Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nära stranden. Tillgång till alla pooler. Poolen på rummet.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2638 omdömen
Utmärkt
 
1716
Väldigt bra
 
697
Bra
 
169
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2019-08-18

av Malikaandersson

Fördelar och nackdelar med The Island Hotel

Fördelar Fräscht och stort hotell med fina pooler och sandstrand på andra sidan vägen ( är en medelstor väg man behöver korsa för att komma till stranden). Fräscha rum och bra tillgång till träningsmöjligheter (tennis, basket, pingis och gym) vilket är roligt att testa på. Mysigt läge nära havet och fantastiskt fin solnedgång. Mysig omgivning kring hotellet med fina växter och blommor. Nackdelar Upplevde att personalen inte var särskilt serviceinriktade. Det gick inte atr byta halvpension till lunch istället för middag (kan vara bra att veta att det inte går på detta hotell!!). Medelmåtta mat överlag på restaurangerna omkring som förövrigt var ganska dyrt (Undantag för restaurang Mylos-fantastiskt mysig familjeägd restaurang med otrolig personal och supergod mat) Ganska lyhört (dock en engångsföreteelse men städerskorna körde med högtryckstvätt över stenplattorna precis utanför hotellrummen vid 8 en morgon (kunde nog väntat några timmar😉. Hände dock bara en gång!!

 
2018-08-23

av NadimTheSwede Göteborg, Sverige

Trevligt, men skippa maten

Hotellet är fint utformat på stor yta för att efterlikna en typisk gammaldags grekisk stad. Du kan antingen få ett rum i en klassisk hotellbyggnad eller i ett "litet hus". Området är väldigt mysigt med mycket palmer och växtlighet mellan alla hus och bredvid alla gångar. Flera fina pooler att välja på med andra lugna gäster så det är inget plaskande eller skrikande när du solar/badar. Trevlig personal. Träningsmöjligheter finns samt andra aktiviteter. Nära till fin sandstrand. Sandstranden är gratis för hotellgästerna, men är även tillgänglig för andra så barn och högljudhet kan förekomma där vilket kan vara bra att veta. Havet bjuder på höga vågor och svalkande vindar varje dag (välbehövt då det är vindstilla några meter upp i hotellets område). Det är långgrunt och det finns inga möjligheter till att hoppa/dyka ner i havet någonstans. Över till maten... Frukosten är helt okej, det du kan förvänta dig av ett hotell. Däremot middagarna leverade sällan något. Det är buffé och endast vid 1 besök av 4 var det något i buffén som faktiskt var gott. Maten är tråkig, smaklös och påminner om den svenska skolmaten som inte var mycket att skryta om. Sedan har de en speciell 5 rätters middag en gång i veckan som du kan betala lite extra för om du vill (gör inte det). Denna middag kan du leva utan också. Inte gott inte bra tillagat. Åt upp 30-40% av det som serverades för jag kunde inte tvinga i mig något som rent utav smakade illa. Besök istället lokala restauranger i området, det finns många alternativ som är väldigt bra samt billigare. I övrigt ett bra hotell om du får ett rimligt pris för ett rum! Rekommenderar hotellet. Ha en trevlig semester!

 
2018-05-04

av Luddeludde Haninge, Sverige

Mycket bra och stort hotell

Fint och bra hotell med hög standard. Mycket trevlig restaurang personal. Bra pooler, speciellt infinity poolen! God och varierande mat, stort plus för egen pressad juice till frukost! :-) Storleken på hotellet blir tyvärr lite negativt då man kan råka ut för att få ett rum väldigt långt från pool/restaurang. Vi gick ca 7-8 minuter varje dag bara för att ta oss ifrån rummet till poolen, byggt lite som en labyrint. Omgivningen runt hotellet är tyvärr inte kul alls, ganska öde och det känns som man slängt ner ett fint hotell mitt ute i ingenstans. Perfekt hotell för dig som bara vill ligga vid poolen och äta god mat i en vecka.

 
2017-10-21

av Lajsilajs Stockholm, Sverige

Lugnt och skönt!

Bodde här en vecka och är mycket nöjd. Rummet var rent och fräscht. Terrassen var väldigt liten, det fanns bara plats för två stolar och ett litet bord. Men den var i alla fall insynsskyddad av buskar och andra växter. Vissa terrasser till andra rum låg ut mot gångvägar där hotellgäster passerar. Hela vistelsen var lugn och skön. Ingen hets till solstolarna vid poolerna eller stranden. Det fanns tre pooler av olika storlek med möjlighet att beställa både mat och dryck till solstolen. Bra service överlag på hotellet, både i receptionen och på restauranger samt av städarna. Alla var mycket trevliga och vänliga! Det fanns möjlighet att använda gym och tennisbanor och det fanns också ett spa där man kunde boka olika behandlingar. God mat från morgon till kväll. Vid både frukost och middag fanns alltid mycket färsk frukt att välja mellan och vid lunch fick man alltid en tallrik med frukt till efterrätt gratis. Vid poolerna kom de ibland och delade ut gratis vattenmelon. Orten där hotellet ligger består mest av hotell och turistrestauranger så det finns inte så mycket mer att göra än att vara på hotellet. Men det ligger inte långt från Heraklion så vill man se något annat är det säkert lätt att ta sig dit (vi brydde oss dock inte om att kolla upp det). För en avkopplande vecka i solstolen är detta hotell perfekt!

 
2017-09-11

av JOMAESON Uppsala, Sverige

Finns lite att förbättra trots högt betyg

Jättefint och stort hotell som är mycket välskött. Som att gå i små gränder mellan olika hus med alla rum. Fina stenbeläggningar och murar blandat med fina växter och träd. Rent och snyggt! Flera pooler att välja bland som passar alla. Suveränt med stranden och havet så nära. Trevlig personal överallt och fint bemötande och service. Bra städning. Härlig frukost och olika valmöjligheter till hur man vill sitta. Musikunderhållning varje kväll. Något negativt att nämna? Balkongen var liten och trång. Knappt plats för ett litet bord och två stolar. Trångt utrymme vid handfatet/badkaret och dörr till toaletten. Svårt för två personer att vistas där samtidigt. Krav på långbyxor för män vid middagen gjorde att vi inte åt någon middag där. Snygga shorts var tydligen inte ok medan slitna långbyxor med badskor verkade vara ok. Wifiuppkopplingen var svajig. Är man flygintresserad är det perfekt att titta på alla flygplan som har inflygning till flygplatsen rakt över hotellet... Sammanfattningsvis trivdes vi toppenbra och var mycket nöjda!