Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 107 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
poolområdet
-
badrum/toalett behövs renoveras

Bekräftad gäst: 2023-10-06


5 av 10

+
Läget ! Trevlig personal !
-
Första rummet vi fick var bedrövligt! Behöver renoveras Vi byta till ett nyrenoverat rum

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
Bra service, billigt
-
Skulle vara bra med mer köksutrustning så som skärbräda, en kökskniv och de saknades läslampa i vårat rum.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


5 av 10

+
Rent
-
Fick rum i källaren!!! Mot tungt trafikerad stor väg/motorled, trafik dygnet runt o mkt lyhört. Fuktigt hela tiden. Uteplats som vi inte kunde använda pga trafik/ ljudnivån🤨

Bekräftad gäst: 2023-09-29


5 av 10

+
Personalen/Ägarna
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Trivsamt litet hotell. Lugnt och skönt med ett centralt läge.
-
Närheten till motorvägen störde, men det är ju svårt att ändra på.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


5 av 10

+
Personalen
-
Väldigt slitet, urgamla köksredskap, antik badrumsfläkt med groteskt ljud, toaringen passade inte på toan, stor trafikled utanför balkongen. Om ett litet bord placerats bredvid diskbänken skulle det göra en stor skillnad på egen matlagning. Nu var man tvungen att hålla till på balkongen. Använde aldrig Wi-Fi eftersom jag har bättre täckning i min iPhone och ett otroligt bra abonnemang.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


4 av 10

+
Läget
-
Vi var fyra så hade två rum. På båda rummen läckte toaletten så det var hela tiden vatten på badrumsgolvet. På båda var tandbortshållare och toalettpappershållare trasiga. På det ena rummet läckte det i taket när det regnade. I ena rummet fanns en pall i rummet och badrummet. I det andra fanns inget att sitta på. På ena balkongen var båda stolarna trasiga så de fick vi be dem byta ut. På ena balkongen var handdukshängaren trasig. Känns som hotellet behöver en rejäl renovering. Läckte i taket när det regnade.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 2,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

32 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-10-03

av Flyer49119157741

Åsa

Nära till alla restauranger, havet och småbutiker. God hotellfrukost och bra städning. Jättetrevlig personal dessutom som försökte göra det bästa ev ens upplevelse mot hotellet, vi skulle med flyg hem sent och hade möjlighet att använda toalett och dusch på hotellet fast vi skulle checka ut tidigt på dagen, vi valde dock ha kvar rummet till lite senare med ett litet tillägg vilket även det underlättade.

 
2023-09-29

av yllj1979 Karlstad, Sverige

Sista minuten

Detta var ett hotell i lägre prisklassen och beskrivningen är vad man faktiskt får, dvs hotellet ligger nära motorvägen så de är störande ljud och har man tänkt att sitta på sin balkong och äta frukost så är de inte rätt hotell. Förutom de upplevde vi att hotellet var bra, visst kan man önska mer köksprylar som tex en skärbräda. Hade vi frågat om de tror jag vi fått de då ägarna tog tag i saker om man hade några problem ( hotellbranden fick byta rum då spisen inte fungerade). Hotellet städade varje dag och personalen var trevliga. Vi fick möjligheten att förvara väskor och hade möjlighet till att dusch och toalett trots sen utcheckning, de var väldigt bra! Mysigt att de även ett hörn med böcker för oss som läser mkt under resan :). Jag ger betyget 5/5 med avseende på att beskrivningen stämmer med vad du får.

 
2019-08-08

av TinaB491 Falköping, Sverige

Litet hotell med sin egen charm

Ett litet enkelt men fullt funktionellt familjeägt hotell där rummen hade tv, wifi och en trinett med frysfack. Elen och Manos (ägarparet) med deras barn mötte oss alltid med sin gästvänlighet. De olika frukostmenyerna med ex. omelett/ ägg o. bacon/yoghurt, som fanns att välja på var väldigt goda där bl.a. färskpressad juice, frukt och kaka ingick. Detta kunde man avnjuta uppe på takterassen med utsikt över mäktiga berg eller havet mellan hustaken. Vi kommer gärna tillbaka då hotellet hade vad vi behövde, låg nära centrum med alla små mysiga restauranger och även närheten till stranden. Och framförallt till Elens vackra leende. /Peter och Tina

 
2018-09-06

av busan67

Hotel Labyrinth Georgioupolis Kreta

Jag blev inte alls välkomnad. Jag blev placerad längst bort närmast vägen. Jag vet att detta hotell är lågbudget hotell. Men jag har bott där det klassas som 1 stjärnigt i Bulgarien och då är det ännu lägre än detta. Mycket var trasigt i rummet. Det orkar man inte säga till om och då kommer det att vara trasigt till nästa gäst osv osv. Och det står att hundar är välkomna. Jo jag märkte det. Hundarna var så stressade över alla ljud de hörde så alla hundar skällde hela nätterna igenom. Jag har hund och skulle inte vilja ha min hund här. Jag har en funktionsnedsättning och genast blev jag dömd. Jag har svårt att gå på vissa ställen och det sa jag om och om igen. Så 1:a drinken jag köpte var en halv karaff vin. Hon sa att det är nog bäst att du tar vitt vin. Jag tänkte inte på det för egentligen brukar jag dricka rött, men i efterhand så förstår jag att hon trodde att jag var full fast jag inte hade druckit. Idag när jag skulle få ett rum under dagen då anklagar de mig för att inte betalat för en annan drink jag köpte där och en glass. Jag har en funktionsnedsättning som oftast inte syns. Men jag är inte dum i huvudet. Jag bad även Ving att visa mig runt här för har jag en gång fått se omgivningen så går det galant. Men det gör de inte sa de och de åker inte ut för att hjälpa någon som är som jag. Så nu har jag kastat pengarna i sjön och det svider för det tog lång tid att samla ihop då jag bara har sjukersättning. Så har du någon slags funktionsnedsättning så ska ni verkligheten inte ta detta hotell. Ni blir behandlade illa av dem som äger hotellet och ni kommer inte att få sova då detta är värre än bara hårt trafikerad väg. Det låter som att flygplanen åker på vägen. Alltså mer än en hårt trafikerad väg. De kan inte mycket Engelska även om plakatet i reseptionen säger annat. Jag fick inte ens kvitto på att jag tagit emot ett rum. Så det är inte konstigt att de kan anklaga en för inte betala för en drink och en glass. Jag hoppas att jag inte måste betala för rummet igen när jag väl kommit hem för det är något jag oroar mig för.

 
2018-07-10

av Deddiz Trelleborg, Sverige

Familjärt hotell

Labyrinth är ett mysigt och familjärt hotell, med bra avstånd till fina stränder. Har en liten fin takpool för både vuxna och barn. Ingen lyx, men det finns det som behövs. Wi-fi finns men har väldigt liten kapacitet. Rekommenderas om man prioriterar pris, men standarden blir därefter.