Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
städningen
-
Finns myggor i rummet. kanke någon mygg medel

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Hotellet ligger en bit ifrån stora vägen vilket gör att det är lugn och tyst runtomkring. Vid utcheckningen fick vi ett rum som vi kunde duscha och byta om innan vi lämnad hotellet på eftermiddag. Städning och nya handdukar varje dag.
-
Badrummet hade inga krukor för att hänga varken handdukar eller våra necessär. Jätte lite kylskåp. Det hade varit bra om det fanns en vattenkokare och två koppar i rummet. Vid ankomsten som var sent på kvällen hade varit bra med en flaska vatten på rummet då affärerna var stängda.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Personalen var super trevliga. Härlig miljö, god frukost, fina hotell rum.
-
En förbättring hade kunnat vara något glutenfritt alternativ till frukost.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


8 av 10

+
Rummet var bra planerat och bra garderob. Trevlig personal och rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


3 av 10

+
Inte mycket ligger lite off
-
Tråkigt bemötande samt dålig service där kökspersonalen var väldigt otrevliga

Bekräftad gäst: 2022-10-03


8 av 10

+
Rent och fräscht. Vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


2 av 10

+
Trevlig personal
-
Inga hängare i badrum, dålig städning, hård säng hårda kuddar

Bekräftad gäst: 2022-09-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
18
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-08-29

av H5959NFsusanm Lund, Sverige

Liten och trevlig hotell

Trevlig hotell och trevliga och hjälpsamma personal. Hotellet ligger en bit ifrån stora vägen vilket gör att det är lugnt och tyst runtomkring, speciellt på natten. Vi använde inte poolen då hotellet ligger en kort promenad ifrån stranden. Det finns busshållplats utanför hotellet och det är jätte lätt och billigt att ta sig runt till andra vackra stränder eller till Korfu city. 1,10 euro till city, 2,30 till Barbati eller Cassiopi, 2,50 till Paleokastritsa, rekommenderas varmt. Många trevliga restauranger och caféer i närheten, Alexandros taverna och White Café var våra favoriter. Rummet vi hade var ganska lite men det var ok. I badrummet fanns inga hängare att hänga varken handdukar eller våra necessären, vilket borde vara lätt för hotellet att ordna. Jag hade önskat en flaska vatten i rummet då vår ankomst var ganska sent på kvällen. Städning och byte av handdukar var varje dag. Vid utcheckningen som också var sent på kvällen hade vi möjlighet att låna ett rum till dusch och byta om. Allt som allt är vi nöjda med vår vistelse och tackar för hotellets trevlig bemötande.

 
2022-06-16

av Chara C

Hotell Nafsika i Dassia

Super fint hotell och bra läge, det var så otroligt tyst på natten, man kunde sova med öppna dörrar. Fantastiskt god mat och personalen var super trevliga och hjälpsamma. Hotellet kan varmt rekommenderas. WiFi var bra överallt, fick fin balkong och hade mycket bra städning varje dag. Dassia stranden är fin och vatten var varmt och klart

 
2019-09-02

av Boriella2014 Helsingborg, Sverige

Trevligt familjehotell med bra AC

Bra frukost o rum sköna sängar. Både badrum kylskåp o AC fungerade utmärkt. Stor fin pool med dusch....Då vi lämnade hotellet sent på kvällen o hade utcheckning vid 12 fanns möjlighet till att få låna ett rum o duscha innan avfärd...det fanns också möjlighet till bagageförvaring.

 
2019-09-01

av soffij2019 Saranda, Albanien

Fint boende

Ett mycket fint hotell med enormt serviceminded personal. Städat, fick nya handdukar och bäddat rent varje dag. Jättegod mat. Buffé till frukost och det hade dom även till middagen om man vill äta där på kvällen kl.19.00. Fint rum och sköna sängar. Ca 10 minuters promenad till den underbara stranden. Fanns pool på hotellet men föredrar havet. Hotellet ligger i gröna och mycket lugna omgivningar. Lugnt och tyst nattetid, hörs ingen trafik alls från stora vägen. Bor gärna på detta hotell igen, både för läget och deras mycket trevliga personal som gjorde allt för att man skulle trivas.

 
2023-10-06

av TinaB956 Coventry, Storbritannien

A warm welcome

We had a fabulous stay at this hotel at the end of August and in to September. You might be forgiven for being a bit unimpressed when you first arrive at the hotel as the sign and the outside of the hotel need a bit of TLC. Once inside, the hotel has everything that you need and is spotlessly clean. The buffet evening meal at 12 euros per head can be booked on the day and is really good value. Whilst we were there they had entertainment on three nights and we really enjoyed it. What really makes this hotel is the staff, from the lady who cleaned our room, to the reception team and the bar staff. They could not do enough for you, and always greeted everyone with a warm welcome. A special mention to Yannis, Alessandros and Theo who were fabulous. Thank you to everyone at the Nafsika, you are what makes it a special place.