Rumstyper på Dimitra Beach Hotel & Suites

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad eller på andra våningen i bungalower. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kylskåp. En flaska vatten finns på rummet vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Rummen med utsikt mot havet ligger närmast havet och har en terrass med solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. En flaska vatten finns på rummet vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-33 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Familjesvit

Familjesvit med terrass eller balkong samt havsutsikt. Två sovrum med en gemensam hall. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i andra sovrummet där det även finns möjlighet med en extrabädd i hopvikbar säng. Minibar med vatten, öl och läsk. En flaska vatten ingår på rummet vid ankomst. Espressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med terrass eller balkong samt havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i en bäddsoffa. Kylskåp. En flaska vatten finns på rummet vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.