Dubbelrum

Fina dubbelrum med trä- eller klinkergolv och ljus inredning. Dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i vanlig säng. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Pool-/strandhandduk. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Ljusa och rymliga familjerum i två delar med skjutdörr eller vanlig dörr mellan delarna. Den ena delen har dubbelsäng och den andra delen har två separata sängar. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Pool-/strandhandduk. Badrum med regndusch och wc. Vissa rum har balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer / 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med privat pool

Ljusa och rymliga familjerum i två delar med skjutdörr. Den ena delen har dubbelsäng och den andra delen har två separata sängar. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Pool-/strandhandduk. Badrum med regndusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Moderna juniorsviter som ligger vid stranden med panoramautsikt över havet. Rummen har dubbelsäng, trä- eller klinkergolv och ljus inredning. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Välkomstpaket bestående av fruktkorg och vin vid ankomst. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med privat pool

Moderna superiorrum med privat pool på uteplatsen. Rummen har dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa.. Trä- eller klinkergolv och ljus inredning. Tv med satellitkanaler, mikrovågsugn och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-3 personer.