Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat sovrum/ vardagsrum - skjutdörr eller vanlig dörr mellan rummen. En dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. . Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med privat pool

Familjerum med uteplats och privat pool. Ett sovrum och ett kombinerat sovrum/vardagsrum - skjutdörr eller vanlig dörr mellan rummen. En dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsviter med uteplats och tillgång till delad pool. Juniorsviterna ligger vid stranden med panoramautsikt över havet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Mikrovågsugn. Kylskåp. Välkomstpaket bestående av fruktkorg och vin vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsviter med uteplats med privat pool. Juniorsviterna ligger vid stranden med panoramautsikt över havet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Välkomstpaket bestående av fruktkorg och vin vid ankomst. Mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. . Kylskåp. Välkomstpaket bestående av fruktkorg och vin vid ankomst. Mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med privat pool

Superiorrum med uteplats och privat pool. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.