Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 86 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Valmöjligheterna till bad o andra aktiviteter.
-
Men det var nog bättre än jag hade hoppats.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


8 av 10

+
Rent, fint läge nära havet. Den olympiska poolen var bra.
-
Träningsanläggningarna levde inte upp till förväntningarna, skulle inte kalla det ett träningshotell. Dyrt att utnyttja allt utom gymet och där hade de åldersgräns. Hit åker man om man vill ha all-inclusive, inte för träning.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Ett stort hotellområde med många pooler, barer och söta katter. Nära till havet, med tillgång till strandstolar. Trots att det var väldigt mycket folk, var det sällan trångt eller köer.
-
Det enda som var lite synd, var att mycket av maten var relativt okryddad. Många av rätterna var därför lite för lika varandra.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
OS poolen, fina pooler för barnen, rutshibanor
-
Tobaksrökning borde förbjudas på altanerna, vi måste hålla altandörren stängd p g a tobaksröken från grannar

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Badområdena och miljön. Rent och snyggt
-
Vore trevligt med en av restaurangerna som var mer servering inte buffé.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Vattenlek och lekpark för barnen. SPA-avdelningen.
-
Det märktes att det var slutet av säsongen. Många i personalen var nog ganska less på turister.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Service, mat, städning, underhållning, faciliteter var av högsta standard. Finns inget mer att önska.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Rent och fräscht
-
Bra idrottsanläggningar men lite och dåliga träningspass med instruktör då det marknadsfördes som ett träningshotell. Då har ni bättre på andra hotell när det är i Apollos regi.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Rent och fräscht, bra planerat rum, luftkonditioneringen funkade bra. Bra sängkuddar.
-
Lite slitet och skamfilat på sina håll. Rangliga solstolar på stranden. Personalen var hövlig men inte på något sätt översvallande trevlig. Man behöver inte berätta sitt livs historia men en hälsning och ett leende från personalen kan man förvänta sig för vad man betalar. Även om det är sent på säsongen.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Att det fanns flera restauranger att välja på med olika inriktningar. Poolerna var härliga, gym och simbassänger bra och viktiga!
-
Dåligt ställd fråga, styrd. Sängarna var något mjuka och det saknades normala, lite mindre kuddar. Hade annars inga speciella förväntningar som det skulle leva upp till.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1791 omdömen
Utmärkt
 
1383
Väldigt bra
 
267
Bra
 
81
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2022-08-02

av Henrik1977 Hanau, Tyskland

Fint yttre, låg nivå på mat och dryck.

Hotellet som sådant är underbart, vackert och välskött. Vattenlandet, poolerna och allt annat är jättebra. Men, mat och dryck... Det når precis upp till tre stjärnor. Det finns inte en enda restaurang med a la carte och servering, utan endast olika varianter på skolmatsalar, stökigt och extrem ljudnivå. Utbudet av drycker år också på en allt för låg nivå med tanke på pris och självbild. Detsamma gäller maten, trist och mycket kantiner.

 
2020-03-13

av 709andrzejc

”Lyx”

Vi bodde på Lyttos Beach Hotel en vecka i mars. Hotellet ligger vid havet nära byn som heter Analipsi. Vi hade dubbelrum med två tv, vattenkokare, micro, sejf box (utan avgift), stor solig balkong, väldigt bekväma sängar och stort badrum. Air Conditioning fungerade väldigt bra. Hotellet är väldigt fint, flera pooler, gott om solstolar (t.o.m. vid stranden), ett stort vattenland för barn och det som var viktigast för mig ett otroligt fint gym med inomhus swimmingpool. Vi hade all-inclusive och det har vi inte ångrat. Väldigt god mat, drinkar, vin och öl. Personalen var på topp och det gäller alla, receptionen, restaurangen, baren och städerskor. Hatten av 😘 Så klart finns det alltid något som kunde bli bättre. Vi hade två tv apparater, men inga skandinaviska kanaler, de flesta var tyska. Tv apparater var hängda på väggen och alla ingångar (USB,hdmi) var på baksidan av tv apparater vilket var det omöjligt att koppla extrautrustning (telefon, dator, hårddisk osv) IT ansvarig på hotellet borde köpa USB och hdmi förlängningskablar och det skulle göra en stor nytta för hotellgäster. Wi-fi signalen var ganska svag. Jag kan varmt rekommendera Lyttos Beach Hotel.

 
2019-07-04

av Anders987 Västervik, Sverige

Semesterresa

Min familj var tillbaks till vårt favoritställe. Den här gången hade vi egen pool utanför vårt rum. Det är fortfarande mycket trevlig personal och mycket god mat som alltid. Fyra restauranter på området så man kan välja som man vill. Det är mycket aktiviteter på hotellet både sport och underhållning. Våra vänner fick rekommendationer av oss och var där något tidigare och deras barn ville inte åka hem. Det är ett fantastiskt hotell som man kan få riktig avkoppling.

 
2024-01-12

av PerthshireGal Pitlochry, Storbritannien

Beautiful hotel in great location. Great facilities for all

We had a fantastic week at this beautiful hotel. Food was high standard and plentiful. With the exception of the childrens entertainment team who seemed totally disinterested and disengaged (maybe the end of a hard season?), the staff were really friendly and helpful.

 
2023-12-29

av relax17doina Bratislava, Slovakien

Great place for a family vacation

Beautiful hotel for a family vacation, great services, plenty of pools for the kids to have fun. We really enjoyed the evening programs as well. The beach was enough for the kids to play. We also went for a long walk outside the hotel resort and it was pleasant, there are some available restaurants and stores where you can go buy souvenirs at better prices. We hope to return here in the future.