Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat sovrum/ vardagsrum. En dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med privat pool

Familjerum med uteplats och privat pool. Ett sovrum och ett kombinerat sovrum med vardagsrum. En dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsviter med uteplats och tillgång till delad pool. Juniorsviterna ligger vid stranden med panoramautsikt över havet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Mikrovågsugn. Välkomstpaket med frukt och vin väntar vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsviter med uteplats med privat pool. Juniorsviterna ligger vid stranden med panoramautsikt över havet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Välkomstpaket med frukt och vin väntar vid ankomst. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Välkomstpaket med frukt och vin väntar vid ankomst. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med privat pool

Superiorrum med uteplats och privat pool. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.