Dassia Beach

Hotell Dassia Beach ligger direkt vid klapperstenstranden i Dassia. Här kan du bada från hotellets egen badbrygga. Restaurangen bjuder på en härlig havsutsikt till frukosten och till middagen. Från hotellet har du nära till centrum där du bland annat hittar trevliga restauranger och barer.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 308 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dassia Beach är ett trevligt hotell beläget direkt på den smala klapperstenstranden i Dassia. Hotellet har en solbrygga vid havet med solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift.

Restaurang där frukostbuffén står serverad på morgonen och vid middagen finns rätter att beställa från en meny.

Wifi ingår på hela hotellet. Närhet till restauranger, butiker och barer. Musik och folklivet från närliggande barer kan uppfattas som störande. Vid ankomst och avresa stannar bussen ca 250 meter från hotellet, bagaget transporteras ej.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från en fast meny)

Frukosten serveras kl. 07.30-10.30 och middagen 19.30-21.00

Alla hotell, Dassia & Ipsos

Elea Beach

Hotell Elea Beach ligger precis vid stranden med vacker utsikt över Ioniska havet. Här väntar lata dagar vid det stora poolområdet med plats för både stora och små. Koppla av i en solstol med en bok under en palm och njut av livet. Frukost ingår och för en extra bekväm vistelse - köp till halvpension eller All Inclusive. Gångavstånd till centrum av Dassia.

Nafsika

Hotell Nafsika ligger i rofyllda, lummiga omgivningar i Dassia på Korfu. Här bor du med promenadavstånd till stranden och har samtidigt tillgång till ett stort, grönskande poolområde. Till kvällen är det trevligt att strosa in till centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, barer och butiker.