydligen fler fick jag höra) endast av 1 ac men då lägenheten hade 2 sovrum (v-rum med kök och sovrum) var man tvungen att ha dörren öppen mellan rummen för att kyla ner hela lägenheten. Vi var som sagt ett sällskap om 4 och man vill gärna kunna stänga dörren om sig, men det gick inte utan att de andra fick en bastu i retur. Köket var i absolut simplaste format med ett kylskåp samt 2 kokplattor som inte var helt dugliga. Plattorna var såpass svaga så att det inte gick att koka ägg ens. Vattnet kom aldrig upp i koktemperatur. Väldigt irriterande om man nu kanske har en tajtare mat budget men även en orsak till varför många barnfamiljer väljer just lägenhetshotell, för att även kunna tillreda måltider på egen hand. Vi borde sagt till om plattorna men orkade inte bry oss faktiskt, vi åt ute mestadels. Men det kan vara bra att veta ändå om man nu absolut vill ha ett dugligt kök. Rummen var i övrigt väldigt enkla, inget märkvärdigt. Servicen var enkel och personalen var trevlig. Testar däremot gärna nåt annat om jag åker till Platanias igen, vimlar av schyssta ställen i synnerhet nere vid havet och jag är inte överdrivet förtjust i branta backar eller denna "överaskningen" med ac:n. Kan även passa på att nämna att ta med er rejäla badlakan, hotellets är väldigt små och de bytte handdukar endast 2 gånger på hela veckan, vilket kanske är kutym där. Summa summarum, Mythos Apartments är ett enkelt ställe, med enkel "komfort".

 
2016-06-21

av 453rickardb Lomma, Sverige

Perfekt för semester

Mythos är ett perfekt litet hotel i Platanias. Bra rum med ett mycket bra läge, nära till allt utan att behöva vara mitt i allt. Nära till flera bra restauranger. Panus , ägaren är en mycket trevlig man, som gör det han kan för att man skall känna sig hemma. Bott här flera gånger och kommer forsätta med det :-)

 
2022-05-22

av 856jarmo Espoo, Finland

Best pizza I've had for a while!

We were just walking around Platanias old village and decided to have a beer and a pizza. Very nice view, atmosphere and absolutely delicious pizza. The owner was very friendly and we decided to come back before our holiday here in Platanias is over.

 
2018-09-23

av nikke89641 Vantaa, Finland

Awesome hotel with the greatest location & staff!

I can without any doubt recommend this hotel. Location, free ac, free wifi, cheap prices, good food and the most greatest staff! The owner couple is just very warm and nice people taking care of the guests. If heading to Platanias choose this hotel!