Rumstyper på Dimitra Beach Hotel & Suites

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad eller på andra våningen i bungalower. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med markterrass, vissa med havsutsikt och vissa med utsikt mot havet. Rummen med utsikt mot havet ligger närmast havet och har en terrass med solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23-33 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Familjesvit

Familjesvit med terrass eller balkong samt havsutsikt. Två sovrum med en gemensam hall. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i andra sovrummet där det även finns möjlighet med en extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, öl och läsk. Espressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med terrass eller balkong samt havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.