Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-08-09


10 av 10

+
Läget vid stranden och bryggan som man kan bada/sola ifrån, gratis solsängar, restaurangens uteplats direkt vid havet med skön skugga från träden.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


9 av 10

+
Läget, frukosten och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

281 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
102
Bra
 
44
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-09-26

av stina59 Stockholm, Sverige

Hotell med fantastiskt läge

Om man älskar sol och hav så är detta hotellet man söker. Man bor i princip i vattnet, otroligt nära i alla fall. Rummen är dock inte stora, vi var 3 personer, absolut en för mycket. Annars ett ordinärt 3-stjärne-hotell. Bokar man rum med havsutsikt, be att få ett utan träd framför, annars får man titta ut i lövverket och möjligtvis skymta havet någonstans. Frukosten var enkel men funktionell, fanns både lite varmt och kallt att välja på. Bryggan utanför är ett plus, då stranden är väldigt smal, men den borde repareras. Den är i väldigt dåligt skick med vissa bitar bort-ruttnade samt spikar som står upp, man måste absolut se var man sätter fötterna. Det var flera personer som snubblade och gjorde sig illa under vår vecka. Tror att detta ställe passar bäst utan små barn.

 
2018-06-01

av lotsto Västerås, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell. Helt ok rum med kylskåp. Städningen var bra. Mysig restaurang på strandkanten. Frukostbuffé med stekt ägg, äggröra, bacon, korv. Yoghurt, honung, och frukt . Bröd, olika pålägg och grönsaker. Gratis solstolar på stranden och bryggan

 
2016-10-19

av barbr0j Borås, Sverige

Bästa läget vid stranden.

Vi fick nog hotellets minsta rum med en hård 150 cm bred säng för 2. När det är varmt är det alldeles för trångt. På avresedagen såg vi att det hade funnits rum med 2 enkelsängar o betydligt större yta. Vi åkte med Apollo så det var nog därför vi blev anvisade detta lilla rum. Eftersom det var ett 2 stjärnigt hotell trodde vi att rummet var vad man kunde förvänta sig. För övrigt var det rent o en liten balkong mot inlandet.Läget var den stora behållningen och den underbara terassen utanför hotellet där restaurangen låg i skuggan . Här kunde man sitta o njuta hur länge som helst med hela havet framför sig. En liten strandremsa med gratis solstolar plus en träbrygga också med gratis solstolar. Vi hyrde en bil och fick se en hel del av ön. Att bara vara i Dassia under 7 dagar skulle jag aldrig trivts med. Alldeles för litet. Det fanns bussar in till stan. Rekommenderas för omväxling.

 
2011-07-28

av ihlo Stockholm, Sverige

Bra ort,men trist hotell

Dålig service på hotellet. Minsta rummet. Bra läge och gratis strandprylar. Bra båt utanför hotellet. Dålig frukostbuffé.

 
2011-07-21

av linneabdahl Stockholm, Sverige

Rekomendation av ett mysigt familjehotell

Läget var perfekt, frukosten(som bestod av ett fint utbud) förtärdes på restaurangen som låg belägen precis vid havskanten vilket gjorde varja start på dagen till en njutning. Restaurangmaten var väldigt god men aningen dyr. Vid hotellet fanns gratis solar på en liten strandremsa och även på soldäcket, dock så valde vi att gå ca 100 meter söderut och hyra våra solsängar för 6euro(2 sängar och 1 parasoll) och då fick vi service direkt vid solstolen, mat, dricka, tillgång till dusch, pool OCH(speciellt) hav! Restaurang- och shoppinggatan(som låg väldigt nära hotellet) hade ett smalt utbud men det räckte gott och väl för en veckas vistelse. En dag tog vi bussen (1,5 euro dit, 2 euro hem) till Kerkyra(Korfu Stad) och vandrade runt i de helt underbara små gränderna och affärerna, shoppade, tittade på gamla fortet och svettades. Helt värt det!