Kundomdömen om The Olivar Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, faciliteter, personalen
-
Alldeles för dyr och icke prisvärd HB. Inga möjligheter att hänga upp blöta badkläder. ”Gymmet” bör inte kallas för gym utan träningsrum. För litet och dåligt utrustat.

Bekräftad gäst: 2024-06-22


10 av 10

+
Övergripande atmosfären, arkitekturen och servicen
-
Väldigt små saker som skulle kunna göra det än bättre såsom papperskorg vid handfaten, två stolar att kunna sitta på inomhus vid bordet på rummet. Men i sammanhanget är det endast petitesser. Appen skulle dock kunna förbättras, ex att man skulle kunna se sitt saldo för det man skrivit upp på rummet. Men på det stora hela finns verkligen ingenting att klaga på. Ett helt fantastiskt hotell.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


10 av 10

+
Otroligt hög standard på servicen. Lite dyrt för dricka etc, men fattar enda grejen givetvis. JuniorSvit med Pol var väldigt bra och prisvärd
-
Jag tyckte att dom inte var så duktiga på att plocka bort disk och skräp från rummet. Gissar att dom kanske var försiktiga om det låg några chips kvar eller har lite dricka kvar. Så här kan man nog vara tydligare själv. Tyckte menyer i restaurangen på kvällen var lite väl ”fine dining” och vi käkade endast där en kväll pga det. Gymmet var typ det enda vi tyckte var för lite och trångt. Det kunde varit dubbelt så stort. En annan sak, som jag även skulle vilje framföra till hotellet. Är att vi Skandinaver inte är så vana med att lämna dricks. Det kändes som dom förväntade detta , men när man betalar ca 60 k för en vecka, kan det vara lätt att tänka att då har man betalat sin del av dricksen också. Ingen sade det rakt ut, men jag kände det som om dom i receptionen tyckte vi lämnade lite för lite dricks . Det jag då vil framföra är att det borde isåfall kommunicerats bättre, men sofistikerad givetvis,

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

360 omdömen
Utmärkt
 
303
Väldigt bra
 
41
Bra
 
11
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2024-07-10

av MaKo_1982 Köln, Tyskland

Eines der schönsten Hotels in denen ich je war

Einfach ein wunderschönes Hotel! Ich war bereits in 2023 mit meinem Freund hier und da es uns da schon so unfassbar gut gefallen hat, wollten meine Freundinnen, dass wir unseren diesjährigen Mädels-Urlaub auch hier verbringen. Und was soll ich sagen: wir werden wohl nächstes Jahr noch einmal eine Woche hier verbringen. Service, Location, Zimmer und das Essen sind einfach top! Und die Leute sind so unfassbar lieb und gut gelaunt! Der ein oder andere hat auch immer einen lustigen Spruch auf den Lippen ;-) Danke für eine unvergessliche Woche! Wir kommen wieder!!!

 
2024-07-07

av Tarjn R

Luna di miele

Io e mio marito abbiamo deciso regalarci una settimana, subito dopo il nostro matrimonio, presso il The Olivar Suites. È stata una settimana meravigliosa ed impeccabile. Ogni membro dello staff ti accoglie con il sorriso, ti coccola e acconta ogni richiesta. Le camere sono dotate di ogni comfort. La piscina è curata e la manutenzione viene fatta alla mattina presto per non disturbare l'ospite. Il cibo è straordinario, abbiamo deciso di optare per il pacchetto che includesse colazione, pranzo e cena e non c'è stato un piatto che abbia abbassato le aspettative. È stato tutto meraviglioso. Grazie

 
2024-06-17

av Pioneer32024745607

Traumurlaub

Es war wunderschön hier :-) haben sogar ein Upgrade bekommen … einfach nur traumhaft :-) das ganze Personal war sehr freundlich vom Empfang bis zu den sehr netten Putzfrauen … vorallem Adrianna :-) Strand und Meer sehr schön … einzig die Getränke an der Bar zu teuer … ansonsten alles TOP 🫶

 
2024-06-10

av VibraThor Antwerpen, Belgien

FENOMENAAL !!

We zijn hier voor de 2e maal geweest en het was weer een top vakantie , super vriendelijk personeel , luxueuze propere kamers en vooral een restaurant op culinair top niveau . We zijn weer elke dag ongelooflijk bediend en verwend door Vangelis Derdemezis en zijn hele team ! Super vriendelijke gastvrije mensen , niks was hen teveel gevraagd , grote klasse !Als regelmatige bezoeker van Michelin restaurants in Belgie kan ik je vertellen dat het restaurant zeker een 15/20 waard is .Al 2 jaar op rij heeft de chef ons elke avond culinair verwend met zijn smaakvolle mooi gedresseerde gerechten . Hotels met zulke keuken nog nooit gezien . TOP ! Ook een speciale vermelding naar de wijn kennis van Vangelis Derdemezis ,De kamers zijn modern , zeer ruim met een mooie badkamer met grote inloopdouche en zijn voorzien van koffiezet, mini bar, waterkoker , strijkijzer + plank , kluisje en zelfs een paraplu voor als het regent ;-) . Het privé zwembad en de luxueuze ligbedden erbij maken het geheel compleet voor een zalige vakantie

 
2024-06-05

av JoWo74

Wunderschöne Anlage

Eine traumhafte Woche. Wir können dieses liebevoll gestaltete Resort wärmstens empfehlen. Für uns war diese eine Woche perfekt. Die Zimmer sind schön eingerichtet und alles war funktional. Wir hatten einen privaten Pool, der für mich noch zu kalt war. Das Meer war mir aber auch noch zu kalt, also darf man das nicht überbewerten. Wir haben Halbpension gebucht. Das Abendessen ist "Fine Dining" und das ist nicht unsere Welt. Wer darauf steht, ist hier aber bestens aufgehoben. Wir haben dafür mittags eine Kleinigkeit an der Beach Bar gegeben und sind abends, in eine der vielen fußläufigen Tavernen gegangen. Auch sind die Getränkepreise in diesem Hotel sehr hoch. Zum Ausglich gibt es aber direkt neben der Anlage Supermärkte, dort bekommt man wirklich alles! Hervorzuheben ist das extrem freundliche Personal. Diese Freundlichkeit kommt nicht gespielt rüber. Man fühlt sich überall herzlich empfangen. Einen ganz lieben Gruß sende ich hiermit Alexandra aus der Beach Bar. Wir haben versprochen, dass wir im September wiederkommen. Tut uns leid, es wird die erste Oktoberwoche. Es ist schon gebucht. Diesmal nur mit Frühstück.