Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Ganska lyhört. Dålig avrinning i duschen.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Personalen var trevliga 👍👍☀️☀️
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Fin frukost gratis solstolar underhållning och låg nära havet.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


8 av 10

+
Närheten till stranden
-
Jobbigt med de käcka arrangemangen. Yogan var bea

Bekräftad gäst: 2023-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

439 omdömen
Utmärkt
 
244
Väldigt bra
 
114
Bra
 
51
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2024-07-13

av OnAir27176344159

Prima gemoedelijk hotel

Wij (2 volwassene) verbleven vanaf 25 Juni in het Elea Beach hotel te Dassia. We hebben een prima all inclusief vakantie gehad. Het hotel ligt pal aan kiezelstrand. Ligbedden en handdoeken waren inbegrepen voor de all inclusief gasten. Het ontbijt, de lunch en het diner was prima. Allemaal buffetvorm met voldoende keuze. De bar was super. Voor de all inclusief gasten was er bij de bar een speciale kaart waaruit we verschillende dranken en snacks konden kiezen. Voor ons meer als voldoende. Animatie werd verzorgd door Simo. Gezellige kerel welke niet bleef aandringen als je geen behoefte had mee te doen. Animatie maakte het wel levendig en gezellig. Ieder avond was er ook wel iets van animatie rond de bar. Het personeel was uiterst vriendelijk, en zeer behulpzaam. De eerste dagen waren wij de enige Nederlanders. Het hotel ligt aan een baai, met verschillende restaurants direct aan dezelfde baai. Op loopafstand is er een bushalte (lijn 7) vanwaar je naar Corfu stad kan. Tickets te koop in het winkeltje in het hotel (1,60 Euro per enkele reis). Bij de balie van het hotel hebben we 2 afzonderlijke dagen een auto gehuurd. Goed geregeld. Het enige wat wij miste waren wat leuke winkeltjes in de directe omgeving. Dit hadden we kunnen weten wanneer we ons wat meer verdiept hadden voor de reis. Kortom, een heerlijke vakantie gehad. Kernwoorden: Gemoedelijk. Vriendelijk. Schoon. Gezellig. Direct aan strand.

 
2024-07-01

av Jürgen H

Super Urlaub

Super Animation Perfekter Service, Essen ist erstklassig, Am schönsten ist der zweite Boss (der Hotelhund)👍 schön dass hie Tierfreundlichkeit gegeben ist. Kann man wirklich weiterempfehlen. Das war für uns seit langem der Schönste Urlaub

 
2024-06-28

av Herbert S

Einfach Perfekt

Bestes Service sowohl Küche als auch Kellner, sehr sauberes Zimmer, immer perfekt auf geräumt. Perfekte Animation mit Simo. Freundliche Rezeption. Sauberes Pool und sehr schöne Liegewiese Alles im allen ein schöner Urlaub. Vielen Dank

 
2024-06-28

av Jana J

Schöner Urlaub

Der Animateur simo war super, sehr sympathisch und total motiviert. Die Kellner bei der Bar waren auch super freundlich.. Das hotel ist super gelegen. Direkt am Strand. Die Aussicht vom Zimmer mit Meerblick auch ein Traum . Das essen ist Geschmackssache aber viel Auswahl.

 
2024-06-20

av titine551 lorraine

très bon hôtel

Hôtel dans un superbe paysage ! Idéalement situé en bord de mer ,au calme. Les jardins sont très agréables pour se reposer un peu à l'ombre juste devant la plage. Nombreux transats partout. On y mange très bien , grand choix de plats bien présentés , le personnel est particulièrement efficace et veille à la propreté et au réapprovisionnement des différents plats . Le bar de la plage est aussi très agréable. Une dame aimable à la réception ( Georgina ) parle bien français , , c'est la seule, ainsi que le sympathique animateur ,Simo, plein d'énergie. Les chambres sont assez grandes avec un beau balcon. Petite boutique , dans le hall d'acceuil, de souvenirs et de dépannage tenue par un jeune couple charmant. Une petite supérette aussi à 30 m de l'hôtel.