Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget rent o snyggt trevlig personal
-
Det var 30 grader i polen för varmt poolbaren inget att äta

Bekräftad gäst: 2024-06-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Service, poolen och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


7 av 10

+
städningen
-
Finns myggor i rummet. kanke någon mygg medel

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Hotellet ligger en bit ifrån stora vägen vilket gör att det är lugn och tyst runtomkring. Vid utcheckningen fick vi ett rum som vi kunde duscha och byta om innan vi lämnad hotellet på eftermiddag. Städning och nya handdukar varje dag.
-
Badrummet hade inga krukor för att hänga varken handdukar eller våra necessär. Jätte lite kylskåp. Det hade varit bra om det fanns en vattenkokare och två koppar i rummet. Vid ankomsten som var sent på kvällen hade varit bra med en flaska vatten på rummet då affärerna var stängda.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Personalen var super trevliga. Härlig miljö, god frukost, fina hotell rum.
-
En förbättring hade kunnat vara något glutenfritt alternativ till frukost.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
20
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2024-07-06

av Saga S

Väldigt trevligt, mycket bra! Underbar personal!

Väldigt trevlig personal. Mycket hjälpsamma med massor av tips vad man ska göra på ön, samt väldigt hjälpsamma att boka utflykter och hjälpte oss med hyrbil. De hade väldigt bra service! Nice frukost med mycket alternativ. Fri parkering ingick, vilket också var super! Fint hotell med roliga aktiviteter så som pingis, tennis och biljard. Väldigt bra, fin och trevlig service. Vi är mycket nöjda med helheten och rekommenderar verkligen detta hotell! Bra avstånd till strand, affär och busshållsplats. Väldigt bra upplevelse för oss!

 
2023-08-29

av H5959NFsusanm Lund, Sverige

Liten och trevlig hotell

Trevlig hotell och trevliga och hjälpsamma personal. Hotellet ligger en bit ifrån stora vägen vilket gör att det är lugnt och tyst runtomkring, speciellt på natten. Vi använde inte poolen då hotellet ligger en kort promenad ifrån stranden. Det finns busshållplats utanför hotellet och det är jätte lätt och billigt att ta sig runt till andra vackra stränder eller till Korfu city. 1,10 euro till city, 2,30 till Barbati eller Cassiopi, 2,50 till Paleokastritsa, rekommenderas varmt. Många trevliga restauranger och caféer i närheten, Alexandros taverna och White Café var våra favoriter. Rummet vi hade var ganska lite men det var ok. I badrummet fanns inga hängare att hänga varken handdukar eller våra necessären, vilket borde vara lätt för hotellet att ordna. Jag hade önskat en flaska vatten i rummet då vår ankomst var ganska sent på kvällen. Städning och byte av handdukar var varje dag. Vid utcheckningen som också var sent på kvällen hade vi möjlighet att låna ett rum till dusch och byta om. Allt som allt är vi nöjda med vår vistelse och tackar för hotellets trevlig bemötande.

 
2022-06-16

av Chara C

Hotell Nafsika i Dassia

Super fint hotell och bra läge, det var så otroligt tyst på natten, man kunde sova med öppna dörrar. Fantastiskt god mat och personalen var super trevliga och hjälpsamma. Hotellet kan varmt rekommenderas. WiFi var bra överallt, fick fin balkong och hade mycket bra städning varje dag. Dassia stranden är fin och vatten var varmt och klart

 
2019-09-02

av Boriella2014 Helsingborg, Sverige

Trevligt familjehotell med bra AC

Bra frukost o rum sköna sängar. Både badrum kylskåp o AC fungerade utmärkt. Stor fin pool med dusch....Då vi lämnade hotellet sent på kvällen o hade utcheckning vid 12 fanns möjlighet till att få låna ett rum o duscha innan avfärd...det fanns också möjlighet till bagageförvaring.

 
2019-09-01

av soffij2019 Saranda, Albanien

Fint boende

Ett mycket fint hotell med enormt serviceminded personal. Städat, fick nya handdukar och bäddat rent varje dag. Jättegod mat. Buffé till frukost och det hade dom även till middagen om man vill äta där på kvällen kl.19.00. Fint rum och sköna sängar. Ca 10 minuters promenad till den underbara stranden. Fanns pool på hotellet men föredrar havet. Hotellet ligger i gröna och mycket lugna omgivningar. Lugnt och tyst nattetid, hörs ingen trafik alls från stora vägen. Bor gärna på detta hotell igen, både för läget och deras mycket trevliga personal som gjorde allt för att man skulle trivas.