Rumstyper på The Olivar Suites

Deluxesvit med privat pool

Deluxesvit med privat pool och utsikt mot trädgården. Markterrass med solstolar, stolar och bord samt utsikt mot trädgården. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 66 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och utsikt mot trädgården. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med privat pool. Markterrass med två solstolar, stolar och bord samt utsikt mot trädgården. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med privat pool

Svit med privat pool. Sviten har två markterrasser, en liten med en privat pool med solstolar samt bord och fåtöljer och en med bord och fåtöljer. Sviterna består av två sovrum, varav ett med en dubbelsäng och ett med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett gemensamt badrum. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.